delaware eyaletine gidicek olan var mı ?
delaware eyaletine gidicek olan var mı ?
rehoboth beach ya da delaware a gidecek olan arkadaşlar lütfen irtibata geçebelir miyiz.eğer vizemde sorun çıkmassa mayıs sonu gibi gidicem ben
Konu ezgiisik tarafından (08-05-2011 Saat 03:58 AM ) değiştirilmiştir.
vizemde problem olmassa gidicem.çok merak ediyorum güzel oldunu duymak hoş oldu.teşekkür ederimmm![]()
vize konusunu kendine problem etme.. ortalaman 2nin üzerindeyse ve birazda ingilizcen varsa sorunsuz alırsın.. bununla ilgili yazıları forumda bulabilirsin örn:http://www.turkishwat.net/2011-vize-...tml#post139059
Outlet merkezlerinden birine gidiyosunBen de Wildwood'a gidicem.Yakın baya Delaware'a.Feribotla geçicez oraya,ziyaretine geliriz
![]()
Bu arada arkadaşın dediği gibi, vizeyi hiç kafana takma.Çok rahat alırsın.
Outlet merkezlerinden birine gidiyosunBen de Wildwood'a gidicem.Yakın baya Delaware'a.Feribotla geçicez oraya,ziyaretine geliriz
![]()
peki ne zaman gidiceksiniz
benim ortalamam yok hazırlığı bitirdim şirketim trankript yerine kullanabilcemi soyledi bakalım![]()
Konuları birleştirdim. Birdaha aynı konuyu 2 kere açmayın lütfen
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Biz de 6 arkadaş delaware / rehoboth beach'e gidiyoruz. 11 haziranda istanbuldan çıkacağız. 15 haziran iş başı.
Merak etmeyin arkadaşlar biz de 4 kişi Rehoboth Beach de olcazGeçen senede ordaydık,bu sene de ordayız
Konaklama sorununuz varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirm
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks