4 haziran saat:11 de istanbuldan jfk(new york) a uçuyorum , jfk dan virginia beach e uçakla gitmeyeceğim aynı durumda olan var mı?
4 haziran saat:11 de istanbuldan jfk(new york) a uçuyorum , jfk dan virginia beach e uçakla gitmeyeceğim aynı durumda olan var mı?
Konu earthborn tarafından (02-05-2011 Saat 02:58 AM ) değiştirilmiştir.
bende 29 haziran 16:30 da jfk'dayım.bende senin güzergahı kullanıp norfolka gitcem tren seferi düşünüyorum günde 2 sefer yapılıyor gece 3 ce sabah 10 da varmış..
ya tren için çok konforlu yorumları yapıldı bide otobüs için güvenli değil dediler zenciler felan rhat durmuyormuş![]()
treni kullanmadım bilmiyorum...
geçen sene otobüsü kullandım birçok arkadaşımda kullandı.. prenses-403 tadında..... doğrudur otobüste zenciler çinliler yani amerikanın alt kesim insanları var... gayet otobüste normal insanlar gibi oturuyolar kimse kimseye karışmıyor... hatta bir türk arkadaşımız yanında oturan zenci kızla sarılıp uyumuşlardı
.. keşke fotoğrafını çekseydik ve buraya yükleyebilseydim
bnm hiç bir arkadaşımın bavulu çalınmadı o otobüslerde... güvenli değil derken nolmuş adammı bıçaklıyolarmış ? otobüs yolda hiç durmuyor.. zaten bavulunun çalınma kaybolma ihtimali çok düşük otobüs durur durmaz bavulunu koyduğun yere gidersen sıkıntı olmaz...... zenciler her yerde zaten başına birşey gelecekse gelir... bir zenci 2sene önce giden bir arkadaşımızın elinden tüm parasını alıp arkasını dönüp yürüyüp gitmiş....
yok maLesef..bende gece 9 gibi new yorkta oLucam emanet faLan var terminaLde oraya bırakıp bavuLu sabaha kadar times da faLan takıLcam.. Sabahda beache geçicem ama ucakLa geçicem norfolka.. OtobüsLe uğrasana kadar 65 euro daha verip ucakLa gitmeyi tercih ettim zira birdaha china town a gitmeyi düsünmüorm otobüse binmek için
okadar çinLiyi birdaha bi arada görmeye dayanamam heraLde
soyguncu herifLer dini imanı para oLmus adamLarın.. Gecen sene bnm bi arkadasım o otobüsLerde aLdığı bütün esyaLarı koyduğu cantayı caLdırdı.. cunku otobüsLer muavin faLan yok bagajını sen koyup sen aLıyorsun sıkıntı oLabiLir iLk gidişinse.. Greyhound otobüsLeri var birde kaLkıs yerini ben tam biLmiyorum ama pahaLı idi 60 doLar faLandı gecen sene bide 2 tane faLan aktarma yapıyordu.. Amtrak(tren) kuLLanabiLirsin beLki ama ben daha önce kuLLanmadım biLgim yok ama oda pahaLı imiş heraLde.. Bı yüzden ucak tercih edebiLirsin ama karar senin..
bazı günler son otobüs akşam üzeri 5 te bazı günler akşam 10.30da
9da havaalanına insen yetişmen imkansız gibi bişi... bu siteden bakabilirsin.. GotoBus - Bus tickets, bus tours and vacation packages - Bus Travel Made Easy
hocam otobüs 20 dolar yazmışsın bende virginia richmonda gidicem falat greyhound un internet sitesinden baktığımda 45-50 dolardan aşağıya göremedim birde megabus var ama oda greyhound gibi yaygın değil heryere gitmiyor ne yapmamızı tavsiye edersin bir de şey sorucam bu penn station dedikleri yer greyhound otobüslerinin kalktığı yermi amerikalı bir arkadaşımız bir ara öyle bişey demişti diye hatırlıyorum sanki
Penn station amtrakların kalktığı yer, greyhound otobüslerinin kalktığı yer başka.Ama birbirine 5 dklık bi yürüme mesafesinde.Megabus bildiğim kadarıyla richmond'a gitmiyor.
""Let the game begin""
richmonda gidiyor aslında ama washington da inip farklı bir otobüse binmen gerekiyor dolayısıyla yeni bilet alman gerekiyor aslında en kralı yine greyhound gibi kötü beter diyolar ama hayırlısı bakalım![]()
Bence amtrak iyidir.Greyhound'da richmondda indiğin yer biraz sakat.Ama tabi greyhound daha ucuz orası başka.
""Let the game begin""
benim iş başı tarihi 12 haziran.ben 11 ine alcaktım ama yetişemem öyle10 una alayım bileti en iyisi ordan amtrak la geçerim vb'ye.10 saat sürüyo ama en rahatı bu diyolar ilk gidenler için
![]()
dostum şimdi senin için baktım 10 haz THY 600euro evet varış saati 21.00
sana uyan tren 11 haz 03.00am treni.. 6 saatin var havalimanından-penn station'a gitmek için air tren ve metroyu kullanılarak gidilebiliyor ama ben kullanmadım onu araştırıp tam öğren(hep taksi kullandık arkadaşlarla paylaşıyosun metroyla aynı paraya geliyo nerdeyse)... uçaktan indiğinde o güvenliklerden geçtikten sonra hafif bir şok durumu oluyor zaten nerdeyim nereye geldim nereye gitcem gibi nasıl gideceğini öğrenmen çok iyi olur..... trene bindikten sonra Duration: 8 hr, 50 min newport virginiadan otobüs aktarması varmış virginia beache 1 hr, 25 min... varış yeri 19th St. and Pacific Ave. Virginia Beach, VA23451 burası beach'in göbeğidir zaten konaklama yerleri yakındır.. forumdan veya denışmanlık şirketinden sennle aynı tarihte gidecek arkadaşlarla tanışırsan snn için faydası olur.. snn gideceğin tarihten daha önce gidecek arkadaşlar bulursan onların konakladığı yere gidersin direk.. ortalarda gezinip sıkıntı çekmezsintrenle ilgili detaylarada burdan bi bak
Amtrak
dostum bak burdan 2 dknı alırAmtrak yarına bilet alsan 120-144 dolar diyo 1 ay sonrasına 63 dolar diyo aynı uçak mantığı var gibi ne kadar erken o kadar ucuz...
641 eur 10 haziran gidiş 24 eylül dönüş.ist-new york direk uçuş bi de new york tan norfolk uçak bileti içinde.dönüş tarihi bir kere ücretsiz değiştirilebiliyor makul geldi aldım ben de bileti![]()
JFK ye 14:45 te inicez, akşam 5 teki otobüslere yetişme ihtimalimiz varmı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks