Arkadaşlar yine ilginç sorularımdan biri.Şimdi ben saçlarımı kestirmek istersem hangi çeşit berbere gitmeliyim.
Ben Orhan Kuaför'ümden hiç şaşmazdım yani
Ama orada mecbur kalıcam
![]()
Arkadaşlar yine ilginç sorularımdan biri.Şimdi ben saçlarımı kestirmek istersem hangi çeşit berbere gitmeliyim.
Ben Orhan Kuaför'ümden hiç şaşmazdım yani
Ama orada mecbur kalıcam
![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
bu konuyu ben açmayı düşünüyodum , ama sen açmışsın
cevabı bende merak ediyorum
benim gittiğim berber kadındı nasıl yapıyım dedi pasaportu çıkardım resmi gösterdim baktı ona göre yaptı ama 10 dakika mı ne sürdu fiyatını tam hatırlamıyorum ama 14 dolar mı ne verdim ya benim gibi resmini gösterirsin yada ingilizcene güveniyorsan anlatırsın zaten anlatacak kadar ingilizce varsa iş bitmiştir yani diğer bi alternatif saçını gitmeden 3e vurdur geleseye kadar anca uzar![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
3 yıldır kendimiz kesiyoruz. Wallmartta makinaler çok ucuz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
resimden göstermek mantıklı, ama el ilede tarif edilinebilir aslında .
haha. denicem kesinlikle
olmadı 3e vurdururuz
acaba ingilizce " 3e vur " nasıl deriz ?
oldukça ucuz alacağım makinaya göre değişir ancak 15-20$ arası birşeye ihtiyacını karşılayacak bir makina bulabilirsin.
makina almak şart yani![]()
Ben kestirmemeyi düşünüyordum ama bi süre sonra çok uzayınca menejer git o saçı kestir dedi.Restaurantta çalıştığım için laf yaptılar baya.Wal-Mart'ta bi berber vardı kadın.Kısa kes dedim bişeyler yaptı 10 dk sürdü.Bok gibi olmuştu saç.Hiç beğenmemiştim.Jole falan olmasa düzeltmek için insan içine çıkılcak halde değildi saç.Bu sene kesin makina alcam.En mantıklısı o gibi duruyo.
""Let the game begin""
abi işin içinde rezil olmak var , işe konsantre olamamak var
kesin bi çözüm bulunmalı bence.
Ne kadar garip yau. İllaki iyi bir berber vardır. Acaba onların fiyatları çok mu uçuk? Ben saçlarımı kesinlikle kendim kesemem veya bir arkadaşa kestiremem ki epey de hassasımdır bu konuda, -simetri hastalığı da olunca-. Şimdi sorun ettim bak gördün mü
Acaba benim berber Orhan abiye turist vizesi mi çıkartsak?![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
vurudr kafayı 3e kafan rahat olur![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
shoot three![]()
Biz de kendimiz keiyorduk.Ama 1 kere gittim 15 dolardı 5 te tip attım.
Pek iyi kesmiyorlar ama bir kez olsada gidin derim kafada hatun eli dönüyor acayip bir duygu![]()
o da yılın fantazisi o halde D:
let’s smile into the night ,)
bende gitmeden bi gün önce berberimdeyim =)))orda napcakları belli olmuyo.
ben zaten devamlı 3e vurdugum ıcın shoot three ye gerek yoktraş makınasını ordan mı alsak burdanmı hangisi daha ucuz olur acaba
Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks