Beklenen gun yaklasiyor sonuc ne olacak bakalim![]()
Beklenen gun yaklasiyor sonuc ne olacak bakalim![]()
iyi haberlerinizi beklemekteyiz..
when life gives you lemons, make lemonade
haftaya bugun![]()
arkadaşlar öncelikle merhaba. bu vereceğim bilgileri dikkate almanızı öneririm. biz 21 nisan vizesindeydik dün. ve inanılmaz şeyler oldu.
özellikle bu çağrım siyasi bilimler okuyan arkadaşlar için, çünkü sorular hiç şirketlerin verdiği soru örneklerine benzemiyor. örneğin uluslararası ilişkiler okuyan arkadaşlarımızı sorulan sorulardan bazılar;
suriyenin başbakanı kimdir ?
şuan türkiye ve suriye arasındaki ilişkiler nasıl ?
suriyede şuan insan haklarına aykırı neler yapılmakta ?
türkiye ab ye girebilirmi ?(vereceğiniz cevap sizi yansıtacagı için önemli)
birde üniversitenizin adı özel bir şahsiyete aitse o kişi hakkında bilgi sahibi olun. cunku bize yani Abant İzzet Baysal Üniversitesi olduğu için bu soruldu; İzzet Baysal kimdir ??? ("mal olduk orda") daha çok güncel şeylere bakın ve duraksamadan konusun yanlıs kelimeler seçseniz bilen konusun durmadan. cunku duraksamak daha kötü bi izlenim bırakıyor ve red alabiliyosunuz. biz 10 kişidik ve 3 arkadaşımız alamadı bu yazdıklarımı dikkate alın ! sormak istediğiniz bişe olursa mail atın
Konu matador_36 tarafından (22-04-2011 Saat 09:59 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: mail paylaşımı yasak
alamayanlar sorulara cevap veremedikleri için mi alamadılar yoksa ingilizceleri mi iyi değildi
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
1 isine sorulara cevap vermesine rağmen ortalamadan dolayı eline geri vermiş vizeyi 1.86 ortalaması cocugun. diğer birisine izzet baysal kim diye sormus 1-2 mırıldanınca ona da vermemiş. diğer arkadaşa da durmadan siyasi sormuş onda da o kadar konusucak ingilizce yokmus birazda heyecandan türkçeleri çevirememiş o an ingilizceye ondan olmuş.
konsolos bu sorulari size ingilizceni olcmek icin soruyor. uluslararasi iliskiler okuyan kisi de dibindeki ulkeyi bilsin biraz yani![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
tabi ama o an o soruların cevapları zor geliyo. herkes hep klişe sorular bekliyo örneğin niye amerika napıcaksın orda hangi okul v.s
him bu haber pek iyi olmadi,gerci muhendislik ogrencisiyim ama insallah ters sorular gelmez
Evet arkadaslar bugun gorusmeye girdim,Gercekten cok kolay bir gorusme oldu.
G:Gorevli
B:Ben
G:Merhaba
B:Merhaba
G:Nasilsin?
B:iyiyim,ya sen?
G:Amerikaya gitmek istiyor musun?
B:Evet,hemde cok.
G:Nereye gideceksin?
B:North Carolina
G:Nerede Calisacaksin?
B:Markette
G:Ne zaman mezun olucaksin?
B:2013 te.
G:Geri Donunce ne yapmayi dusunuyorsun?
B:Oncelikle okulumu bitirmek istiyorum.Daha sonre is arayacagim.
G:Belgeeri ups e gotur.Iyi tatiller.
Arkadaslar 1 dk bile surmedi toplamda gorusme.Cok basit sorular sordular.Ortalamam 2.25 ti.Toplamda gorusmeye giren benim gozlemledigim 20 kisi falan vardi ve red alan yoktu herkese verdiler nerdeyse.Hic sikinti yapmaniza gerek yok...
@drummer987
vizen hayırlı olsun![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
hayirli olsun hocam iyi bir wat gecirirsin umarim![]()
Hayırlı olsun.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
tesekkurler arkadaslar.Cimbomlu nerede ve ne zaman gireceksin sen![]()
cuma gunu Ankara da..
bu sene sadece cuma felan olacak diye söylentiler vardı wat vizeleri için var mı öyle bi durum
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Alan arkadaslar hayırlı olsun gercekten cok seviniyorum boyle alanları gordukce. darisi basimiza bizde gun sayiyoruz artık..
bende cuma girmiştim ankarada. cimbomlu başarılar şimdiden .)
ne yapman gerektigini bizden iyi biliyosun zaten![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks