arkadaşlar bir sorum olacak. bir arkadaşımın traskirpti 1.52. ama 2. dönem vizeleri çok yüksek. transkrip + vize notlariyla gitse acaba vize alma ihtimali var mı ya da bu şekilde alan arkadaşlar oldu mu hiç![]()
arkadaşlar bir sorum olacak. bir arkadaşımın traskirpti 1.52. ama 2. dönem vizeleri çok yüksek. transkrip + vize notlariyla gitse acaba vize alma ihtimali var mı ya da bu şekilde alan arkadaşlar oldu mu hiç![]()
oyleyse 2.donem bitsin ortalamasi yukselirse o notlarla gitsin.
bu sekilde de sansini deneyebilir ama vize alir mi almaz mi bilemeyiz
gecen yil arkadasim 1.80 ile vize almisti
Bir bayan arkadaşım 1,62 ile vize aldı 24 mart'ta. Transkriptine bakılmadı bile doğru dürüst![]()
arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama sormak istedim saatler forumda bakıyorum bişey bulamadım bişey ben 15 nisanda vize görüşmesine giricem şirketimden butun belgerimi aldım bu belgelerden birine imza attım vize memuruda atıcakmıs aynı yere ben yanlışlıkla onun yerine imza attım ne kadar sorun olur vize vermeme sebebi değildir umarım. şimdiden tesekkurler
hemen solemem gerekiyo bişeyler kesinlikle ama inş yeniden falan getir demez bi hafta stresli geçicek anlasılan kimseninde basına gelmemiş okudugum kadarıyla inş alırrım artık tesekkur ederim![]()
imzan ufacık bişeyse sıkıntı cıkmaz sanmıorum. Üstüne bi imza atar memur.. Ama bende daha önce basına gelen biri görmedm.. Git yeni Ds getir demez insallah.. Ya kusura bakma biraz komik geLdi yani trajikomik.Düşünsene bi git bana yeni Ds getir dediğini..
Direk Kafana sıkma sebebi ya..
![]()
Yeniden DS gelmesi kadar kötü bişi yok. Benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiştir sanırım. Ds belgem geldi randevuyu aldık 2 gün sonra görüşmem var Ds belgesinde bir hata keşfettik. Amerikadaki sevgili sponsorum benim doğum yerimi Türkiye yerine türkmenistan yazmış.. konsolosluk kabul etmedi randevu iptal.. hala yeni DS bekliyorum ds leriniz gelince kontrol edin arkadaşlar ne olur ne olmaz...![]()
umarım bana tekrar getir demez tam her şey bitti derken bii daha başlamasın telaşbaşka sorun yok hazırlıgım ortalamam 88 makina muh. okuyorum bi yanlış imza konusu var işte
şimdide görevlinin karşısında nasıl anlasam derdimi hemen muhabbet baslamadan derdimi anlatmayı dusunuyorum inglizcemin el verdiği kadar
cevaplarınız için teşekkür ediyorum bu arada
O da senin yerine atıversin efendim.. Ne bu kapris yahu?! Nolmuş yani?!![]()
arkadaşlar vizem basıldı sonunda cuma saat 8.40 da konsolosluktan cıktım ctesi 15,00 da evdeydi pasaport. vize görüşmesine gelince yazılanlar kadar kolay gecti gercekten nereye gidiceğim nerde okuduğum soruldu sadece hepsi bu kadar ben ds belgeme yanlış bi yere imza atmıstım onu soledim onemli değil falan dedi direk gercekten cok rahat gecti benim acımdan ayrıca sunu solemek isterim benden once biri vardı adam nerye gidiceğini sordu cocuk gaziantepten geliyorum dedi adam ne iş yapıcağını sordu cocuk üniversitesini soledi durum vahimdi yani ama daha ne kadar var gitmene geliştirir misin diye sordu gorevli yes falan dedi yanlış duymadıysam o bile vizeyi aldı herkese basarılarr![]()
iyi bir wat sezonu gecirirsin umarim![]()
Bana transkript sormadılar.. Gerçi okulu bitireli 3 seneden fazla olduAma gene de burda herkes transkriptten bahsediyodu. Hatta UTdekiler bile transkripti de götür dedi. Ama götürdüğüm gibi geri getirdim. Kimsenin ruhu bile duymadı benim yanımda gelip giden transkriptin.
Ondan tırstığım için götürdüm zaten :P
pardon ya hızlı okudum yanlış görmüşüm götürmedim diye![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks