evet arkadaşlar dediğim gibi uyuya kaldımsaat 5.30 gibi kalkıp güzel bi kahvaltı etmeyi planlıyordum üzerine de duş almayı fakat olmadı
7'e çeyrek kala kalktım saçımı yıkadım ve koşa koşa metrobüse bindim. zincirlikuyuya geldiğimde saat 7.40 falandı dedim geç kalmayayım ne olur ne olmaz taksiye bindim 18.50 tl malesef taksiye bayıldım
daha sonra konsolosluga geldiğimde saat 8'di. 8.25 gibi herkesi aldılar benim görüşmem 9da idi. Girişte telefonu verebileceğiniz kimse varsa verin.Bunu deme nedenim telefonu olmayanlara girişte öncelik tanıyorlar öncelik dediğimde yaklaşık 10 dk falan. Ve herkesin korktuğu o adam "KEL" geldi
Görüşmeye sıra geldiğinde nasılsın sorusuna titreyerek iyiyim senden ne haber dedim. Cevap alamadım kötü oldu
daha sonra ortalamam düşüktü 1.81 ortalaman düşük dedi. Biliyorum daha iyi olacak dedim. Amerika'da ne yapacaksın dedi. Housekeeper olarak çalışıcam dedim. Nerde dedi Block Island NY yakınında dedim. Sonra beyaz ufak bi kağıt verdi UPS'e git dedi. Teşekkür ettim. Ve UPS'e gittim
Kolay bi görüşme oldu herkesin umarım benimki gibi geçmesini diliyorum. Block Island'a gidecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim
![]()
Bookmarks