Arkadaşlar İstanbul-newyork-virginia gidiş-dönüş 802 euro delta'dan fiyat aldım sizce fiyat nasıl,daha ucuza bulabilir miyim?
Arkadaşlar İstanbul-newyork-virginia gidiş-dönüş 802 euro delta'dan fiyat aldım sizce fiyat nasıl,daha ucuza bulabilir miyim?
Fazla,hata abarti.2 yil once 550 euroydu,hadi simdi 150 euro zam olsun,Valla 750 euro maksimum,otesi pahalidir
banada öyle geldi,ki kime sorsam pahalı diyor..beklemeli miyim acaba?yada ucuza bilet ne şekilde bulabılırım..gerçi pek aktarma yapmakta ıstemıyorum,ondan bırazda secıcı davranıyorum sanırım.
Ücret çoook pahalı ayrıca virginia'dan sonra nereye gideceksin.Beach mi williamsburg mu?Çünkü onun içinde biraz para vericeksin.Bunları da göz önünde bulundur derim.
""Let the game begin""
haklısın,beach e gideceğim fakat işverenin bizi havaalanından alacağını söylediler..Pazartesi alıcaktım bileti ama biraz erteleyım en iyisi.
gerçi daha ucuza bilet bulabilen arkadaşlar var mı acaba?cunku ben expedia,ekobilet ve bır cok ınternet sıtesını araştırdım daha ucuzunu bulamadım.bırtek lufthansa da 760 euro ya vardı oda 2 aktarmalı..
Eğer iş veren sizi alıcaksa o zaman beach'e gitmen mantıklı ama beach'de hava alanı yok siz norfolk'a gidiceksiniz bence.Ordan beach'e otobüsle geçiyorsun.Oda çok ucuz sayılmaz.Eğer iş veren sizi almayacaksa direkt new york'a git ordan trenle beache geçersin.en ucuz yolu bu olur.THY ile aktarmasız lufthansa ile tek aktarmalı gidebilirsin new york'a.Beach için en az 2 aktarma yaparsan iyi.
""Let the game begin""
evet norfolka gideceğim,anladığım kadarıylada ordan alıcak işveren..İlk gidişim ve tek olduğum için tren ve otobus ulaşımını düşünmüyorum açıkcası.O nedenle virginia bileti bakmıştım,fakat pahalı gibi,daha uygun bir ucak bileti arıyorum suan için.
Ben de geçen sene senin gibi düşünüyordum yalnız new york'a inince napıcam falan ama hepsi bulunuyo aslında bulması falan kolay ve bulduktan sonrada kendine çoooook fazla güven geliyor ama tabi sen bilirsin.Ama bilet bulamazsan yada çok pahalı olursa yine de treni düşün derim.Otobüs daha zor ama tren daha rahat oluyor.
""Let the game begin""
ben ist.-ny-norfolk delta ile 760 euroya buldum gidiş dönüş yani şirket bulmuş. daha vize görüşmesine gitmedim ama bu hafta alcam bileti. vize reddi alırsan para iadesi var dediler daha ucuza bulamam heralde bekledikçe artar diye düşünüyorum.
Bence çok para.600 euro civarina başka bi şirketten new yorka alabilirsiniz ordan da 80 euroya tren bilitinizi alıp virginiaya gidersiniz.Kalan parada cebinize kalır.Görünüşte yapması orları bulması zor geliyor tabi sizitamamen anlıyorum ama gerçekten zor değil.Sadece cesaret edebilmek lazım.
""Let the game begin""
China town'dan binilen otobüs tabiki daha ucuz ama ilk defa gidenler trene cesaret edemezlerken china town'a gidip otobüsü bulmak onlar için daha zor olabilir.Tecrübeliler için tabi pek bi sorun olcağını sanmıyorum biz her türlü buluruz ama dediğim gibi arkadaşlar bence uğraşmaz onunla.
""Let the game begin""
cok doğru söyLüyorsun fakat trene cesaret eden otobüse de eder bencekaLdıki sora sora bağdat buLunur
bnm chinese bus ı söyLeme amacım sadece fikir vermek.. yoksa bana sorarsan iLk gidişi oLanLar için kesinLekLe norfoLka ucakLa gidiLmeLi.. iLk gidişim oLsa bende ucakLa giderdim ama gözü kara oLanLar için chinese bus veya tiger bus aLternatif =)
Bence wat cesaret ve gözü karartma işi.İyiki ilk gittiğimde tek başıma sora sora elimde çanta penn station'u bulmak için uğraşmışım diyorum.İnsanın kendine olan güveni daha da artıyo ondan sonrada nasıl olsa yaparız diye her yere gidiyoruz her şeyi yapıyoruz.Bence kendine az da olsa güvenen denemeli otobüsü treni falan.En azından macera arayanlar![]()
""Let the game begin""
merhaba . bende virginia beach e gidicem. THY 'den 1600 tl ye istanbul-new york-norfolk aldım. yanlış hatırlamıyorsam 720 euro idi. bilginiz olsun diye söyledim.
bu fiyatı size şirket mi verdi hocam?Farklı şekildeyse nerden aldığınızı bana yazarsanız sevinirim.
@mklasl
expedia'dan bende baktım fakat 10 hazıran-25 eylul arası tarıhlerde baktıgımda 965 dolar gibi bir fiyat cıkıyor new york'a..siz hangı tarıh aralıgında bakıyorsunuz acaba?
arkadaşlar bende fiyat aldım..ist-new york-norfolk dönüş için ise new yorktan roma aktarmalı bilet için 812 euro..çok yüksek ya..!
ben gecen sene gitmeden 3 gün önce aLmıstım biLeti.. gidis paris-atlanta-norfolk... dönus newyork-roma-istanbul.. pesin fiyatı 798 euro idi.. 6 taksitLe 826euroya aLdım.. hemen hemen aynı sekiLde snn biLetinde bu tarih için bu fiyat cok pahaLı kaLdıki ben gecen sene biLe 3 gun önce aLmıs oLmama rağmen pahaLı aLdığımı düsünüorum.. şirket aracıLığıyLa aLınca kazık yiyoruz..
sanırım haklısın araştırma yapılmadan önerilen bir bilet olması lazım.bugün expedia'dan biletlere baktım..delta yollarından aktarmasız new york gidiş gönüş 813 dolar.bunu alıp otobüs firmasına 45 dolar vererek norfolka toplamda 855 dolara gelmiş olur.buda 1760 nerde 1320 nerde...
varmı guncel newyork sonrasında virginia icin bilet fln alan
ben de norkfolka gidicem dee ucak bileti knusunda hicbi bilgim yok:S hangı hawayolu srketi flan:/ şirket aracılıgıyla da almak ıstemıorm fıyat farkı koyarlar dıebana yardımcı olurmusunn
arkadaşlar aynı şekilde 700euro yada virginia bileti buldum..istanbul-new york aktarmasız thy ları ıle ordan thy yollarının anlaşmalı olduğu bir havayolu ile virginia ya olmak üzere..fakat bilet esnek değil,tarih değiştirilmesinde 100euro cezası var.gidiş tarihim değişmezde dönüşte bunun tam tersi %70 %80 değişir benim.Bunun içinde şirketin bana onerdıgı esnek tarihi olan 802 euroluk delta biletini almayı düşünüyorum..çünkü diğer bileti almak için istanbula gitmem gerekiyor ve buna 100-150 liraya patlar en aşağı..ama genede 700 euroyada bilet olduğunu arkadaşların duymasını istedim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks