Bugün aldım işimi. Var mı bu otelde çalışacak arkadaş?
Bugün aldım işimi. Var mı bu otelde çalışacak arkadaş?
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
ben çalışıyorum housekeeper olarak. holiday inn virginia beach
Haftada 70-80 saat calisabilirsiniz diye biliyorum arkadaslar. Yine tecrubeliler gelir yazarlar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ya mustafa hayatında Virginia beache gitmedin bu otelle ilgili bilgin yok hangi holiday inn olduğunu bilmiyosun neye göre 70-80 saat yazıyosun ? bilgi almak isteyen varsa özelden ulaşsın geçen sene orda çalışmış olan arkadaşlarla facebook üzerinden iletişiminizi sağlayayım... herkese iyi watlar....
cımbımlu gelır bırazdanvırgınıa beach ondan soruluyo
ben onun yalancısıyım ama burdakı ısler cok ıyıymıs breakın dedıgı gıbı ıyı saat alabılıten varmıs..
geLdim reyes geLdim =)) geç görmüşüm biraz demekki konuyu.. basLayayım anLatmaya oteLde caLısmadım ama maLumunuz heryer türk virginia beachte ew arkadasım komsum ordan burdan tanıdığım biriLeri eLbet caLısıor bu oteLLerde.. Holiday Inn güzeLde hangi hoLiday inn ? oceanfrontta bikactane Holiday inn mevcut.. hatta holiday inn express Ler faLan da war comfort inn ve holiday inn sayıca baya var orada.. tam caddesini hatırLamıorum ama bitanesi cok iyi saat veriyordu.. cok iyi derken 70-80 değiL tabi.. geneLde virginia beach te oteLde caLısıosanız 32-38 saat arası verirLer birçoğu kesinLikLe over vermez.. işini erken bitiren sana yardıma gelir over vermemek için.. ama bu oteLde 50-52 saat aLabiLmek mümkündü gecen yaz.. baska bi holiday inn de ise arkadasımın biri 35 saat aLıodu ortaLama.. hani biraz sans caddeyi tam hatırLamıorm dediğim gibi ama 50-52 alıyodu bnm arkadasım.. Virginia beach te bnm biLdiğim en fazLa saati aLınabiLecek yer bi Türk acısından 24.cadde deki Days Inn hotel.. cunku housekeeping manageri türk =)) dediğiniz 70 saat belki 80 saati bu oteLde aLmak mümkün.. Birde Hilton var beach in en lüks oteLi bakmayın lüks dediğime bizim burdaki otellerden kötü ama beachin en iyi oteLi.. =)) oranında manageri türk orasıda iyi saat aLmak için eLverişLi fakat o goldkey e bağlı bi otel yani Sadece CIEE işi. bu işi sadece fuarLarda buLabiLirsiniz.. Virginia Beach teki oteLLer hakkında geneL biLgi böyLe daha doğrusu bnm biLdikLerim bu sekiLde.. Ha bide Marriott Lar var oda oteLine göre değişiyor, meseLa sezonda courtyard marriott overtime verebiLirken atıyorum FairfieLd Inn Marriott vermiyor.. 2 tane Holiday Inn de biLe okadar farkederken MarriottLarın farketmemesi imkansız zaten.. =)) Biraz şans birazda size bakan bir oLay.. Manager LarLa aranız iyi oLsun derim.. Comfort innde caLısan bi arkadasımın manageriyle arası iyiydi ve manager sürekli take time diyormus buna.. =))dediğim gibi biraz şans birazda size bakar.. ŞimdiLik benden bukadar caLısmıs arkadasLar geLirse daha iyi yardımcı oLurLar eLbet.. Herkese Bol şans..![]()
valla dedikleriniz çok umut verici arkadaşlar. Bi tebessüm oluştu yüzümde yani![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
hadi yaa holiday inn süper otel inş iyi geçer. 70 80 saati neye göre yazıyolar ki
Merhaba , bende 4 haziranda gidiyorum , 6 haziranda iş başlangıçı , holiday inn express'de house keeper olarak ,10 eylül dü galiba bitiş tarihi , bir arkadaşla beraber gidicez ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks