Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde öğrenim gören WAT düşünen arkadaşları da bu başlık altına bekliyoruz. Önerim şudur ki : Anadolu ile irtibatta olunuz![]()
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde öğrenim gören WAT düşünen arkadaşları da bu başlık altına bekliyoruz. Önerim şudur ki : Anadolu ile irtibatta olunuz![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
fatih26 osmangazi'den..
fatih uyuma okuluna shaip çık
admin (at) turkishwat.net
İyi olmuş bu konuyu açtığınız,ESOGÜ'DEN USA'ya gidecek olan olursa ben burdayım yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince.ESOGÜ'lülere benden kıyakboşverin anadoluları falan
biz kendimize yeteriz
biz osmangazilileriz.![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
harbi sana katılıyorum baya populer oldu osamangazi ünv de.hatta geçenlerle bizim bölümden biriyle karşılaştım elinde lacivert pasaportla geziyordu.sordum nereye gideceksin diye florida/orlando ya gidecekmiş. geçen sene abd ye giderken kendime arkadaş bulamamıştım yaw.![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Heyyyyyyyyyyyyy Bende Geliyorummmmmmmmm. Inşaatttaanım Bende. 1. Sınıf çömezim :d 505 698 02 98 Görüşeliim
bende osmangaziden gidecem nasipse Amerikaya arık fatih26 yaparsın bi kıyak![]()
bende oguden.. gidiorum bu yaz bende abd ye..
mesaj yazılmayalı 1 yıl ı geçmiş de bnde osmangazideyimhala osmangaziden birileri var mı acaba ,, bnde bu yaz gitmeyi dusunuyorumda hiç bir bilgim yok desem yeridir ,, yrmdcı olabilcek varsa cok ii olur ,,
bende osmangaziden kimya bölümünden.yokmu f-5 ten falan bu konu hakkında bilgi sahibi onu bulup sorularımla gününü zindan edeyim![]()
eyw paşam saolasın hele bi şirkete parasını ödeyeyim işler ciddiye binsin çok akıl danışçam zaten size.
hakkaten elinize emeğinize sağlık şurda bulduğu bilgiyi hiçbiyerden bulamıo insan.
En son yorum 2010 da atılmış, yıl olmuş 2012 ama var mıdır acaba aranıza bu yaz abd doğu kıyılarında olacak ogülüler ? (:
iyiymiş
nereye yolculuk peki?
bende varım. tanıdığım 3 kişi daha var.
New hampshire
slm sercy sen baya yukarda kalıyomuşsun gerçi ama yinede olsun tanışmakta fayda var
şimdiden eglenceli ve az stresli bir wat diliyorum hepimize![]()
bende sana diliyorum.
sen nereye gideceksin ki ?
ve vize görüşmesine girdinmi
Bethany Beach/DELWARE e gidicem. 20 nisan da ist.dagirdim ben vize görüşmesine 60 sn bile sürmedi o da ne iş yapıcagımı sordu bide transkriptimi açmamı rica etti tebrikler diyip kargo kartımı verdieger sen girmediysen dha darısı başına derim
![]()
ben bu perşembe giricem ankarada. bakalım inşallah bende alırım.
Bne de Osmangazi Ünv.mezunu olarak size başarılar diliyorum inşallah alırsınız vizeyi...
Philadelphia tabi daha vize gorusmesine gitmedik bekliyoruz bakalım benle birlikte 2 arkdasmla gidiyorum , sen tek basına mısın ki
bende bu yaz marylande gidiyorum winkler pool management da calısıcam kısmetse var mı gelen
teşekkürler fatih (:
Philadelphia benim gidicegim yere baya bi yakın tanışırsak tatil günlerinde misafirliğe gelirim
Maryland da çok uzak sayılmazmış esasında tabi travel kısmında yakın yerleri tercih etmekte fayda var (:
Deniss tabiki neden olmasınogü den biri ile tanısıp birbirimize misafir olabiliriz
madem birde yakınız
ogü de hangi bolumdesin ki?
new york'a yakınmıs zaten travel rahat olucak inşallah
ben baya bi tersteyim galiba ogülü arkadaşlaraTexas-Galveston
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks