Merhaba Arkadaşlar,
Bu yaz NJ Ocean City Playland Eğlence Parkı na gidecek olan varmı?
Ya da önceden gidenler beni bilgilendirirse çok sevinirim...
Saygılarımla
Merhaba Arkadaşlar,
Bu yaz NJ Ocean City Playland Eğlence Parkı na gidecek olan varmı?
Ya da önceden gidenler beni bilgilendirirse çok sevinirim...
Saygılarımla
merhaba
ben geçen sene OC NJ deydim.bodrumvari bir aile tatil yeri.playland küçük bir eğlence parkı ama iş oluyor tabi atlantic okyanusu kıyısında boardwalk denilen sahil yolu üzerinde,kumsala 10 metre mesafede.orda çalışan türkler tanımıştım sanırım evi işverin vermişti yabancı öğrenciler de vardı o evde.yabancı öğrencilerle kaynaşabilirsen ve sosyal olabilirsen çok eğlenir gezersin ama ortama ayak uyduramazsan canın çok sıkılırsın şehir dışına çıkamazsın fazla.ne kadar çok samimi arkadaşın olursa o kadar çok eğlenirsin.kaynaşabilmek için de ingilizcenin iyi olması gerekir.bence vakit kaybetmeden ingilizce çalışmaya başla hatta kursa git.şu yazacağım şeyi sakın unutma!!!gittikten en geç 1 ay sonra J1 CENTER DİYE BİR YER VAR ZATEN HERGÜN YOLUN DÜŞER TELEFON İNTERNET VS.İÇİN MUTLAKA ORDA GEZİ TURLARINA ADINI YAZDIR VE ÜCRETİNİ ÖDE NİAGARA WASHİNGTON VE DAHA BAŞA YERLERE GEZİ DÜZENLERLER AĞUSTOSTAN İTİBAREN MAKUL FİYATLARLA ONLARLA GİDEBİLİRSİN ARKADAŞLARINLA GİTMEDİĞİN YERLERE.HEM İZİN GÜNLERİNİ DEĞERLENDİRMİŞ OLURSUN İZİN GÜNÜNE DENK GELEN GEZİYE KATILIRSIN.
işyerinde çalışanlar ev arkadaşıydı yanılmıyorsam.amerikalılar denilenin aksine çok güleryüzlü ve esprili insanlar ve rahat insanları severler hiç çekingen davranma hep güleryüzlü ve eğlenceli ol.nerde bi eğlence aktivite varsa atla hemen evde oturma.ilk 1 ay sıkılırsın çok normal alışınca 3 ay sonunda memleketin gibi benimsersin)
çok teşekkür ederim bilgilerin için. 1 haziran da ordayım.. sana da bol şanslar herşey için
![]()
bende eğlence parkına gitmek isstiyorum tavsiyen için sağol..para kazancı bakımından nasıldır ?
kardeşim bnde ocean city nj deyim ama gillians wonderland de calıscam
Ayın kaçında gidiyorsun? Kalıcak yer ayarlandımı?
14 haziranda gidiyorum daha ayarlamadım sn ayarladn mı nezman gitceksin
ben 1 Haziran da gidiyorum. Bende daha ayarlamadım. Bu ara şirkete çağırcaklar. onun için konuşçaz. Ayarlanınca sana hemen iletirim.
tamam kardeşim sende armadayyla gidiyosun sanırım kalck yer konusunda sey dedi benim danışmanım bi yer gösterdi başka ögrencilerimizde buyuk ihtimal burda kalcak falan dedi buyuk ihtimal sana da aynı yeri söyleyebilirler
evt armada. ferhat beywatçıların kaldığı bir otelmiş. biz çok iş ve şehir konuştğmzdan nerde ne vardı unuttuk arkadışmla
hatrlattığın iyi oldu. otel hatrlıyodk ama ocean city de mi dye hatırlayamamıştık
.
ben izmirden gidiyorum yalnz bana haftalagı 95 dolar olan biyer gösterdiler bana birz pahalı geldi
kaç kişilik oda? fiyat bende hiç hatırlamıyorum. ben ve arkadaşım gitçez. 2 kişilikler pahalıyımış. Orda bir kişi daha bulmalıyız sanırım. Ben detaylı konuşunca sana da söylerim. Ona göre bişey yaparsın. Bide ben geçen sene buraya gitmişlerin telefon numalaranı alıcam şirketten. Onlardan da bilgi alıcam bu kalıcak yer için.
tamam kardeşim bnde pazartesi gidicem şirkete haberleşiriz yine
tamamdırmutlu huzurlu günleeeer
![]()
Vize de geldi hadi hayırlısı bakalım...
---wat where amazing happens---
hadi bakalım hayırlı olsunşafak kaç?
beyhan mrb naptın kalacak yer konusunu kesinleşti mi nerde kalacagın ben hala sirekete gidip konusamadım
mrb. ben şmdi şirkete gidiyorum. akşama yazarım sana.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks