evet arkadaşlar yukardada yazdım gerçi ama Dennys Restaurant ta çalışacam bu sene acaba geçen senelerde çalışanlar veya bu sene çalışacak arkadaşlar varmı aynı bölgeye giden arkadaşlar ya da en azından burda tanışıp giderken yanlızlık çekmeyiz![]()
evet arkadaşlar yukardada yazdım gerçi ama Dennys Restaurant ta çalışacam bu sene acaba geçen senelerde çalışanlar veya bu sene çalışacak arkadaşlar varmı aynı bölgeye giden arkadaşlar ya da en azından burda tanışıp giderken yanlızlık çekmeyiz![]()
İşyeri hakkında birşey diyemem şahsen ben Seattle Downtown'da hiç Dennys görmedim ama Seattle merkez güzeldir. Ama şehrin dısındaysan canın sıkılabilir. Bellevue olursa orası güzel ve lükstür. Bence şehir olarak güzel tercih, ama iş hakkında bilgim yok.
şehiri biraz araştırdım gerçekten güzel bir şehirmiş ama firma işi çok allayıp pullamadan sattı işte mc burger gibi bir yermiş benimde tek bildiğim bu çok sağol makrokilima kardeş bu sene yine alaskaya gideceksen seattlede beklerimhemde şu tax free kartınla birlikte
![]()
3 senedir Seattle dayım genelde 1haziran da orada olurum
olur kardes ama ben alışverişi netten yaparım hem hesaplı hem tax yok.
ben internetten alışverişe pek sıcak bakmayn biriyim ama kısmet sonuçtabütlere kalmazsam bende o tarihlerde oralarda olabilirim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks