Merhaba arkadaşlar pasaportum geldi. Yanlız alırken biraz aceleye gelmişti fotoğrafım düzgün değildi.(beya bi sakallı filan). orda pasaportum kimlik gibi kullanacağım için sıkıntı çıkabilir mi değiştirmem gerekir mi sizce..
Merhaba arkadaşlar pasaportum geldi. Yanlız alırken biraz aceleye gelmişti fotoğrafım düzgün değildi.(beya bi sakallı filan). orda pasaportum kimlik gibi kullanacağım için sıkıntı çıkabilir mi değiştirmem gerekir mi sizce..
pasaport fotosu bu sene daha mı buyuk:s
4*4 ebatlarda arka fon beyaz biyometrik biçimde.şahsen koca kafalıyım ama pasaportta daha bi koca kafa cıkmısım
4&5 deilmi....ya ben de koca kafa cıkmısım....psaporta normal foto verılıo dımı onyuzu ıcın....10 yıl o koca kafalı foto kalcak yoksaS
10yıllık aldım ben pasaportu,almışken alam dedim..okul vermedı bıze yazı
evet evet yaptık o işlemi,okul gıcık vermıo sacmalık ıste![]()
ne gbı bı sorun var kı,kulaklar tam gozukuomu,ortalanmış olarak arkası aydınlık fonda,gulmeden duz bakılan foto olması gerek bıde saclar dagınık olmıcak uzunsa
ya herhangi bi sorun yok biyometrik fotoğrafın bütün kriterlerine uygun. sadece sakalım biraz uzun normalde sakallı dolaşmam ogün aceleye geldi öyle çektirdik. şimdi herşeyde pasaport kullanacaz orda zorluk çıkarmasınlar bu sen değilsin felan filan diye onun için soruyorum.
hiç bişe olmaz,bizim tanıdık pasaport işlerinde görevli polis ,normalde bıometrık footoyu bıle onlar pc de ayarlayabılıolar...sordum ben bugun bıse olmaz dedı,sana benzıosa sorun yok dedı...bazıları 10 sene oncekı fotosunu getrıomus alaksı olmuo tanıamıosun dedı bunlar onlar ıcın dedı![]()
arkadaşlar bende şunu sorayım 2009 da çektirdiğim vize fotoğrafını 2009 da ve 2010 da vize işlemleri için kullandım aynı fotoğrafı bu senede kullanabilirmiyim yoksa yeni bir tane mi çektireyim?
pasaport fotoğrafı 5x5 değil mi? geçen sene öyleydi değişti mi?
5X5 olarak çekilen fotoğraflar da uygun, fakat yeni pasaportlar için 6x6'nın daha doğru olduğu söyleniyor. Ben 6x6 fotoğraf vermiştim. Bi sorun olmadığını söylemişlerdi.
Fotoğrafın düzgünlüğünü test etmeniz için, kulaklar, fon ve tebessümün dışında süper bi kriter sunuyorum sizlere: Eblek gibi çıktıysanız, o fotoğraf doğrudur. Dert etmeyin...
Nobody loves no one...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks