Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da Grafik Tasarım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Amerika'da Grafik Tasarım

Arkadaşlar, bu yıl bende work and travel'a ilk defa katılıcam. Son sınıftayım. Aynı zamanda bir reklam ajansında grafik tasarımcıyım. Aslında bu yaz work and travel değil, Amerika'da Grafik Tasarım üzerine staj yapmayı düşünüyordum. Ama staj gibi uzun süreli bir programdan önce, daha kısa süreli Wat'la kendimi denemem daha doğru olur diye düşündüm.

Sponsordan iş listeleri Ocak 26'da geldi. Fakat içime sinen bir iş yoktu.
    Merak ettiğim konu ise şu: Programımı self'e dönüştürüp Amerika'da bir reklam ajansında grafiker olarak çalışmayı istiyorum. Bu yüzden, self katılımcılardan, iş bulmanın inceliklerini, kullanılan internet sitelerini vb. araçları öğrenmem gerekiyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

craigslist... Bu sanırım işe yarar.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yigitt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, bu yıl bende work and travel'a ilk defa katılıcam. Son sınıftayım. Aynı zamanda bir reklam ajansında grafik tasarımcıyım. Aslında bu yaz work and travel değil, Amerika'da Grafik Tasarım üzerine staj yapmayı düşünüyordum. Ama staj gibi uzun süreli bir programdan önce, daha kısa süreli Wat'la kendimi denemem daha doğru olur diye düşündüm.

Merak ettiğim konu ise şu: Programımı self'e dönüştürüp Amerika'da bir reklam ajansında grafiker olarak çalışmayı istiyorum. Bu yüzden, self katılımcılardan, iş bulmanın inceliklerini, kullanılan internet sitelerini vb. araçları öğrenmem gerekiyor.

Emrah yüceli hatırlattın bana, umarım sansın yaver gider
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İnşallah kardeşim.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben mimar sinan universitesinde grafik tasarım, okuyorum gecen sene watla manhattana gittim, ilk bir ay gordugum her grafik tasarımcı ilanına mesaj atıp cv gondermiştim craigliste ama hic bişi cıkmadı. hevesini kırmak gibi olmasında, zor ama imkansız deil tabi. türk ün birisi cevap vermişti gorusecektik ama sonra bir daha geri donus yapmamıştı.

nereye gideceksin bilmiyorum ama merkezi bi yer secersen daha fazla ajansla iletişim kurabilirsin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben mimar sinan universitesinde grafik tasarım, okuyorum gecen sene watla manhattana gittim, ilk bir ay gordugum her grafik tasarımcı ilanına mesaj atıp cv gondermiştim craigliste ama hic bişi cıkmadı. hevesini kırmak gibi olmasında, zor ama imkansız deil tabi. türk ün birisi cevap vermişti gorusecektik ama sonra bir daha geri donus yapmamıştı.

nereye gideceksin bilmiyorum ama merkezi bi yer secersen daha fazla ajansla iletişim kurabilirsin.
    Craiglist'ten birçok yere başvuru yaptım. Ama dediğin gibi dönüş olmadı henüz. Açıkçası pek de beklemiyordum dönmelerini.

Gitmek istediğim yer doğu yakası. Özellikle bu işin merkezi olarak New York. Türkiye'den bağlantılarım da var, fakat onlar yaz dönemi için müsait değiller anladığım kadarıyla. Önümüzdeki yıl staj düşündüğüm için, her koşulda New York'da bir bağlantı kurmaya çalışıcam.

Bu arada, sende bi tasarımcı ışığı sezmiştim zaten
    Nobody loves no one...

BannedUser
    Guest

Craiglist'ten birçok yere başvuru yaptım. Ama dediğin gibi dönüş olmadı henüz. Açıkçası pek de beklemiyordum dönmelerini.

Gitmek istediğim yer doğu yakası. Özellikle bu işin merkezi olarak New York. Türkiye'den bağlantılarım da var, fakat onlar yaz dönemi için müsait değiller anladığım kadarıyla. Önümüzdeki yıl staj düşündüğüm için, her koşulda New York'da bir bağlantı kurmaya çalışıcam.

Bende matbaacıyım NJ de Türk matbaası ve ajansları vardı bakmıştım zamanında.

crrlai*yahoo mail suraya bir mesaj at durumu anlat deki ben grafikerim nasıl bir eleman arıyorsunuz 3 ay kalacagım falan bakalım dönecekler mi ? iş Nj deymiş grafiker arıyorlar sor bakalım maddi durumu falan
    İşe kabul edilirsen bir yemek isterim haberin olsun
    Konu BannedUser tarafından (05-02-2011 Saat 06:31 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hayırlısı olsun o zaman, new york için cok ilan bulursun craigliste ama geri donmüyorlar dedigin gibi kısmet artık ama yılmamak lazım, nereden ne cıkacagı belli olmaz. ben grafik işini aramayı bırakıp tattoo yapmaya baslamıştım. bu sene naparım artık orada bilmiyom.

tasarımcı ışığı lafı da hoşuma gitti saolasın.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende matbaacıyım NJ de Türk matbaası ve ajansları vardı bakmıştım zamanında.

crrlai*yahoo mail suraya bir mesaj at durumu anlat deki ben grafikerim nasıl bir eleman arıyorsunuz 3 ay kalacagım falan bakalım dönecekler mi ? iş Nj deymiş grafiker arıyorlar sor bakalım maddi durumu falan
    İşe kabul edilirsen bir yemek isterim haberin olsun
    Sağolasın Özgür. Mail attım. İş olursa, sadece yemek değil üzerine tatlı da ısmarlarım

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun o zaman, new york için cok ilan bulursun craigliste ama geri donmüyorlar dedigin gibi kısmet artık ama yılmamak lazım, nereden ne cıkacagı belli olmaz. ben grafik işini aramayı bırakıp tattoo yapmaya baslamıştım. bu sene naparım artık orada bilmiyom.

tasarımcı ışığı lafı da hoşuma gitti saolasın.
    calkan tattoo dedin, beni benden aldın. 2. dövmeyi Amerika'da yaptırmak istiyorum. Millet alacağı teknolojik ürünleri düşünür, ben yaptıracağım dövmeyi düşünüyorum. New York tarafında olursam, yer konusunda tavsiyeni alırım
    Nobody loves no one...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Sağolasın Özgür. Mail attım. İş olursa, sadece yemek değil üzerine tatlı da ısmarlarım

calkan tattoo dedin, beni benden aldın. 2. dövmeyi Amerika'da yaptırmak istiyorum. Millet alacağı teknolojik ürünleri düşünür, ben yaptıracağım dövmeyi düşünüyorum. New York tarafında olursam, yer konusunda tavsiyeni alırım

eyvallah ben oralarda olacağım, bende daha iyi bir dövme makinası almayı dusunuyorum + itina ile tattoo yapılır.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yiğit bunu bende çok istiyorum bende şuan bi ajansta grafikerlik yapıorum ve hayalim America'da güzel bi reklam ajansında çalışmak olmasını çok istiyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı nisa_3487 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit bunu bende çok istiyorum bende şuan bi ajansta grafikerlik yapıorum ve hayalim America'da güzel bi reklam ajansında çalışmak olmasını çok istiyorum
    Nisa, dediğim gibi ben wat sonrası Grafik Tasarım stajı düşünüyorum. Bence sende bi araştır. Oldukça güzel imkanlar var aslında. Maliyetler çok yüksek değil ama kazandırdıkları oldukça fazladır eminim.
    Nobody loves no one...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

staj sart ! cok ta guzel olurdu soyle bi 12 ay

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks