Courtyard by Marriott - Pittsburgh
- Greensburg arkadaşlar iş listemde bu otel var ama konaklama yok..!daha önce burda çalışmış olan arkadaşlar var mı? tavsiye edermisiniz..?nerelerde konaklanır?ne kadara malolur..?
Courtyard by Marriott - Pittsburgh
- Greensburg arkadaşlar iş listemde bu otel var ama konaklama yok..!daha önce burda çalışmış olan arkadaşlar var mı? tavsiye edermisiniz..?nerelerde konaklanır?ne kadara malolur..?
craigslist den soyle bir goz attim 300-1000$ arasinda konaklama masrafi var. 400$ a konaklama olarak hesaplayabilirsin.
pozisyon ne?
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Bende housekeeping te çalıştım ama shift sana bağlı olmuyor.Müdürün hangi shifte verirse orda çalışıyosun.Benimki düzensizdi,2 gün gece 3 gün gündüz sonra ardı ardına gece ve gündüz çalıştığım oluyodu.Bazen 17 saat çalıştığım bile oluyodu.Dediğim gibi müdüre bağlı.
Not:Housekeeper değildim![]()
Pictures of hotels in or near Greensburg | Take a photo tour with Courtyard Pittsburgh Greensburg
otel güzelde inşallah bide giden bulursun Onur.
konaklama işide sorun olacak heralde burdakafam iyice karıştı vallaha nere elimi atsam kuruyo :S
İşverene mail atabiliyorsan bi sor.Anlaşmalı oldukları yerler olabilir.Bende Vail Marriott ta çalıştım,şirketin anlaşmalı oldugu bi yerde kaldım aylık 400.
ben de burayı seçmeyi düşünüyorum ama bizde konaklama bilgisi şöyle ki:
Two room King suite at hotel. 5 person occupancy - $200 per student
per month co-ed includes all utilities, internet access and cable TV.
buradaki king suite biraz abartı olabilir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks