bu sene wat a gidecekler saat 12 yi vurduğunda sorunsuz sağlıklı ve mutlu bir şekilde amerikadan dönmeyi dileyelim tabi önce sorunsuz sağlıklı ve mutlu bir şekilde gitmeyi dilemeyi unutmayalım)
iyi seneler
bu sene wat a gidecekler saat 12 yi vurduğunda sorunsuz sağlıklı ve mutlu bir şekilde amerikadan dönmeyi dileyelim tabi önce sorunsuz sağlıklı ve mutlu bir şekilde gitmeyi dilemeyi unutmayalım)
iyi seneler
Yeni yıla nasıl girerseniz, bütün yılınız öyle geçer.İyi değerlendirin.İyi ki plütonda yaşamıyoruz.İyi seneler. Yaşlanıyorumm...
![]()
Peki.
gani gani seneler arkadaşlar![]()
admin (at) turkishwat.net
yeni yıla finallere çalışmam gerektiği halde çalışmayarak arkadaşıma gidip pes 2011 oynayarak gircem XD herkese mutlu huzurlu hayırlı iyi sağlıklı yıllar hepimizin güzel bir yıl güzel bir wat tecrübesi geçirmesi temennisiyle)
bende battlefield bad company oynayarak girecegim
Herkese iyi, mutlu, sağlıklı yıllar.Her ne kadar yeni yıla ders çalışarak girecek olsam da umarım yılın geri kalan günlerine öle devam etmem![]()
""Let the game begin""
Happy New Year Guys!!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yok battlefield yok ps3nerede kaldı tombala, kızma bilader
gerçi yaş farkı ben voltranla buyudum sız power rangersla
ben gazoz kapagı oynadım sız taso
BU BENIM 30. YILBASIM OLACAK INS HERKES DAHA FAZLASINI GORUR
INSALLAH OCAKTA VIZEYI ALIRIM DAHA GUZEL OLUR
abi final olsa iyi ben tezle ugraşıyorum hoca 5.kez geri verdi sunumdan 1 gün önce teslim etcem oda alırsa almazsa hoop bi sene patlıcak..yeni yıla tez yaparak giriyorum süper
şu kocaman turkishwatta yeni yıla bi ben mi eglenrek girecem aa olmaz kabul edemem hemen herseyi iptal edip wat kardeslerimle aynı kadferi paylasmaya baslayacam![]()
Nice mutlu yıllar herkese, Fiorex'e hayırlı tezkereler. İlk kez uygulama sınavlarım bitti yılbaşından önce rahat bir akşam geçireceğiz. İyi eğlenceler herkese. İnşallah herkes hayırlı WAT sezonu geçirip ülkesine geri döner.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
thanks 2010 u 2010 yapan hersey, gerçekten güzeldin...
1 sene daha yaşlanirken,
2011 sözüm sana:
coldplay' li, Placebo' lu, Bon jovi' li, Madonna' lı, bol konserli, bol starlı,
savassiz, yalansiz, kavgasiz, ayrimsiz, önyargisiz,saygi, kültür,
sanat, müzik, sevgi dolu, daha özgür, daha aydin bir yil ol, olur mu?
2011 herkese ve dünyaya güzel gelsin...
bu arada 2010 için bi analiz yaptım paylaşıyım mı sizlerle![]()
fatmagülün suçu ne ki diziyi yapanlar yüzünden ondan nefret edıyosunEn iyi ruh bozan diziler : öyle bir geçer zaman ki + fatmagül ve tayfasi +
nihayet biten yaprak dökümü ve aşk-i memnu!![]()
![]()
ayrıca en hayal kırıklıgı yaratan dızı bır lost fanatıgı olarak dızının tabısıkıde fınal bolumunden dolayı lost
ayrıca En sinir bozan film ıpman 2.![]()
öyle diyosan öyledirhakkaten lost perişan etti sevenlerini onca sene gercekten bende son 3 senedir ciddi takipçisiydim yazık etti çok. ama benim en fanı oldugum ve sanırım sonsuza dek en cok sevecegim dizi prison break di. onun gibisi yapılmadı yapılmıcak benim için
ipman2 yi de izlemedim bu arada benim için en sinirimi zıplatan film oydu. belki izlesen anlardın neden öyle dediğimi![]()
su fınallerı atlatayım da bakayım
losttan sonra en cok tuttugum dizi persons uncknown du onuda hemen bıtırdıler sanırım tekrarı cekılmıyecek gıbısınden soylentıler var bende navene devam edıyorum![]()
fılm olaraka pek turk fılmı ızlemememe ragmen en basarılı turk fılmı olarak musallatı buldum ben yabancı fılm olarak saydıkların bencede baya ıyıler ve aklıma gelmeyen bı dolu fılm var...fılm ve dızılerın cogunu ızlerım ama ıs fılme gelınce hıcbırını aklımda tutamam bu konuda balık hafızalıyımdır![]()
filmler özel ilgi alanım benimdene yazık ki bu seneyı 100 filmle kapadım
bu yıl daha cok ızlıcem inşala..
senin söylediin dizileri de bilmiyorum ki bi abd liden çok abd dizisi izlerimzira bu sene orda konuştugumuzda adamların bıhaber oldugunu gördük onca iyi diziden
flashfoward şahaneydi fakat onu 1 sezonda bitirdiler resmen gerzeklikti..reytingleri düşük diye kaldırdılar yine sagolsunlar mal abd halkının izledigi başka mal dizi yüzünden güzelim diziden mahrum kaldık...
bu sene de izlicek böle çok hevesle baglandıgım bibaşka dizi olmadı
herkes spartacus aşkıyla dolanırken onu da sevemedim ben..
ama boardwalk empire baya iyi bi iş. tavsiye ederim şiddetle![]()
bende spartacusu ızlemeyenerdenım benıde sarmadı osoyledıgım dızıler yanlıs hatırlamıyorsam temmuz ayında fılan cıkmıslardı her ıkısınınde degısık bır hıkayesı var persons unknown aslında bırazda lostu andırıyor....
ee ogrencı olunca ne yapacaksın ya dısarda kafedesın ya evde dızı yada fılm basındasınsen ıstesende ıstemesende bı dolu fılm yada dızı ızlıyosun zaten arkadas tavsıyesı falan fılan
fılmde genellıkle korku ve gerılım fılmlerını ızlerım ozel ılgı alanımdır kendılerı (bu arada benı kan tutar hostelı nasıl ızledıgımı hıc sorma ayıla bayıla tam 3 gunde)
korku dızılerınede sarmıstım bı ara ama hıc bırı bı cacık etmez hele su true blood tam bı erotızm dızısı yapmıslar herıfler bombos bısı...
onu ızleyene kadar fatmagulun sucunu ara daha ıyı o derece yanı![]()
bende özellikle korku- gerilim tarzından uzak dururum izledigim tek seri saw dı o da başladık bi kere sonunu da getirelim diye kendimi zorladıgım içindionun dışında izlemem tamamen zevk meselesi bu işler
kanla vahşetle falanda aram yok zaten dedigin gibi rahatsız da olurum ben fazla izleyemem uzun süren kanlı sahneleri falan insanın psikolojisini gereksiz yere etkileyen şeylerdir bana göre.. ama 6. his gibi filmler iyidir mesela kan vs olmadan insanı sağlam gerer, beklenmedik sona sahiptir falan öyle filmlere cnım feda ama onun dışında bi eve girerler 10 kişl sonra 9 y ölür falan hiç izlemem o tarz
kıymetli zamanımı ayırıp film izliyosam hep değsin isterim hatta bazen bi filme başlayıp sonunda beğenmediysem üzülürüm zamanım boşa gitti diye
bu hissi bol ödüllü filmler de bile yaşıyo insan aslında belli bi iyi - kötü ayrımı zor sinema için iyi tarz kötü tarz yok aslında ziyade iyi film kötü film var
dedigin tarz dizilere gelince onları da aynı sebepten tercih etmiyorum helede böyle doğaüstü şeyler inandırıcılıgı hiç olmadıgı için bende hayal alemine girmek istemiyorum pek
o tarz için lost u izledim onca zaman yeterde artar bile
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks