Arkadaşlar sonicde daha önce çalışmış yada bu bölgelerde bulunmuş birileri var mı ?
Arkadaşlar sonicde daha önce çalışmış yada bu bölgelerde bulunmuş birileri var mı ?
yOK Mu hiç kimse ya carhop'luk yapan fln olmadı mı hıç?
Arkadasım neden oraya gıtmek ıstıyorsun yanı daha once kımsenın gıtmedıgı bır yere. Baska ıs yok mu.... Bi de onları sor bakalım. Sana sirket mi sundu bu isi eger boyleyse gercekten senın cok ısın var kardesım. isi sirket sunmaz sen sana gosterılen 10*15 ısten bırını secersın. Umarım oyle yapmıssındır.
alexandria virginia dakiyse biliyorum.. yeri guzel sehir fena degil.. dc ye cok yakin dibinde... ama ev ise yakin olmali ulasim sana aitse eger ve uzaksa is konaklamaya araba alman sart...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
virginia degil malesef Lousianada'ki Alexandria
lousiana ile ilgili pek iyi seyler duymadim ben bugune kadar ama belki o sehir guzeldirdiger sehir hangi eyalette
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ikiside yanyana şehirler
daha secmedım zaten ısı sadece arastrma asamasındaym ama sanırm secmıcem gıbı bu ısı
Konu 2010 da açılmış ama ben deneyimlerimi paylaşarak bundan sonraki arkadaşlara bir yol göstermiş olayım. 2011 yazında Louisiana eyaletinin bu berbat şehrine düştük. Düştük diyorum çünkü ELT adlı şirket tarafından son ana kadar bekletilerek buraya bi nevi zorla gönderildik (erken kayıt yaptığımız halde). Sonrasında pineville diye bi köyün burger king'inde çalışmaya başladım. John adında bunak, Amerikan milliyetçisi bir managerimiz vardı. İş yerinde 5 WAT öğrencisiydik. Ben ve kız arkadaşım, 2 vietnamlı ve 1 çinli. Manager çekik gözlü arkadaşlarımızı az bir süre çalıştırık işten çıkardı. Ben ve kız arkadaşımı da haftada en fazla 25 saat çalıştırdı. Bunu hem ELT ile hem de amerikadaki sponsor ile konuştuğumuzda yapacağımız bir şey yok cevabını aldık. kendi imkanlarımızla 2. iş bulduk ama 2. işi bulduğumuzda ağustosun sonuna gelmiştik neredeyse. neyse konuyu bağlayacak olursak o bölgede 9 Türk olarak bulunuyorduk ve hiçbirimiz iyi tecrübeler edinmedik. Bu mesajı yazıp bir şirketi karalıyor gibi görünmek istemem ama hala şirketle aramızda geçen konuşmalar ve mailler, aldığım paycheckler duruyor. Kanıt isteyen arkadaşlar olursa memnuniyetle paylaşırım. İyi bir WAT geçirmeniz dileğiyle...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks