Bu başlıkta yorum değil sadece işiniz belli olduysa nereye hangi işe gideceğinizi yazar mısınız. Ben başlayım. Tamam işide yazalım
EYALET : ALASKA
İŞVEREN : PETER PAN SEAFOODS
İŞ : RAKER
GİDİŞ T.: 01 HAZİRAN 2011
inşallah![]()
Bu başlıkta yorum değil sadece işiniz belli olduysa nereye hangi işe gideceğinizi yazar mısınız. Ben başlayım. Tamam işide yazalım
EYALET : ALASKA
İŞVEREN : PETER PAN SEAFOODS
İŞ : RAKER
GİDİŞ T.: 01 HAZİRAN 2011
inşallah![]()
Konu BannedUser tarafından (25-12-2010 Saat 06:59 PM ) değiştirilmiştir.
EYALET:Wisconsin
SEHIR: Mayville
ISVEREN:Seneca Corp.
Gidis 20 Temmuz
Konu ThunderStorm tarafından (13-04-2011 Saat 09:30 PM ) değiştirilmiştir.
bende bu yil wisconsin ilk kez ve tek basima gidicem eyaletle ilgili arastirma yapmadim ben 1.5-2 ayligina gidicem zaten.fakat wisconsin dells ve turevi gibi bi cok yere gitmis arkadaslar var arastirma yaparsan ilgini cekicek ve seni bilgilendirecek seyleri bulcagini umuyorum
İŞVEREN ADI: FUN FOOOD INC
Type of business:Food & Game Traveling Concessions
Job location:Fun Food Inc
City:Rocheste
Hourly wage (before taxes):$330 a week
YA ARKADAŞLAR BU İŞ MOBİLE FOOD AND GAME MİŞ BİLGİSİ OLAN VARMI KALACAK YERİDE KENDİLERİ VERİYOR VE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞILIYORMUŞ BİLGİSİ OLAN OLUP YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM AMERİKADA YAYGIN MI BU
geçen sene senecada çalıştım bnm okul 30 haziranda bitiyordu bn 31 haziranda çıktım gittim new york'a cebimde 300 dolarla nasıl olsa iş bulurum diye. nitekim şansım yaver gitti ve 1 temmuz yani gittiğim günün sabahı işe başladım. iki haftada 1000 dolar kazandıktan sonra istifa (!) edip new york new jersey virginia pensylvania falan gezdim 26sında milwaukee ye gittim havaalanından aldılar beni işe başladım eylül 16da cebimde 4800 dolarla işten ayrıldım sezon bitmişti zaten o tarihte. anlayacağın şans senden yana ise 6000 dolar kazanabilirsin erken gidip. ama bnm ki cahil cesareti ve wat konu olunca macera yaşayacam diye atladım . bunları değil de nasıl rezil olduğumu anlatıyor olabilirdimseçim senin
umarım en az benim kadar şanslı olursun bu arada bn para kazanacam diye dert etmemiştim sornum gezmekti nitekim miami los angeles las vegas bahamalar 4800 dolarla bir ay boyunca gezdiğim yerlerdiatatürk havalimanında indiğimde bi kaç parça elbise 1 litre JB ve gezdiğim yerlerin fotoğrafları dışında hiçbirşeyim yoktu evt telefon bile
selamlar
stay hungry - stay foolish
EYALET:New York
SEHIR: Lake George
GIDIS : Tezkereden sonra herhangi bir gün..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
@fiorex en tecrubeli watcilardandi sorunu gorse mutlaka cevap yazicaktir fakat kendisi su an askerlik gorevini yapiyor.okulu bitirdi askerligini de bitirip gidicegini yazmis
ny hakkinda biraz bilgim var yardimci olabilcegim birsey varsa soru sorabilirsin forumda da isteidigin kadar bilgi bulabilirsin ny`la ilgili
ya herkes newyorku karalıyo ama bu programın amacı gezmek frklı kültürler görmek,dilimizi gelistirmek,orada iyi ya da kötü bi iş tecrübesi edinmekse neden amerikanın en iyi sehrine böle deniliyor anlamıyorum..tamam yasam pahalı diyelim ama kendine güvenen bi insan heryerde iş yaparr..ha bu arada maddidurumum çok iyi değil ama bu sehrin bana çok sey katacağına inanıyorum ve bu yüzden gitmek istiyorumm..
sen ne düsünüüyosun ny hakkında hocamm sen de gittin gördünn nyda 3ay yasayan insan kendisine neler katar??
ny dedigin gibi sana cok sey katabilir insanlarin sikintisi genelde ekonomik, hayat pahalli eger bunlari dert etmiyorsan git derim
amerikaya gitmek zaten insana cok sey katar.ny chicago san francisco farketmez sonucta orda kaldigin sure belirli ama az ama cok sey ogreniceksin tek basina biseyler yapmanin aslinda cok zor olmadigini amerikada birseyleri tek basina hallettikten sonra oyle bir ozguven kazanicaksin ki belki hayatta kazandigin en onemli sey olacaktir
işimizi yazsak daha ıyı degılmıydı
rhode island
preservatıon society
special avent
Eyalet:Virginia
İş:IHOP Server
Gidiş tarihi:7 haziran
""Let the game begin""
eyalet: Alaska
iş: fabrika içerisindeki her türlü amele işleri
gidiş tarihi: 17 haziran
eyalet Delaware
şehir Rehoboth beach
iş kasiyer yada satış elemanı ihtiyaca gore
gidiş tarihi 10 haziran
Eyalet:Virginia
İş:Hampton Inn and Suites büyük ihtimal
Gidiş tarihi:Haziran sonu gibi![]()
EYALET:NY
SEHIR: Manhattan
ISVEREN:16handles
Gidis haziran ortası
de, bunlar zaten profil bilgilerinde vardı..
EYALET:montana
SEHIR: kalispell
ISVEREN:glacier national park
gidiş 15 haziran gibi...
bu milli parka gitmiş ya da gidecek olan var mı ben ilk defa gidiyorum o yüzden bazı şeylerin çaylaklığa gelmesini istemem...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks