arkadaslar yeni üyeyim amerikaya gelmeyi düsünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var
arkadaslar yeni üyeyim amerikaya gelmeyi düsünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Ameerika'nin hemen her yerinde yasarim Alaska haricinde, calisma konusu daha farkli nu tur bir is ve getirisi nedir?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Valla hocam ABD'nin diger yerlerini gorunce oranin gercektende kiyaslanmaz oldugunu dusunuyorum. Tabi bunda cevre, olanak, kosullarda etkili. Hani bir Anchorage'i gormedim ama yinede ulasim cogu yere zor ve pahali! Ne de olsa ada. Cok cok iyi bir is firsati cikmazsa yasamam orada sahsen.
Tanidik sirket, aile varsa gitmeniz kolay fakat herseye hicbir tanidik olmadan sifirdan baslayacaksaniz hedefsiz ne is olsa yaparim derseniz biraz zor. Ingilizce isi kolay bence fazla zor degil.
Amerika'da yasal olarak calismak icin isverenin size sponsor olmasi lazim ya da ABD vatandasi biriyle evlenmeniz lazim. Sponsor olaylari icin H2B'yi arastiriniz. Birbaska calisma yontemi 'cruise' gemileri olabilir, sartlarini bilmiyorum ama.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
turla degil kendi imkanımla gelicem new york ta calısmayı dusunuyorum ne ıs olsa yaparım tabii buarada ingilizce yi geliştirmem icin lisan kursunada yazılıcam tavsiyelerinize ihtiyacım var ekonominin kötü oldugu su an hıc uygun bir zaman olmadıgı soylenıyor
Amerika Alaska, Alabama ve alabama gibi bilimum rednecklerin bulunduğu eyaletler hariç heryerde yaşanır çalışılır![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
acıklamalar icin cok tesekkur ederim arkadaslar nisan gbi new york a gelicem bir tanıdık vasıtası ile new york ta cafede calısıcam artık hayırlısı olur benım ıcın new york ta türk arkadas bulmak zor olmaz insallah tekrar yardımlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar burdan konuları takıp edıyorum nısana kadar
3 aydir burdayim (Los Angeles) ama kalmayi dusunmuyorum. 1 yil calisip ardindn ulkeme doncem,,, ABD benim icin amac degil ARAC
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Amerikadaya gocmen olarak yerlesebilmek ve oturma izni alabilmenin oldukca zor oldugunu duymustum.Bu konuda bilgi sahibi var mi?
Gocmen olarak yerlesmen icin yasadigin ulkede sana baski,siddet,devlet tarafindan zor durumda birakildigini, yada bu tur seylerin uygulandigini kabul ettirmek zorundasin.
evet oldukca zor. En kisa yolu EVLILIK yada Green Card a basvurcan sans. Baska yolllarida var ama cok ugrasitiyor...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
beysin tesekkurler bilgi icin
Imkanim olsa 1 dk bile kalmam turkiyede. Direk abd ye yerlesirim. Imkanin varsa kacirma firsati degerlendir.
Sometimes memories can kill...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks