Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Paramı Nasıl Değerlendiririm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Standart Paramı Nasıl Değerlendiririm

Buradan iktisat işletme ve ekonomi okuyan arkadaşlara sesleniyorum. Sizlerden tavsiyeler bekliyoruz. Orada kazanılan para nasıl daha fazla nakite döndürülebilir. Cepte para ile gelmek pek akıllıca değil. Yani sizce elektronik almak mı ya da başka neyse işte

LÜTFEN İDDAA OYNA DEMEYIN

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

i phone getir kesin satarsın, hemen satıcan die bisiy yok biraz sabırlı olursan guzel para kazanırsın, tabii version ve unlocked olayını takip etcen

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadas once alici ayarla. konus arkadaslarinla dostlarinla ne istiyolar. ona gore komisyon koy soyle fiyatini en risksiz bu

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

evet önceden sipariş alabilirseniz en iyi karı o şekilde yapabilirsiniz..
    bir de şunu yapabilirsiniz, istanbulda olan arkadaşlar için, doğubanka gidin o dükkanlarda 0 garantisiz elektronik eşya satın alan, satan dükkanlar var (garantili ürün getirirseniz daha pahalıya satarsınız tabi), onlarla görüşün.. ne gibi ürünler istiyorlar konuşun veya mail adresini alın adamın, döneceğiniz zamana yakın mail atar sorarsınız aradan zaman geçecek çünkü eğer gitmeden önce konuşursanız.. yapın pazarlığınızı, döndüğünüzde direk adamlara satarsınız.. yalnız dediğim gibi bu adamlara satarsanız daha az karla satacaksınız, çünkü onlar da üzerinden satıp kar ediyor..

burdaki olay şu sizin haftalarca satamadığınız garantisiz 0 ürünlerinizi onlar test edip hemen alıyor.. satmak için uğraşma, bekleme derdi yok.. misal ben ps3 getirmiştim.. sahibinden.e ilan verdim, yaklaşık bir ay kadar zaman geçti, satamadım, sürekli mesaj alıyordum ama mesajlar hep pazarlık yapmaya çalışanların gönderdiği mesajlardı.. sonunda bu doğubanktan biri mesaj attı işte onunla anlaştım.. 2 tane ps3 vardı, 2sini de ona sattım.. oraya gidince fark ettim ki bu işi yapan tek onlar değil.. üst kattaki dükkanlardan bu işi yapan çok dükkan var..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Yeşil kart almaya çabalayarak uzun vadede iyi kar yaparsın.Aldıktan sonra iş felan kurarsın.
    Peki.

BannedUser
    Guest

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeşil kart almaya çabalayarak uzun vadede iyi kar yaparsın.Aldıktan sonra iş felan kurarsın.
    Ah o green cardı bir alabilsem zaten aslında elektronik işinden bende kar ediyorum ama benim amacım paramı 1e2 yapmak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)