Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lütfen Yardım ....!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool Lütfen Yardım ....!

Selam arkadaşlar...

2011 work and travel programına katılmaya kesin olarak karar verdim(ABD vize verirse gideceğim inş).Daha önce hiç wat yapmış arkadaşım bulunmamakta

Gideceğim şirketten bir kaç iş örneği istedim....ve bu işler arasından (eğlence parkları,oteller,mağaza görevlisi vb.)en çok gözüme aşçı yardımcılıgı(cook asistant)takıldı.
    Daha önc bu işi yapmış o ortamda çalışmış arkadaşların görüşlerini,önerilerini bekliyorum..Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Hangi eyaleti,hangi şehri önerirsiniz..
    Bu işte çalışacak arkadaşın ingilizcesi ne olmalı,ne kadar kazanır(ortalama),overtime yapabilirmi...İngilizceyi iş ortamında geliştirme şansı varmıdır...

Saygılar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Kolay iş değil. Çalışma ortamın sıcak olacak. Şefler genelde çok kafa olur, keyifli muhabbet döner. Restaurantın içinde kesinlikle en keyifli çalışılan yerdir. En çok muhabbet mutfakta döner. İngilizce seviyenin gerekliliği şefle alakalı, adam sabırlıysa hiç ingilizce bilmeden 3 ay çalışırsın Kazanç, overtime vs. tamamen gittiğin yerle alakalı... Nereye gitmen konusunda tavsiyede bulunamam, ona senin karar vermen lazım. Hareketli bir yer mi istiyorsun, sakin mi olsun, sahili olsun mu vs... O tercihlerine göre eyaleti belirlersin...
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Hep aynı sorular
    Peki.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı 0kN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar...

2011 work and travel programına katılmaya kesin olarak karar verdim(ABD vize verirse gideceğim inş).Daha önce hiç wat yapmış arkadaşım bulunmamakta

Gideceğim şirketten bir kaç iş örneği istedim....ve bu işler arasından (eğlence parkları,oteller,mağaza görevlisi vb.)en çok gözüme aşçı yardımcılıgı(cook asistant)takıldı.
    Daha önc bu işi yapmış o ortamda çalışmış arkadaşların görüşlerini,önerilerini bekliyorum..Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Hangi eyaleti,hangi şehri önerirsiniz..
    Bu işte çalışacak arkadaşın ingilizcesi ne olmalı,ne kadar kazanır(ortalama),overtime yapabilirmi...İngilizceyi iş ortamında geliştirme şansı varmıdır...

Saygılar

Ben restaurantta server olarak çalıştım ve ayhn'ın dediği gibi restaurantlar en sıcak ortamlar.Aşçıların çoğunun zenci olma ihtimali yüksek ve gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorlardı.Bence eğlenirsin ve az çok para kazanırsın.öle bi düşüncen varsa tavsiye ederim.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben restaurantta server olarak çalıştım ve ayhn'ın dediği gibi restaurantlar en sıcak ortamlar.Aşçıların çoğunun zenci olma ihtimali yüksek ve gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorlardı.Bence eğlenirsin ve az çok para kazanırsın.öle bi düşüncen varsa tavsiye ederim.
    :S ....benim seçtiğim iş te saatlik 9$ yazıyor...haftada en az 40 saat üstü zaten overtime...tip yok o da ayrı birşey...knaklama haftada 75$ hocam..sizce gitmelimiyim...amaç dil geliştirmek ve yaptıgım masrafın buyuk cogunlugunu cıkartmak...

kar olması onemlı degıl..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

mutfaklar genelde arkdaşın dediği gibi sıcak ama çalışması en zewkli yerlerdir,eğer iyi çalırsan seni büyük ihtimalle iyi biryere werirler we garsonlar siparişi direk sana getiriyorlarsa ingilizcen gelişebilir ama pek kazanamazsın tip olmadığı için,genelde nj çewresi gzldir,bizim restaurantta zenci yoktu geneli öğrenciydi zaten,amerikalılarda dahil,ama konaklama ücretin iimiş bol şans

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)