bilen birileri varsa cevap verirler beni bilgilendirirlerse sevinirim..teşekkürler![]()
bilen birileri varsa cevap verirler beni bilgilendirirlerse sevinirim..teşekkürler![]()
otellerde var mı öle bi şansım![]()
Arkadaşım nedir bu amerikaya bakış açın ve amacın?Masör olma ihtimalimiz var mı diyorsun bide.Bence direkt niyeti söle daha açık olsun.
""Let the game begin""
sen ne diosun yaa ne amacım olcak masörlükte parası iyi die sorduk bahşiş fln filan sen işine bak çok konuşma
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Bu arada amacı "kız indirmek" olan arkadaşlar USA Hostels 'de çalışabilirler.
Karın tokluğuna çalışırsınız ama diğer imkanlar iyi![]()
phuhahaha benım en son %95 olmustu net baglantısı gıttı![]()
harbıden de bı kızla bısıklet surerken tanısmıtım yarısmıstık bıraz faceden eklemıstım ama bulusmağa saatlerımız uyusmuyodu o da calısıyodu baska bı yerde derken bı gun bı baktım baskası benden hızlı davranmıs profılınde ılıskısı var yazıyodubulundgumuz bolge ormanlık alan oldgu ıcın hep sana ıyı hos yerler gosterebılırım dıyodu ama baskası kaptı ıste
bı de profılıne cocukla opustugu bı resım koyunca sıldım faceden
![]()
bu faceden sılme olaylarını usa da ben cok yasadım evde cınlı bı kız vardı agustosun sonunda artık ulkesıne donuyodu bana goodbye sucre dedı bende hıc umursamadım sadece kafayı salladım gecırmege gelmedım ..ertesı gun bı baktım faceden sılmıs benı phuhahahakendısını pek sevmıyodum ben banyoda daha ısımı bıtırmeden o kapıya vururdu cık hadı ben gırcem dıye
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
tabıkı var bırsuru spa otellerı var gıt bırıne form doldur hatta dondur aramın sırtını ıkı mazaj ver kulunç olmussun de falan form doldur alınırsın merak etme
konuyu daha fazla inceltmek istemem ama dil bile hikaye tip varsa alaskanın tundralarında bile kız ayarlayabilirsiniz..amerikada durdugum yerde tanımadıgım kızlar gelip hey whats up derken türkiyede yolda gecmek icin pardon dedigim kızlar gerizekalımıdır acaba modunda bakış atıyorsa cok şey yazar cok şey sallarım arkadaş..neyse bu konulara girince sinirleniyorum..
iyi masaj yapıyorsan gider başvurursun otellere 2.iş olarak alabilirsin işi ..
yaa kız falan umrumda deil masörlük yapıorum normalde belgemde var iyi para oldugu için hatta amerikada daha iyi para vardır die sorduk millet nerelere çekti yaa olayı
kardesim o zmn internetten arastir otellerin insan kaynaklarini bul sitelerinde yazar her otele mail at basvurunu yap anlat durumunu yaz aylari icin gelecegini soyle ise alan olur heralde.. eger olmazsa luks otellerin cok oldugu turistik bi bolgeye watla git orda ikinci is olarak yap,.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Masaj deyince milletin aklına hep mutlu sonla biten masajlar geldiği için sorun olmuş...
İş konusunda ozgursum a katılıyorum...
Konuyu açan arkadaş haklı masörlük işinde çok para var. Masörlük belgem olsa kesinlikle kaçırmazdım saatlik ücreti 15 dolar ve tip. Ayrıca o işin oldupu yere ünlüler (Amerika'da ünlüden bol başka bişe yok zaten) sıklıkla geliyormuş ve tipler aşırı yüksek oluyomuş. Çok iyi para kazanılacak bir işti gerçekten. Belgen varsa kaçırma bu fırsatı.
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks