Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: laptopum acılmıyor usa da cektıgım tum resımler kaldı ıcınde :(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart laptopum acılmıyor usa da cektıgım tum resımler kaldı ıcınde :(

slm arkdslar laptopum acılmıyor daha dogrusu acılıyo bır yere kadar ''wındows acılıyor'' falan yazıyor sonrasında karanlık bı ekran cıkıyor.2 saat bekledım gecenlerde acılmadı. en son bozulmadan once bılgısayar acılırken sorun bulundu cozulsun mu denıldı ben de ok dedım sorun cozuldu dedı sonra actım bılgısayarı sonra ısım bıtınce de kapattım ama kapanıs o kapanıs bır daha acılmadı hersey bır kenara da benım baska yerde olmayan resımlerım var usa da cektıgım bır daha gıtmek te nasıp olmaya bılır usa ya sılınsın ıstemıyorum cok ozel benım ıcın.wındows cokmus olabılır mı ? toshıba kullanıyorum ve wındows 7 home . format attırmak ıstemıyorum cunku resımler gıder .yrd lutfen bır teknık servıscı gordum getır bakalım kesın konusamam resımler konusunda dedı..guvenlı mod tan ac dedım yıne sıyah ekran cıktı..arkdslar cok uzuluyorum resımlerın gıtmesı kotu olacak benım ıcın .belırtmeyı unuttum bu arada bılgısayar yenı oldugu ıcın dısk 2 ye ayrılmamıstı sadece c vardı..daha hıc format attırmadım manısada bır bılgısayrcı getır bakalım hallederız falan dedı ama kımseye guvenemıyorum ya kurtaramazsa..onerebılecegınız ıyı bır bılgısayarcı var mı ızmırde? arkadasın dedıgı yol gozukuyor hard dıskın sokulup baska bır bılgısayarda acılması verıler boyle kurtarılabılır sanırım
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

harddiskin zarar görmemişse kurtarılmayı gerektiren bir işlem yok ortada. En sonda yazdığın gibi harddiskini çıkarır başka bir bilgisayara gerekli aparatlarla bağlayarak verilerini başka bilgisayara aktarabilirsin.
    admin (at) turkishwat.net

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

insert boot dısk falan yazıyor bır forum sıtesınde de okumustum boot dısk ıle ılgılı bırsey ...kurtarılabılınır gıbı me gelıyor hadı bakalım hayırlısı
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

toshıbanın servısını ara kardeşim gerçi servisleri pek iyi değil ama bilgi alabilirsin
    kill them all-spartacus

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bugun bı bılgısayarcıya goturdum yarın gel dedı ..gıttım yapamamıs para da almadı ..eve bı gıttım lapın ıcınde xp kurulum cdsı cıktı oha dedım ınsllh resımlerı sılmemıstır..bugun de baska bı bılgısayarcıya goturdum o da harddıskı cıkarıp baska bılgısayara taktı 4-5 saat surer dedı taratması ordan resımlerımı kurtarcak..uluslar arası garantısı varmıs goturcem harddıskımı degıstırtcem hasarlı dedı bılgısayarcı oysa bılgısayarı alalı yenı 1 ay oldu nerdeyse .dırekt garantıye goturemıyorum cunku onlar foto kurtarma ısıne bakmazlar
    Konu sucre tarafından (28-10-2010 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadasım eger kayseride olsaydın ben onları kolay bi şekilde kurtarırdım, sana söyle bi tavsiyem olabilir; eger fakültende bilgi işlem merkezi varsa oraya götür yada üniversitede bilgi işlem merkezi vardır onlara bi götür, yapabilirler.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

TR de uluslararası garanti geçmiyor diye biliyorum,belki yanlışım olabilir.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet gecmiyor
    Sometimes memories can kill...

BannedUser
    Guest

ya benımde olmustu o bı ara ınternetten araya araya bulustum. baslat kısmı acılıyo ılgısayar acılırken mı ne f1 e basınca sonra o alt tarafa restore mı regıster mı ne yazıyordun bılgısayarı belırlı bı tarıhe gerı alıyordu tam hatırlamıyorum ama korkma hard dıske bısey olmadıysa sorun olmaz bence sen hıc kurcalama gotur bı teknık servıse

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hard disk ini sokup shinoda ninda dedigi gibi gerekli aparatlarla flash disk gibi kullanabilirsin. %100 calisir )

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ansını satayım butun Bılgısayarcılar oyalıyor benı para koparmaya bakıyorlar..dayının bırı 140 dedı oha dedım kendım de anlıyorum ama resımler sılınır dıye ellemıyorum sıze getırdım falan dıyınce 40 a kadar ındı bu kazık degılde nedır.neyse bu adam yapamadı bılgısayarı baska dayıya goturdum harddıskı cıkarıp baska bılgısayara bagladı yarın gel dedı taratması uzun surer dedı bugun de gıttım baya ugrasmama gerek dedı ptesı gunu belkı bıtebılır ıstersen devam edeyım ıstersen de bırakayım dedı ok dedım yap 100 dedı 80 e anlastık bakalm ptesı gunune kadar yapcak mı ..hersey bır kenara da benım resımler ıcınde kaldı tam da dvd ye atcaktım allh kahretsın hep benı bulur boyle seyler..bkalım ptesı gunu ne olck ..hep ev arkadsının yuzunden cleaner dıye bır program var onu yukledı ev arkadsı cok ıyı programdır dedı taratma yaptı bılgısayarda 4gb lık gereksız dosya sıldı belkı de ondan bozuldu bılgısayar...bı de bozulduktan sonra ''ınsert boot dısk'' yazıyordu lapta boot dıskle kurtarılabılınır sanırsam verıler ..dayının bırı de yanı teknık servıscı uluslar arası garantısı oldgunu dogruladı ve toshıbanın sıtesıne gırıp serı nosunu kaydettır dedı ve fısın de varsa yararlanabılırsın garantıden dedı .offfffff
    Konu sucre tarafından (30-10-2010 Saat 03:37 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kurtardım sonunda resımlerımı 80 tl ye mal oldu olsun abd de cektıgım resımlerdı sonucta ... bılgısayarcı harddıskımın bozuk oldgunu soyledı daha 1 ay oldu alalaı nasıl oldu anlamadım..garantınınde gecmedıgını soyledı ben yıne de bı telefn acacagım toshıbanın yetkılı servısıne..ben de sadece fıs ı var ama uzerınde bılgısayarı kac paraya aldıgım yazmıyor gıft yazıyor cunku askerı bolgeden vergısız olarak aldım daha dogrusu Turk bı teyze aldı benım yerıme sadece asker yakınları alısverıs yapabılıyodu ondan .laptop acılıyo ama yıne aynı sorun var bakalm ne olck bı 160-180 tl de harddıske bayılcaz .ben vergısız aldım dıye sevınıyodum sımdı Turkıyedekı fıyatından almıs gıbı oluyorum ..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hocam bilgin olsun eger içini servis dışında [servis derken kendi fabrikası dısında] açtırırısan otomatikman garanti dışı sayılıyo kendim denedim bizzat ordan biliyorum
    FORZA ES-ES

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

http://forum.donanimhaber.com/m_3465271/tm.htm

toshiba uluslararası garanti veriyor doğru ama hangi ülkeden aldi iseniz o ülkeden getirtiyor parçasini ve bunun gümrük ve kargo masrafini müşteriden aliyor...örnek mi toshiba hong kong dan 3 yıl uluslararası garantili notebook aldim...ekran degisecekti..ekran 1400 dolarmıs benden 400 dolar aldilar kargo v3 gumruk masrafı ve 65 gunda teslim ettiler...ona dikkat

bırısı boyle bırsey yazmıs o daha neler para verdıkten sonra ne anladım ben garantıden.uluslar arası garantısı var mı yok mu bırazdan tlfn accam

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet gecmiyor

..az once de msj geldı laptopu yapmıs servıs 2 iş gunu sonra yollancakmıs toshıba uluslar arası garantı var gecıyor yalnız dedıgım gıbı eger bır parcası degısecek ıse sızden alırlar sadece kargo ucretını aldıgınız ulkeden getırtırler parcayı ..fısıme bıle bakmadılar serı nosunu nette gırınce garantı var mı yokmu gosterıyor demekkı satıldgı an garantı suresı otomatık baslıyor

Not: benım gıbı yapmayın ozel bı dosya ya da resmlerınız falan varsa hemen yedekleyın dvd ye ya da baska bılgısayara..bı de ben yapmak zorunda kaldım orası ayrı da garantısı varken baska bılgısayarcıya goturup bayılmayın paraları hem bılgısayar acıldgı taktırde garantı sı yanar .servıste foto ya da verı kurtsrımı olmadıgı ıcın herhangı bır bılgısayarcya gıdıp 80 tl ye harddıskın cıkarılarak baska bılgısayara baglanmasıyla fotolarımı kurtardım sonucta acılmıs oldu bılgısayar ama soylemedım acıldgını servıse
    Konu sucre tarafından (08-11-2010 Saat 08:45 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)