slm arkdslar laptopum acılmıyor daha dogrusu acılıyo bır yere kadar ''wındows acılıyor'' falan yazıyor sonrasında karanlık bı ekran cıkıyor.2 saat bekledım gecenlerde acılmadı. en son bozulmadan once bılgısayar acılırken sorun bulundu cozulsun mu denıldı ben de ok dedım sorun cozuldu dedı sonra actım bılgısayarı sonra ısım bıtınce de kapattım ama kapanıs o kapanıs bır daha acılmadı hersey bır kenara da benım baska yerde olmayan resımlerım var usa da cektıgım bır daha gıtmek te nasıp olmaya bılır usa ya sılınsın ıstemıyorum cok ozel benım ıcın.wındows cokmus olabılır mı ? toshıba kullanıyorum ve wındows 7 home . format attırmak ıstemıyorum cunku resımler gıder .yrd lutfen bır teknık servıscı gordum getır bakalım kesın konusamam resımler konusunda dedı..guvenlı mod tan ac dedım yıne sıyah ekran cıktı..arkdslar cok uzuluyorum resımlerın gıtmesı kotu olacak benım ıcın .belırtmeyı unuttum bu arada bılgısayar yenı oldugu ıcın dısk 2 ye ayrılmamıstı sadece c vardı..daha hıc format attırmadım manısada bır bılgısayrcı getır bakalım hallederız falan dedı ama kımseye guvenemıyorum ya kurtaramazsa..onerebılecegınız ıyı bır bılgısayarcı var mı ızmırde? arkadasın dedıgı yol gozukuyor hard dıskın sokulup baska bır bılgısayarda acılması verıler boyle kurtarılabılır sanırım
Bookmarks