eğer amerikada çıkarttığmz kartı kapatmazsak ne kadar sorun olur kapatmayanlardan cevap alabilrmm![]()
eğer amerikada çıkarttığmz kartı kapatmazsak ne kadar sorun olur kapatmayanlardan cevap alabilrmm![]()
hic bi sorun olmuyor karti kaybetmeyene kadar.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
saolasnn kardeşmm
hocam biz sorduk 2 sene sonra felan kullanım ücretı kesılıyor dedı ödemessen faız bıner buyr ve ileride sorun olur dedı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşlar benimde wells fargodan kartım var. kapatmasam çok mu buyuk dert alırım biraz uzakta kaldıgım yere.bi ark demiş telefonla yapın diye o şekilde oluyomu? bide ücret alıyomu wells fargo kapatmaya?
arkm öğrendi maiile de kapatılıomşş bnm birkaç durumum var ondan kapatmıormm hatta paypalla sorun çıkan ve paypali bilen varsa bana yardmm etsin![]()
arayip telefonla kapattirin yani en kotu .. en garanatisi kartinizi kapattirin benim ev arkadasima 200 dolar masraf cikardilar cocuk hesap actiramiodu hicbiryerde.. odemek zorunda kaldi
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hocam maıllede kapatabılıyorsun ama sen soyle gıt ordakı kadının maıl adresını felan al kartta sorun cıkarmıyorlar ıptal oldugu ıcın verıyorlar bende aldım kartı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Wells fargodan hesabım vardı travel içib gereklıydı kart ve kapattırmadım ama bankadan hesap kapatma ıle ılgılı bı kac belge aldım bıde görevliye ımzalattım , faks la gonderince hallederız demıstı , eger fırsatınız varsa alın bu dökümanları
mrb beyler benımde wellsfargo hesabım var ve su an kanadadayım hesabı kapattırmadım bı sorun olurmu bide nasıl kapattırabılıyoruz bu konuda geniş bi bilgi verirmisiniz.. şimdiden teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks