Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Earl Kasirgasi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Earl Kasirgasi

Karayipleri vuran Earl Kasırgası, ABD’ye yaklaşıyor
    Kategori 4 şideetinde bir kasırgaya dönüşen Earl Tropik Fırtınası, Karayiplerden ABD'nin Atlantik kıyılarına yaklaşıyor.
    31 Ağustos 2010, Salı
    (Turkish Journal)

Kategori 4 şideetinde bir kasırgaya dönüşen Earl Tropik Fırtınası, Karayiplerden ABD kıyılarına yaklaşıyor. Earl Kasırgasının Perşembe günü ABD’nin Atlas Okyanusu kıyılarını vurması bekleniyor.

Kasırganın yeniden okyanusa yöneleceği ancak bununla beraber ABD’nin New England bölgesi ile Kanada kıyılarına vurma potansiyeli taşıdığı uyarısı yapılıyor. Meteorolojistler Earl’in önümüzdeki 24 saat içindeki rotasında en ufak değişikliğin, bu oldukça şiddetli kasırganın okyanusta mı kalacağı yoksa karayı da vuracağını mı belli edeceğine dikkat çekerek, Atlantik kıyısında yaşayanları haberleri takip etme konusunda uyarıyor.

Earl Kasırgası, Karayip denizinin kuzeyindeki Antigua ve Barbuda, Anguilla ve St. Maarten adalarına şiddetli yağmur bırakan ve enerji nakil hatlarından evlere kadar büyük hasara yol açtı. Salı günü erken saatlerde Porto Riko’nun başkenti San Juan’ın 240 kilometre kuzeyinde bulunan Earl Kasırgası saatte 13 mil kuzey batıya doğru ilerliyor. Kasırganın merkezinde rüzgarın hızı ise saatte 110 kilometreyi geçiyor.

Öte yandan, Atlantik açıklarında Fiona Tropik fırtınası oluştu. Leeward Adasının hemen kuzeyinde oluşan fırtınanın kasırgaya dönüşüp dönüşmeyeceği henüz belli değil.

Arkadasla haberiniz var mi bilmiyorum ama bizim orda konusulmaya basladi. Evde yiyecek stogu falan yapilacak. eger haberde dedigi gibi kasirga yonunu degistirmezse bizim hic sansimiz yok. north carolina outer banks bolgesindeyim be. Tam kiyidayim. Artik bekleyip gorucez. insallah kasirga okyanusta kalir da kotu seyler olmaz.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bişi olmaz sanaaa....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bişi olmaz sanaaa....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

gorucez onu. olup olmayacagi yarin belli olucak.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Guzel baslik olmus. Bizim Apartmanlarda konu ile ilgili yazi dagitilmis. Gercekten tehlikeli olacaga benziyor...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Kasirda north carolina nin hatteras burnundan donmus, hizi da dusmus. zaten dun gece okyanusta siddetli bi dalga vardi. korkutmadi degil. kilpayi kurtardik heralde

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kasirga gece 2 itibariyle bize en yakin konumda olcak. evde 13 kisiydik. 6si temelli gitti, 2 si de gecici olarak washington dc ye gittiler. koca evde su an 5 kisi kaldik. camlari kapattik, onlerine bilumum esyalar koyduk. yiyecek icecek stogumuz var bekliyorz. bugun bi markete gidelim dedik. herkes arabalarina esyalarini yuklemis kaciyordu resmen. bana bisey olacak gibi gelmiyor ama yine de herkesin bu sekilde davranmasi ister istemez panige neden oluyor. yarin sabaha kadr evimize kapanicaz. az kaldi..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Valla gardaşlar Cape Cod'da da durum farklı değil. Az evvel son punc out'umu yaptığım restoran yarın "storm closing" modunda, şimdi eve geldim hostcompany'min üst katında kalıyorum, Brandaları sökmüşler dükkanın dışarda kalan kısımlarında...

Ama öyle büyük bir panik yok millette, hatta bugun buranın en büyük marketine gittim bir olay yoktu...

Bu arada olan bana oldu, yarın Post Office son bir kez gitmek istiyordum. Bir Çin'den biri de US içinden paket gelecekti. ARtık umutlarım cumartesi sabaha kaldı. Zaten çinden geleni alamayacağım sanıyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

newportta herkes gitti calla biz hala bekliuor bizde bakalm hayirlsi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bbizim orda da oyle iste. ama biz evde cok relax iz. evdekiler tv izlio, cips yiyo, iciyolar, biz de kahvemizi iciyoruz. 1bucuk saatimiz var. ne kadar sarsacak diye bekliyoruz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks