Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: acill yardımm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart acill yardımm

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. şuan amerikadayım türkiye kredi kartı borcumu yatırmam gerekiyor. en hızlı ve ucuz nasıl yapabılırım. amerikada açtırmıs oldugum bir hesabım mevcut. bu hesaptan dırek kredı kartı borcumu yatırabılırmıyım yada baska bı hesaba arkadasıma gönderebılırmıyım? kesıntı ne kadr olur bilgi lütfennnn

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yardım eden yokmuuu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

amerikadan türkiye deki bir hesaba havale yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı. İşlemin adı electronic wire. olmadı çünkü, bizdeki IBAN sistemi ile onların kullandığı numaralandırma sistemi farklı. Ayrıca tr deki hesaba ait, banka kodu, swift kod, aracı banka kodu(route bank mıydı neydi) gibi detay bilgileri de bankandan öğrenmen gerekir. Ben o numaraları da bulduğum halde işlem olmadı.
    Moneygram veya western union gibi para gönderme servislerini dene en hızlısı onlar olur. Anlık ya da yartım saate paranı trye gonderirsin. Ya da vaktin varsa PTT nin sitesini bir karıştır, o da böyle şeyler yapıyor.
    Tek cümleyle cevapla dersen,
    doğrudan moneygram la paranı trye birinin adına gonder.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

teşekkür ederim cevabın için biraz geç oldu ama sonuç aynı işlemi yaptım sayılır.. western union la gönderdim.. teşekkürler yinede...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhaba bende Turkiyeye para gonderecem ve wester onionu kullanacam hangi banakadan nasil gonderdin ve ne kadar kesinti aldilar aciklayabilirmisin.

Alıntı deryakulu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim cevabın için biraz geç oldu ama sonuç aynı işlemi yaptım sayılır.. western union la gönderdim.. teşekkürler yinede...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı umit38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bende Turkiyeye para gonderecem ve wester onionu kullanacam hangi banakadan nasil gonderdin ve ne kadar kesinti aldilar aciklayabilirmisin.
    WU'nun sitesine girince orada en yakin nerde oldugunu gorursun. Oraya gideceksin para gonderme formu alacaksin. Oraya parayi gonderecegin kisinin adini adresini falan gibi bilgileri gireceksin. Gisede sira gelince parayla formu verip parayi gondermis olacaksin. Cok basit bi islem.

EN yakin sube: Western Union - Send Money - Money Transfer - Transfer Money Online - Find Location

Kesilen komisyonu yine siteden ogrenebilirsin, Yollayacagin ulkeyi sec. Yollayacagin miktari sec. TOplam ne kadar komisyon odeyecegin cikar
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben 300 dolar gönderdim western unionla 48 dolar kesinti yaptılar malesefki.. acil göndermem lazımdı.. eğer amerıkada hesabın varsa türkiyedekı kartın ınternet bankacılığını kullanıyosan direk aktarma yapabiliyomuşsun..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben 300 dolar gönderdim western unionla 48 dolar kesinti yaptılar malesefki.. acil göndermem lazımdı.. eğer amerıkada hesabın varsa türkiyedekı kartın ınternet bankacılığını kullanıyosan direk aktarma yapabiliyomuşsun..
    Bu arada kart borcunu yatirmak niye bu kadar onemli. Gelirken de yatirabilirdin. Odeyecegin faiz 48$ olmasina imkan yoktu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

WU'nun sitesine girince orada en yakin nerde oldugunu gorursun. Oraya gideceksin para gonderme formu alacaksin. Oraya parayi gonderecegin kisinin adini adresini falan gibi bilgileri gireceksin. Gisede sira gelince parayla formu verip parayi gondermis olacaksin. Cok basit bi islem.

EN yakin sube: Western Union - Send Money - Money Transfer - Transfer Money Online - Find Location

Kesilen komisyonu yine siteden ogrenebilirsin, Yollayacagin ulkeyi sec. Yollayacagin miktari sec. TOplam ne kadar komisyon odeyecegin cikar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sagolasin manhattan cevapin icin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. şuan amerikadayım türkiye kredi kartı borcumu yatırmam gerekiyor. en hızlı ve ucuz nasıl yapabılırım. amerikada açtırmıs oldugum bir hesabım mevcut. bu hesaptan dırek kredı kartı borcumu yatırabılırmıyım yada baska bı hesaba arkadasıma gönderebılırmıyım? kesıntı ne kadr olur bilgi lütfennnn

merhabalar,

En pratik yol türkiyeye parayı money gram vb. yol ile yollayıp, senin kredi kartı hesabına birisi borcunu yatırabilir..Yada bu parayı hesabına yatırtıp varsa eğer internet bankacılığını kullanarakta yatırabilirisn...

Amerikadan kredi kartı hesabına havale yapman cok ğahalıya mal olabilr, en az 45 dolar....
    Money gram ile 15-16 dolara paranı türkiyeye yollayabilirisn..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Money gram 9.99 $ aliyormus 300 dolar gondermek icin.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Momey Gram herzaman daha hesaplı, geçtiğimiz yıl cok kez kullandım, bu yılda forumda epey adı geçmiştir neyse iş işten geçmiş artık

Deryakulu>> türkiyedeki bankana internet bankacılığını kullanabilmen için para aktarımı yapman gerekiyor, eğer amerikadaki hesabınında internet bankacılığı varsa hesaplar arası havale için yine belli bir ücret vermen gerekecektir IBAN ile transfer için ...Ben çok denedim ama en mantılısı moneygram oldu benim için

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)