Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 6gundur issisiz Newyorktayiz!!!!Acilll

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation 6gundur issisiz Newyorktayiz!!!!Acilll

ARKADASLAR 21 HAZIRANDA GELDIK NEWYORKER OTELDE KONAKLADIK.HATTA ILK GUN REZERVASYON YOKTU HOSTELDA KALDIK.ERTESI 2 GUN NEWYORKER OTELDE RUYA GIBI BI TATIL OLDU.FAKAT IS AYARLAYAMADILAR.6 GUNDUR ISSISIZ SU ANDA SEACACUS NEWJERSEY TARAFINDA BIR EVDE KALIYORUZ.NEWYORKA 15 DAKIKA UZAKLIKTA.PEDICABLIK ICIN BUGUN ARASTIRMA YAPTIK ONUN ICIN TURK EHLIYETI LAZIMMIS.TURKIYEDEN GELIRKEN EHLIYETI CIKARMADIM ARKADASIMIN VAR SIMDI BURDAN CIKARICAM EGER BU ISI YAPICAK OLURSAK.ONU DA NASIL YAPCAGIMIZI BILMIYORUM,AMERIKADA OLUPTA BIZE YARDIM EDEBILECEK,HERHANGI BIR ISLE ILGILI BIZE NUMARA VEREBILECEK ADRES VEREBILECEK ARKADASLAR VARSA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM PARAMIZ GITTIKCE AZALMAKTA.LUTFEN BIZE YARDIMCI OLACAK SEKILDE YANITLAYIN.SIRKETIMIZ OZMAN SPONSORUMUZ INTEREXCHANGE. AMERIKA AT&T NUMARAM 347 982 71 55 BU NUMARADAN ULASABILIRSINIZ 24 SAAT BOYUNCA.SIMDIDEN ILGILI ARKADASLARA COK TESEKKUR EDIYORUM.MAIL ADRESIM burakyunus

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

umarim is bulursunuz cakmaparker hersey yoluna girer
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Newyork eyaletinin ehliyet konusunda soyledikleri bildigim kadar sunlar.Newyorkta puan sistemi var.Yani, sosyal guvenlik numaraniz varsa bu size bir arti,yasal kalma izniniz varsa arti,ustunuze bir adresi gosterir fatura vs felan varsa bir arti puan.Belli bir puani gecince ehliyeti alabiliyorsun ama buraya kadar olan kisim tam emin degilim ,sanirim sadece ehliyete basvurmaya yetiyor yani kesin ehliyet alacagin anlamina gelmiyor.Aslinda baska eyaletlerde de aynisi fakat bunlar puana dokmus.Kendi ulkenin ehliyeti yoksa basvuruluyormu bilmiyorum.En iyisi DMV ye gitmek.Ehliyet konusunda yardimci olabileceklerim bu kadar.

NYS DMV - Local DMV Offices

Bu adrestede nerde DMV ofisleri var bakabilirsin.
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin azuha evet soyledigin gibi puan sistemi var.bakalim yarin sorucam ins alabilirim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Butun eyaletlerde ayni aslinda,eger belgelerin yeterliyse baasvuruyorsun ehliyete yoksa basvuramiyorsun,puan sistemi oylesine konulmus.Virginia eyaletinde eger kendi ulkenin ehliyeti yoksa iki haftalik kursa gitmen lazim.Tabi ehliyeti aldiktan sonra durumun duzelecekse ne ala.Bu arada orada yasayan Turklerden felan ne yardim iste ne de yardim bekle.Git bir kiliseye ordakilerle konus emin ol onlar daha cok yardimci olur sana.
    Peki.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada orada yasayan Turklerden felan ne yardim iste ne de yardim bekle.Git bir kiliseye ordakilerle konus emin ol onlar daha cok yardimci olur sana.
    doğruluk payı yüksek ilginç tespit. başı darda olanlara bende tavsiye edeceğim. muhtemelen mantıklıda.

Türklerin milliyetçiliği kafatası milliyetçiliği olduğu için, vatan deyince, millet deyince çığırtkanlık yaparlar, avazlarının çıktığı kadar bağırırlar ama gel vatanDAŞ ına yardım et, bak başı derte desem banane, neme lazım derler. buda ayrı bir mesele tabi.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Yerel gazetelerden is bak. Coachsurfing ile konaklama sansini deneyin! Allah yardimciniz olsun!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

benim de durum aynı.. pedicab yapıcam ama ehliyet yok. chicagodan alınabiliniyormuş aslında. ben oradan almayı deneyeceğim. siz de o konuda bi gelişme olursa yazarsanız sevinirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)