The last transaction cost $0.50 dedi ve para kesti. Anlamadım ben bu işi. karşıdan beni aradılar benim hesabımdanmı kesiyorlar?
The last transaction cost $0.50 dedi ve para kesti. Anlamadım ben bu işi. karşıdan beni aradılar benim hesabımdanmı kesiyorlar?
Karşı taraf aradığı zamanda para kesilir. Normaldir yani.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
planın at&t ile gün boyu sadece 1 dolar ise at&t harici aradığın ya da arandığın dk başına ücret senden de kesilir...ayrıca aynı şey bu sefer at&t de olmak üzere msjlarda da geçerlidir.
cok garıp bı sıstemarkadaslara cagrı gelıo para dusuo adamlar telefonu kapattılar artık
![]()
kill them all-spartacus
ya birak abi bana att deme yalan oldu gitti bi aktivlestiremedim ..yildiz888yildiz pin no giriyorum kabul etmiyor..bastan pin nosunun son rakamini yanlis girmistim sonra farkettim ama durum ayni bilmiyorum zaten sadece is yerinde cekkiyor knklma yerinde cekmiyor.35 usd bayildim arkds bonus kazncam diye bi de internttn kayit yaptim kendimi yirttim ugrastim 10 saat beysincda bilir
![]()
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
http://www.dunyawt.com/erisimnumaralari.html
burda toll free yazan numarayı ara ve istek, görüş ve önerilerini bildirkaybedecek birşeyin yok zaten beleş hiç değilse rahatlarsın
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
aradim onu abi ilk amerikaya ayak bastigimda adam inglzce konusuyor ve yine ayni seyleri soyluyor yildiz 888 gir diyordu...bugun msj atmistim dunyatelekoma cvp geldi ve halalettim aktivlesti.ben yanlis numarayi giriyomusum benim girdigim dialing pinmis yani arama yaparken istenilen pin imis ..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
peki at&t cep numaraları hangisi. bizde 0532 türkcelldir mesela![]()
orda öle bişey yok...şehir kodu var...bilemezsin hangisi hangisidir diye...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks