Merhaba arkadaşlar,

Turkishwat.com'da olan yöneticilik görevimi an itibariyle bırakıyor ve sine-i millete dönüyorum Görevi bırakmamın gelişen son olaylarla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Yaklaşık 2.5 ay öncesinde böyle bir karar almıştım. Turkishwat.com'da yönetici olduğum süre içerisinde görevimi en iyi şekilde yaptığımı, sitenin yukarılara tırmanmasında az da olsa payım olduğunu düşünüyorum. Bunu da bencillik olarak değil bir gurur tablosu olarak gördüğümü de ayrıca sizlere iletmek isterim. Görevde bulunduğum süre içerisinde aslında WAT programının iç yüzüyle daha net bir şekilde karşılaştığımı da ifade etmek isterim. Bu programda dönen dalaverenin gerçekten haddi hesabı yok. Bir yandan siteyle ve üyelerle ilgilenirken, diğer yandan şirketlerin sorunlarını doğrudan olmasa da dolaylı yoldan müdahil olmak, üstüne üstlük tehditlet almak insanın canını sıkmıyor değil. Gerek mezun olmuş olmam, gerek çalışıyor olmam, gerekse sağlık sorunlarımdan ötürü bu görevi daha fazla yüklenemeyeceğime karar verdim. Bu noktada buradan bazı arkadaşlarıma da seslenmek istiyorum. Görevde bulunduğum süre içerisinde benim bazı konularda çatışan, anlaşamadığımız belki de bana söven arkadaşlarımız olmuş olabilir. Sizleri kırdıysam hepinizden özür diliyorum.Bundan sonraki süreçte Turkishwat.com'da yönetici sıfatıyla değil, normal üye kategorisinde zaman zaman yazmaya devam edeceğim.

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum....

Melih..

(Konunun spekülasyonlara yol açmaması adına konuyu mesaj yazımına kilitliyorum)