Merhaba arkadaşlar.25mayısta arkadaşımla beraber vize görüşmesine gidicem.İkimizde son sınıfız ve ortalamalarımız 2.91e 2.52.İngilizcemizde orta seviyede.Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini duymak isterimTeşekkürler
Merhaba arkadaşlar.25mayısta arkadaşımla beraber vize görüşmesine gidicem.İkimizde son sınıfız ve ortalamalarımız 2.91e 2.52.İngilizcemizde orta seviyede.Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini duymak isterimTeşekkürler
benm iki arkadsım da (beraber gittik vize gorusmesine) aldı son sınıf ve not ort. sizin gibi.Birinin hatta daha kötüydü ingilizcesi.Raahat ol azıcık heyecan iyidir.Alırsın sadece sevimli olmaya calıs moruk moruk memur un yuzune bakma.
yok ya heyecana gerek yok gercekten.Sanki bi emaneti almaya gidiomus gibi. Beynini toparlamaya calıs.mantıklı cevap ver grammer takılma. mesela ben de heyecanlanmıstım.bana daha once yurt dısına cıktın mı dedi. Yok diyemedim, ilk mi olucak dedi, yes dedim ve arkadan first die yapıstırdım.
grammer hatası yapsak sorun olmaz diyorsun yanikısa ve gülümseyerek cevaplıcam bütün soruları
![]()
zaten kendileri de dikkat etmio pek gramere sana ne zman mezun olucaksın ve mezun olduktan sonra napıcaksın diye mutlaka sorucaktır. bilmiyorum falan deme bence türkiyede yapacağın bi işi hiç düşÃ¼nmeden söyle. buraya döneceğine inanırsa mutlaka alırsın veziyi. bende günlerce forumlarda dolaşmıştm heyecan yapmıştm ama gişeye vardığn anda gidio o heyecan![]()
çok merak ettm sonucu? inş olmuştrr
sonuc ne?? bizde merak ettik.. beni gorusme 27 mayıs :S 2 gun sonra.
25 mayis ta vize gorusmesine bnde girdim gayet guzel gecti hafif toplu bi adam vardi o denk geldi bana cok neseli biriydi ins herkes ona duserbugun vizem geldi
![]()
Daha önce nete giremediğim için ancak haber verebiliyorum ikimizde vizeyi aldık arkadaşlarevet sanırım bende o adamdan aldım çok süper biriydi doğrusu neşeli sempatik
birazcık zorladı ama verdi
3numaradaydı sanırım :S
hayırlı olsun herkese
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Evet yemeğe düşkün birine benziyordu bende kfcde çalışcam diyince ooo lezzetli tavukları var dedivizeye girdikten bir gün sonra şirkete gelmiş pasaport
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks