Salı günü vize görüşmem var ds geldi fakat benim işim henüz belli değil hala bekliyorum bu bi sorun çıkarır mı yardımcı olursanız sevinirim![]()
Salı günü vize görüşmem var ds geldi fakat benim işim henüz belli değil hala bekliyorum bu bi sorun çıkarır mı yardımcı olursanız sevinirim![]()
sirkerin sana sahte bir is sozlesmesi bulur.. sen de ordaki bilgileri ezberlersin ordaki sehiri isi solersin sorduklarinda.. sirketinle konus gitmeden evvel gorusmeye..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Tabiki Sorun Oluşturur Sonuçta Size Gelen Fake DS De Orda Nerde Çalışacağına
Dair Bilgiler İçeriyo Ve O DS İçin Size Vize Verecek Konsolos..Örneğin Texas Six Flags Da Çalışıyo Gözükosundur Konsolos Size Orayla İlgili Bi Soru Sorduğunda Cevap Vermezseniz Ve Henüz İşim Yok derseniz Vize Almanız Çok Zorlaşır Hatta Alamassınız...![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
olacagini sanmam... sirketinle son kez konus bu konuda.. onlar ne diyorsa onu solersin..
ds belgesinde isyeri filan yazmio benimkilerde yazmadi en azindan.. isveren kismindaki adresten sponsorun adresi vardi..
ben de işim belli olmadan vize aldım hiçbir şekilde sorun olmuyo vize alanların hepsinin işi belli diye bişe yok ne alaka anlamadım
bi yer söledim ama kesin değildi iş secmemiştim simdi oraya gitmiyorum gitmek istedigim yer anlamında söledim sadece bi yer söle![]()
rica ederim umarım vizeni alırsın ve güzel bi iş secersin![]()
şu vize işinden korkuorm bian önce bitsn umarım alırım![]()
Fake iş kabul belgesini DS sanıyor arkadaş sanırım. Bende vize görüşmesine işim belli değilken gittim ve ne olur ne olmaz diye şirketten fake belge aldım. Zaten o belgeyi almıyorlar senden sorduğunda da o belgedeki bilgileri söylersin şuraya gidip şu işi yapacam falan diye. Önemli deği iş sadece ingilizce seviyeni görmek için muhabbet konusu oluyor.
ya gittim bugun şirkete ama fake iş belgesi vermediler gerek de yok dediler sorduklarında da işim henüz belli değil demende bi sakınca yok dediler.. ne diim tam olarak ben de blmiyorum henz arıolar fln mı dicm.. of
O zaman iş kabul belgem birkaç gün içinde gelecek deyip kafandan bir iş sallayabilirsin. Housekeeper olabilir mesela, çünkü İngilizce'nin en az önemli olduğu işlerden biri. Böylece seni çok da sıkmaz housekeeper olacaksın diye. Yeride sallarsın Virginia Beach falan gibi. Görevli Amerika'da nereye gideceksin ya da ne iş yapacaksın vb sorularından birini sorduğunda Virginia Beach'te bir otelde housekeeper olacağım şeklinde cevap verirsen bu konuyu geçer tamamen. Bol şans.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks