Arkadaşlar bilet alacam ama wat şirketi bekle şuan pahalı diyor. Böyle birşey var mı gerçekten?
Arkadaşlar bilet alacam ama wat şirketi bekle şuan pahalı diyor. Böyle birşey var mı gerçekten?
ewt biraz bekle bencede nisan sonuna doğru daha rahatlar toplu satışlar çıkar ben martta da aldım 620 euro ya thy new york benim şirketimde öyle demişti bi şubat bide mayıs ayında ucuz olur diye
evet arkadaşlar ben de dün biraz araştırdım rakamlar biraz yüksek bu aralar..
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
mayısta alcam ben çok pahalı olur mu ki![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
Thy kendi sitesinde 2 hafta öncesine göre 200-250 tl indirmiş fiyatları.inşallah expedia'da daha uyguna buluruz mayısa kadar.
730 dolara aldım bugün delta ile direkt gidiş direkt dönüş
expedia ya baktım pahalanmış arkadaşlar hatta dün bakım bugün 50 dolar daha pahalanmış.
arkdslar pekı 1ekım den sonrada calısa bılırmıyız ? ben 11 ekım e kadar calısmak ıstıyorum
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
1 ekimden sonra ancak çalışma vizeni uzatarak çalışabilirsin başvuru yapman gerekir..
bu arada şirketin nasıl boyle bişe demiş sasırdım.. volkanik patlamadan ötürü bugün samsuna bile uçuşlar iptaldi.. bundan sonra aktarmalı alacağınız her bilet pahalı olacaktır(çok büyük ihtimalle) çünkü havayolu şirketleri zararı karşılamak isteyecektir.. direkt uçuşlar an itibariyle uçmuş durumda zaten.. bence daha çok beklemek çok büyük hata olur
suan bılet almayı dusunuyorum ne dıyonuz arkdslar?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
daha bekleyip sonra da aglamayin daya aslinda cok da fiyatlar degisecek gibi durmuyor.. ucuz kampanyali fiyat buldugunuzda kacirmayin.. bu arada work and travel cilar ekimde calisamaz bu kesin...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hmmmm sen alın dediğine göre demek oluyor ki biraz daha beklemeliyiz![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
sen ne diyorsan dogrudur![]()
Konu ozgursum tarafından (20-04-2010 Saat 02:38 AM ) değiştirilmiştir.
ilk kez duyuyorum vize uzatma olayini wat da .. bence isveren cok da bilgili degil bu konuda.. ekimde calisamiyorsun amerikada , amerikan konsolosunun yazisinda gormustum ayrica en gec kasim 1 de cikmis olman gerekiyor ulkeden ...
işverenin belirlediği birşey değil ki zaten bunu çok araştırdım hatta sirketime de defalarca sordum gayet kendinden emin cevaplar aldım.. normalde verilen çalışma vizesi 30eylülde sona erer standarttır bu ama işverenin istegi üzerine çalışma süreni 1 ay daha uzatabilirsin tabi uzattığın taktirde gezeceğin süreden kaybetmiş oluyorsun.. arkadaşlarım dediğim gibi vermonta equinox hotel'da çalışacaklar bir kayak oteli o yüzden daha çok temmuzda ogrenci alıp ekimin ortalarına kadar çalıştıyorlar arkadaşlarım anlaştılar ve mülakkatan geçtiler ekimin ortasında işten ayrılıp en geç kasımdan bir gün once donecekler
Vize uzatma olayı için ben geçen yıl aramıştım sponsordaki görevliyi. Ben araştırıp sana dönerim demişti. Ama halledemedi, sonra aramadı bileMail atmıştı vize bittikten sonra çalışman yasal değil falan filan diye.. Gerçi ben de vize bittikten sonra 1 hafta daha çalışmıştım ama.. Hatta 2 tane ukraynalı kız, 30 ağustosta dolan vizelerinden sonra taa eylülün 20lerine kadar çalışmışlardı..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Yasal olarak 1ekimde calisma hakki biter ama yasal olarak ona bakarsan su anda amerikadaki fastfood sektorunu kacak calisan adamlar ayakta tutuyor hukunet biliyor ama durum boyle onlarinda isine geliyor
en ucuz bileti kayak.com la orbitz.com dan bulabilirsiniz. bence bunlara bakmadan almayin bileti ben hep bu ikisinden aliyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks