arkadaşlar Bu yaz evde kalıcaz iki kişi iş sözleşmesinde utulity bill falan yazıyordu ne kadar masrafımız olur kalanlar varsa??
arkadaşlar Bu yaz evde kalıcaz iki kişi iş sözleşmesinde utulity bill falan yazıyordu ne kadar masrafımız olur kalanlar varsa??
elektrik su bunlar konaklamaya dahildir ama senin durumun farkli olabilir
cost of final utilites bill diyor sizce ne olabilir??
hocam cümle içindemi böyle geçiyor yoksa ayrımı normalde elektrik su falan vermiyor kalan öğrenciler yani vermiyor derken ayrıca vermiyor yani adam aylık 250 dolar der mesela elektrik su içinde olur genelde ev sahibine ait olur ama tabikide sözleşmede adam ayrıca alacam diyosa alır oda ayrı mesele şimdi burada yazan "elektrik su doğal gaz giderleriin maliyeti " ama alnır mı diyo alınmaz mı diyo onu çıkaramadım cümleyi yada paragrafı komple yazsana daha anlaşılır olur !!
yani burada verilen depozitoyu geri verme koşullarından bahsediyor eğer eve zarar verirsen veya eksik bişi bırakırsan giderken veya faturalarını ödememişsen depozitoyu geri vermem diyor sana burada ama sanırım bu genel bir ibare yani faturaları neden eklemişler bilemiyorum bunu şirketine sor hadi diğerleri tamamda fatura ne ayak diye bi sor bence !!!
ben gitttiim geldim o verdiğim depozito ne oldu bilmiyorum şirketim aramadı kimse kestik veya kesmedik diye haber vermedi bende üzerine düşmedim kaldı öle !!
senin sözleşmende depozito ne kadar yazıoo ?
yok 115$ per week diyor bilirsin sen key west civarı pahaı biraz heralde bende marathon dayım evde 251 51th street marathon adresi mapten bak bayağı hoşuma gitti
bi kanal kenarında ayrıca baska bı yer bulursan penalty var
ii fazla deilmiş![]()
Amerikadaki hemen hemen her şey'in fiyatı Türkiyedekinden ucuz zaten![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks