arkdaşlar benım merak ettıgım bu yapılan aktarmalarda bavullarla ugraşıyomuyuz.ornegın ben ıstanbuldan bındım roma da aktarma var sonra tekrar ny gıdecegım romda bavulu alıyomuyum yoksa bn uçaktan ınene kadar bavullarla hiç ugraşmıyormuyum
arkdaşlar benım merak ettıgım bu yapılan aktarmalarda bavullarla ugraşıyomuyuz.ornegın ben ıstanbuldan bındım roma da aktarma var sonra tekrar ny gıdecegım romda bavulu alıyomuyum yoksa bn uçaktan ınene kadar bavullarla hiç ugraşmıyormuyum
New yorkda eline geçecek bavulların![]()
pekı uçuk degişirse yıne mı aynı
evet bavulların diğer uçağa aktarılıyor sen uğraşmıyorsun
Anladığım kadarıyla mantık şöyle uluslararası uçuşdan iç hatlara geçişlerde alıyorsun. Ben Roma- Boston uçmuştum Boston da almıştık.
Yanlışsam biri düzeltsin bende öğreneyim![]()
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
ya mesela ben ıst jfk yapıcam thy ıle daha sonra delta ıle bostona geçıcem bavulu bostonda mı almıs olucam
Dostum , sen Türkiye'den kalk Amerika'ya git , New York'ta bagajlarımı almayı beceririm inşallah de
) Uçaktan inince zaten bagajın biraz yürüdükten sonra karşına çıkacak. İnsanları takip et, onlarda aynı yere gidiyor zaten . İstesende zaten bagjlarını almadan geçmene imkan yok, çünkü tek yol var ve tek yolda bagajlara gidiyor. endişelenme
![]()
arkadaşlarr yhaa bende aktarmalı olarak gidiyorumm turkish airline ve american airline ortak ucuşu fakat bagaj turkish airline 2 bavul yazıyo americanda 1 yazıyo anlamadım şimdi 2 bavulla gidip tekini yolda atmayalımm
2 bavulla gidecek bir durumun olmasın önemli olan o...ben bir 50x70 bavulu dolduramadım geçen gidişimde...illa ikinci bavulu alacaksan 50$ ödersin ikincisi için...bence ikinci bavul yapma
dönüşte olabilir ama giderken kesinlikle 2 valiz tavsiye etmiyorum..
onları taşımak sahip cıkmak sıkıntı olur bayagı
bi valiz bi sırt cantası idealdir gidiş icin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks