mrb arkadaslar baslıkta da bahsettıgım gıbı sea world ve yellow park hakkında bılgı almak ıstıyorum.
mrb arkadaslar baslıkta da bahsettıgım gıbı sea world ve yellow park hakkında bılgı almak ıstıyorum.
yellow parkı bilmiyorumda seaworld de bence çalış mükemmel bi yer..ben discovery coveda(seaworldun sahibinin diğer bir eğlence parkı yanyanalar zaten) çalıştım..bi kere çok turist geliyor eğlenceli bi yer sana verilen kartla universala istediğin kadar bedava giriş yapabiliyorsun..çalıştığın yerdeki yemek fiyatları uygun ı-ride üzerindeki otobüslere 25cente binebiliyorsun ..aklıma gelen şimdilik bunlar.
Yellowstone'a gitmiş olan bi kaç arkadaşım vardı. hemen hemen bütün binalarda wireless varmış. konaklaman çok ucuzmuş. yemekler çalışanlara daha ucuzmuş. bu kadarını biliyorum. Ama şunu da söyleyeyim. Ben de daha önce milli parka gittim. Bi yerden sonra sıkıyor. hep aynı yerlerde yemek, hep aynı insanlar...
Ya yellowstone taa dağ başında wyoming zaten dağ başında. Sıkılır adam. Ancak konaklaması dehşet ucuz. Ovetime olayı var mı bilgim yok. Düşünülebilir kanımca
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks