Arkadaşlar şirketim chicago aktarmalı Thy ile Cleverlanda uçak bileti bulmuş: 719 euro. Dönüş de direk New york-İstanbul Thy ile yine.Tarih değiştirebilirmişim dönüş için. Çok mu pahalı sizce? Bugün haber vermem lazımmış![]()
Arkadaşlar şirketim chicago aktarmalı Thy ile Cleverlanda uçak bileti bulmuş: 719 euro. Dönüş de direk New york-İstanbul Thy ile yine.Tarih değiştirebilirmişim dönüş için. Çok mu pahalı sizce? Bugün haber vermem lazımmış![]()
ben de cleveland a gidecem. valla benim netten arastırdığım fiyatlara göre fena değil bide thy olması ve değiştirilebilir olması da iyi ama bilemem belki daha sonra tw aracılığıyla daha ucuzunu bulursun veya fiyatlar düşer..sana kalmış..
diğer konuya da yazmıştım buraya da yaziyim
chicagoya toplu alım ile ucuz bilet temin ediyoruz arkadaşım bugün acenteden fiyatları alacaktı tahmini 570 ile 600 euro arasında olacak ve dönüş açık olacak yani istediğiniz tarih ve eyaletten dönüş yapabileceksiniz THY ile.. detroite giderseniz de 702 euro air france ile .. ilgilenirsen bana ismini soyismini ve gidiş dönüş tarihlerini bildir senin adına da bilet sordurtiyim
banda şirket aynı şekilde gdş ny aktarmalı clevelanda dönüşte ny istanbul direk, thy, 704 euro ya önermişti
bugün aldım biletimi arkadaşlar,
gidiş thy istanbul - chicago
continental chicago - cleveland
dönüş thy newyork - istanbul
thy kısmı için 595 euro ödedim continental ise 59 dolar
nerden aldın? ben de bilet arıyorum..
seninle aynı yere gideceğiz aslında sende aynı bileti alabilirsin, thy kısmını ekobiletten, diğerini chicago-cleveland kısmını expedia dan arattım, en ucuz continental çıktı, sonra continental in kendi sitesine girip aldım değiştirme de sıkıntı olmasın diye,
ne zaman gidiceksin sen ocean?
ben 21 veya 20 haziranda gitmeliyim..
sende benim gibi dene bence, öyle daha hesaplı oluyor
ben de aldım bugün biletimi, 13 haziran ist-chicago; ny-ist 630 euro. Sandusky e amtrakla gitmeyi düşÃ¼nüyorum..
hayırlı olsun realaegean, o da bi alternatif tabi, bende düşÃ¼ndüm ama direk uzun yol yapmıyım dedim sonra, gerçi böylede kısa olmuyo ama, bilmiyorum ya ben niye öyle yapmadıysam![]()
Teşekkürler senin de hayırlı olsun. Ben zaten Sandusky e trenle giderim dedim 3 saat falan fazla olucak Cleverland a göre, twentysix senin Chicago'ya uçuş ne zaman?
2 haziran 14 eylül benim, senin dönüş ne zaman
21 eylül ama tarih değişikliği yaparım herhalde.
Benim gidiş çok ilginç olucak gibi, uçakla Chicago'ya; trenle Sandusky'e gidicem. İşveren karşılayacak ve beraber Marblehead e feribotla geçeceğiz ve galiba sonrada 5 dakikalık bir arabayla gidişten sonra konaklayacağım yere varmış olucam.
Kısacası uçak,tren,feribot ve araba![]()
continental hava yolu firması yahu
aktarmadan sonra onu kullanacağım da
![]()
New York'tan Cincinnati'ye gitmenin en iyi yolu nedir sizce?![]()
90*212 3101919 Air France. Ara kardeşim ve öğrenci olduğunu belirt. Tarih değişikliği ve iptal opsiyonları mevcut.
İşverenden yanıt bekliyorum son feribot saati konusunda..Yetişmiceğimi bilsem Chicago da kalim diyorum, ilk günden travel![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks