Arkadaşlar ben marathon key,FL de publix supermarkette çalısacağım o civarlarda calısacak olan veya oraları bilen var mı miami veya key west
Arkadaşlar ben marathon key,FL de publix supermarkette çalısacağım o civarlarda calısacak olan veya oraları bilen var mı miami veya key west
Çok güzel seçim, tebrikler...
Key west tek kelimeyle mükemmel...Amerikanın en güney ucu...Bir takım adalardan olusuyor ve 42 kopruyle birbirine bağlanan bir yer...tam bir tatil cenneti...
Fırsat olursa fotograflarını yollarım...
miami, keywest hakkında soruların olursa buradan sorabilrisn..
ayrıca, forumda ilgili baslıklar olması lazım..
airporttan otobus konusunu arastırmam lazım, sende bakabilirisn aslında...
Fakat fırtına konusunda doğrusun..tropik fırtınalar olıyor...hava sıcak fakat aynı sıcaklık değişmeden yapmur yağıyor aniden, ver heryer deli gibi ıslandıktan sonra cok kısa bir sürede yeniden kuruyor..
Yağmur yağısı cok sık ve bazen asırı derecede oluyor....
ulaşım konusunda, airporttan marathona su siteden bilgi alabilirisn fakat eminimki daha ucuz yontemlerde ve şirketler vardır...
Miami Airport to Marathon Shuttle Transportation $100 Florida Keys Shuttle
ayrıca greyhound bünyesindede otobusler mevcut..
Tickets & Travel Info
çok tesekkurler ilgin için
buldum bi firma ama 70$ diyor birz pahalı deil mi sence?*
greyhound ucuz 16$ ama 2 servisi var gunde saat tutar mı bilmem
Acaba burada 2. iş bulma şansımız nedir? MC Donalds, Burger King, dishwasher vs. bilginiz var mı?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Break aslına bakarsan bu şans var ama gittiğin zamana ve yere bağlı...Eğer key west' e gidersen bu şans daha fazla...Yani bir çeşit tatil köyü gibi...İş ihtiyacı var ama çalışan kesip çok fazla değil düşüncesindeyim oraya gittiğim zaman edindiğim izlenimlere göre...Key westte bir çok bar, gece kulübü ve otel memcut...
Fakat key west öncesindeki yerlerde, örneğin duck key ve marathon vd... buralarda key west kadar iş olanağı var diyemem...Genellikle iş yerleri belli bir merkezde toplanmıs oluyor, dagınık bir iş yeri seceneği yok bu cevrede...Benzinciler, balık lokantaları mevcut fakat seyrekte ..
Özelliklede hediyelik esya satıcıları var duck key ve key west arasındaki yolda...
tam olarak bi bilgim yok ama benım gıdeceğim yer küçük bi yer mc donald s var ama calısacagım supermarketin yanında
mukemmel bi secim!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaşlar gidenlerin yorumunu bekliyorum![]()
Ben key westle ilgili bir kaç video ve foto ekleyebilirm fırsat bulursam...işine yarar umarım..
ok aalpinist sana zahmet olack. sen gittin mi o bolgeye hiç
Ben florida destin' de çalıştım fakat tatil için Orlando, Miami ve key weste gittim..1 hafta kadar kaldım o tarafta..Fotoları eklerim sanırım yarın...
Ben de Marathondaki publix de çalışcm gidecek olanlarla tanışalım şimdiden bakarsın oda arkadaşı oluruz![]()
mrb kadir sen izmir ut fuarındakı arkadasmısnkonusmustuk hanı florıda ıstıyodn sende ??
Evet oyum semih seni bulduğuma sevindimsen ne zaman gidiyorsun ne zaman başlıyorsun işe ?
aynen kardeşim. ben 10 hazıran baslangıc 8 haziranda falan giderim sen??
ben de 8 haziranda başlıyrum 7 haziranda giderim,müsaitse sana da beraber gidelim 7 sinde
olur kardeşim başka tanıdığın var mı aynı yerde çalışacak? bu arada semih4718 hotmail ekle beni
ekledim kardeşim,evet gideceklerden 3 kişiyi tanıyorum 2 si bizim üniversitede 1iyle de senin gibi izmirde tanışmıştım ama pek konuşamadık onunla
anladım su bılet ışınde de o zaman bırlıkte hareket edelim.
tamam benim vize randevum 29 şubatta vizeyi aldıktan sonra alalım beraber uçak biletini
ok ben aldım vizeyi bi sorunun olursa mail at bana
ok aalpinist teşekkurler kardeşim fotoları sen mı cektın bu arada?
Evet.......
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks