Arkadaşlar bu sene 3 arkadaşımla wildernessa gidiyoruz gelen varsa tanışalım
Arkadaşlar bu sene 3 arkadaşımla wildernessa gidiyoruz gelen varsa tanışalım
4 arkadaş wilderness resorta gitme ihtimalimiz yüksek. hatta job offerımız bugün gelmiş sanırım ama şehir dışında oldugumdan görmedim henüz. daha önce wildernessa giden arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. konuyla ilgili araştırma yaptım sitede de fakat aşırı türk olduğu, türçesini geliştirmek isteyen gitsin diyen arkadaşlar olmuş.. neyse ne kadar çok bilgi olursa o kadar iyi özellikle geçen yıl gidenlerden yazan olursa memnun olurum.
Vizem onaylanırsa ben de bu yaz wilderness resorttayım..
arkadaşlar bende haziran 10 da gidiyorum wisconsina chula vista resort conference center. tek gidiyorum giden warmı daha önce ikinci iş imkanını bide ulaşımı sorucam bilet fiyatları hakkında bilgi almakta istiyorum
hadi hayırlısı bizimde vize vize 2 haftaya belli olucak inş
wisconsinde 2. iş çok zor değil diyorlar ama bilmiyorum
wisconsen wilderness otele bu yaz gidiyorum...gidecek olanlarla tanışalım..
3 arkadas chula vista resort e gidiyoruz vize onayllanırsa 15 hazıran da gidecez oraya giden var mı
veya daha onceden giden var mı nasıl bi yer
bizde 3 ark chula vista ya gidiyoruz tanısalım
WİSCONSİN>>>>>>> msnpaylasmakyasak@ilkvesonuyari.com<<<<<<<<<<<<<<<<
Hepİnİze İİ ÇalıŞmalar İyİ tatİlller
bulamıyoruz birbirimizi bi sakınca yokki sapıkça şeyler yapmıyorm yani sadece gideceğim yerle ilgili bilgi almak istiyorum sürekli bulamıyoruz burda herkesi.com
benim hala belli değil valla şirkete hiç güvenmiyorum artık armada grandee ile görüştüm bugün p.tesi tekrar görüşmeye gidebilirim kararsızım
bende 6 haziranda gidiyorum uçak chicagoda inecek ordan hngi toplu taşıma aracı kullanılacak wisconsine gitmek için
bizde 4 ünde gidiyoz gel beraber gideligreyhoundlar var taksi var bide otobüs 43 dolar taksi adam başı 55 dolar taksiyle gidicez bizde wildernesstayız
Ordan CTA blue line trenine bineceksin..Clinton durağında ineceksin..bir iki sokak aşağıda greyhound istasyonu var..Ordan kalkıyor otobüs wisconsin dells'e gidiyor.Yalnız saatlerine bi bakmanı tavsiye ederim greyhound un sitesinden, çünkü iki sefer var günde..Chicago'da konaklamak zorunda kalabilirsin benim gibi..
Vizem onaylandı!! Bu yaz wilderness'tayım 4 arkadaş gediyoruz 2 lifeguard 2 housekeeper...
arkdaşlar bende 11 haziranda gidiyorum thy ile gidecek olan arkdaşlar warsa tanışmak iyi olur
Wisconsin Dells'de holiday Inn experess de olucam bende. oraya gidcek arkaş varsa haberleşelim. daha uçak biletini bile almadım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks