Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Richard99 hakkında!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Standart Richard99 hakkında!

Merhaba Arkadaşlar,

Dün islamiyet konusunu tartışırken konu bir şekilde döndü dolaştı ve richard99'a geldi. Baya bir tartıştık. Ancak o mesajları konunun içerisinden çıkardım. Şimdi bir kaç açıklama yapayımda konuyu örtbas etti demesinler.

Daha öncede dediğim gibi richard99 uzun süredir forumumuzda yer alıyor. Kayıt tarihi 19 Nisan 2008. Yani neredeyse iki sene olacak. İnanın bende onun ilk geldiği zaman şaka yaptığını felan sanıyordum. Kimi zaman konulara neşe getirdi kimi zaman konuların altını üstüne getirdi. Sadece ben kendisini 3 kere uzaklaştırdım. Uzaklaştıran diğer arkadaşlarda var. Ancak arkadaşımız uyarıdan anlıyor ve belli bir süre duruluyor. Bir arkadaşımız psikolojik sıkıntıları olabileceğini belirtmişti. Evet olabilir. Bu ayıp bir şey değil ayrıca.Zaten adamın profiline bakan neyin ne olduğunu anlıyor..
    .
    About richard99
    Hakkınızda insan kanı içmekten hoşlanırım ,öldürmek hobimdir birakamam,kendimi asmayı çok severim
    Nereden
    cehennemden
    İlgi Alanlarınız cinayet,intihar,hitler filmi izlemek,katliyam filimleri izlemek ve onlar gibi olmaya çalışmak

Onun için richard konusunda adım atacakken bunları göze alın. Richard'ı online gördüğümde inanın beni büyük bir tedirginlik kaplıyor. Şimdi cam çerçeve inecek diyorum. Ee şimdi diyeceksiniz ki neden bu adamı burda tutuyorsunuz. Arkadaşımızın kendine has bir üslubu var. Bazen aşırıya kaçıyor. Bir çok konusu ve mesajı silinmesine rağmen, değer taşıyan halen yüzlerce mesajı ve bilgisi var. İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerek. Tabi tedbiri de elden bırakmamak...

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

soylenecek cok soz yok sanirim sahs-i muhterem e

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

saldırgan bi pittbull un tasmasız dolaşması gibi olmasın adminim..dediğin gibi tedbiri elden bırakma...ayrıca ben uzun süredir kendisinin yararlı bi bilgisine rastlamadım..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saldırgan bi pittbull un tasmasız dolaşması gibi olmasın adminim..dediğin gibi tedbiri elden bırakma...ayrıca ben uzun süredir kendisinin yararlı bi bilgisine rastlamadım..
    Bu yazdıkların gerginliği tetikler ama. Richard'ın son zamanlarda aklıma gelen en anlamlı konusu araba-alım satım başlığında..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

gerginlik çıksın diye söylemedim bunları haşa..sadece örnek vermek istedim..sanırım biraz sert kaçtı..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Baksana adam hakkında konu açıyorum. Kimse topa girip te yazmıyor şuraya.. Herkes "Aman abi benden uzak dursun" diyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baksana adam hakkında konu açıyorum. Kimse topa girip te yazmıyor şuraya.. Herkes "aman abi benden uzak dursun" diyor
    Wat

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

o araba konusu da alıntı yanılmıyorsam

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı scapegoat oldboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araba konusu da alıntı yanılmıyorsam

Benim yazım. Belirtmiş zaten Hakan'dan (benden) aldığını.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Kardeşim kabullenmekten bahsetmişsin, ben onu o şekilde kabul ediyorum demişsin? Adam sana hiç hakaret etti mi ? Etmedi galiba ki kabullenmekte sıkıntı çekmiyorsun. Hem burası kreş mi, çocuk avutma yeri mi? Herkes her ağzına geleni söylesin biz de o şekilde kabul edelim. Nasıl bir mantığa hizmettir bu ?
    "Bekaret Abd" konusunda adamın ağzına aldığı laflar yenilir yutulur cinsten değildi, yetmezmiş gibi saf salak bir kaç kişi de arkasına düştü adamın. 5 kuruşuk adamlara prim yaptırmaktan başka bir şey değildir bu.
    Adam gibi temiz, sağlıklı ve uzun ömürlü bir forum istiyorsanız böyle kişileri barındırmamanız gerekli. Ama siz bırakın barındırmayı, adama arka çıkıyorsunuz.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı undefined_object Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim kabullenmekten bahsetmişsin, ben onu o şekilde kabul ediyorum demişsin? Adam sana hiç hakaret etti mi ? Etmedi galiba ki kabullenmekte sıkıntı çekmiyorsun. Hem burası kreş mi, çocuk avutma yeri mi? Herkes her ağzına geleni söylesin biz de o şekilde kabul edelim. Nasıl bir mantığa hizmettir bu ?
    "Bekaret Abd" konusunda adamın ağzına aldığı laflar yenilir yutulur cinsten değildi, yetmezmiş gibi saf salak bir kaç kişi de arkasına düştü adamın. 5 kuruşuk adamlara prim yaptırmaktan başka bir şey değildir bu.
    Adam gibi temiz, sağlıklı ve uzun ömürlü bir forum istiyorsanız böyle kişileri barındırmamanız gerekli. Ama siz bırakın barındırmayı, adama arka çıkıyorsunuz.
    Herkes ağzına geleni görüldüğü gibi söyleyemiyor. Kimseye de arka çıkan yok. Richard bardağı taşırırsa süresiz banlarız olur biter. İçin rahat olsun. Sen karşındaki ne bu şekilde hitap edersen karşılığı da senin yazdıklarından aşağı kalmaz ama. Buna dikkat etmek lazım. Tamam richard manyaktır psikopattır. Bu başlığı görüncede bana küfür edecektir eminim buna. Ama gelir bunu yazarsa süresiz banlarım. Forumda bulunmasının tek nedeni yine yazıyorum. Mesajlarının yarısını silmeme rağmen attığı nitelikli mesajlardır.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende mba hakkında birkac soru sormayı planlıyordum ama profılını gorunce vazgectım. ne o oyle ya manyak gıbı seyler yazmıs
    Konu abc tarafından (15-02-2010 Saat 01:07 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Dün islamiyet konusunu tartışırken konu bir şekilde döndü dolaştı ve richard99'a geldi. Baya bir tartıştık. Ancak o mesajları konunun içerisinden çıkardım. Şimdi bir kaç açıklama yapayımda konuyu örtbas etti demesinler.

Daha öncede dediğim gibi richard99 uzun süredir forumumuzda yer alıyor. Kayıt tarihi 19 Nisan 2008. Yani neredeyse iki sene olacak. İnanın bende onun ilk geldiği zaman şaka yaptığını felan sanıyordum. Kimi zaman konulara neşe getirdi kimi zaman konuların altını üstüne getirdi. Sadece ben kendisini 3 kere uzaklaştırdım. Uzaklaştıran diğer arkadaşlarda var. Ancak arkadaşımız uyarıdan anlıyor ve belli bir süre duruluyor. Bir arkadaşımız psikolojik sıkıntıları olabileceğini belirtmişti. Evet olabilir. Bu ayıp bir şey değil ayrıca.Zaten adamın profiline bakan neyin ne olduğunu anlıyor..
    .
    About richard99
    Hakkınızda insan kanı içmekten hoşlanırım ,öldürmek hobimdir birakamam,kendimi asmayı çok severim
    Nereden
    cehennemden
    İlgi Alanlarınız cinayet,intihar,hitler filmi izlemek,katliyam filimleri izlemek ve onlar gibi olmaya çalışmak

Onun için richard konusunda adım atacakken bunları göze alın. Richard'ı online gördüğümde inanın beni büyük bir tedirginlik kaplıyor. Şimdi cam çerçeve inecek diyorum. Ee şimdi diyeceksiniz ki neden bu adamı burda tutuyorsunuz. Arkadaşımızın kendine has bir üslubu var. Bazen aşırıya kaçıyor. Bir çok konusu ve mesajı silinmesine rağmen, değer taşıyan halen yüzlerce mesajı ve bilgisi var. İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerek. Tabi tedbiri de elden bırakmamak...
    yarildim gulmekten ..sagolun

richard cok muhterem bir zaatir fakir fukara babasidir ,her sene zekatini veren ,,,,,nerde bir fakir fukara varsa oraya yetisen zorro misali bir insandir ,,yok insan degil melek demek lazim

gercek ismi omerdir 2 has arkadasi vardir mahmut ve abuzer bide sevdigi kiz var kezer bunlar ozemre bir ali-cengiz oyunu yaptilar kendisi hapse dustu kezerde abuzerle kactti gitti ,,,,richard ameleyatla yuzunu degistirip aralarina katildi daha sonra bide HAlo diye bir akil hocasi var kendisine KERPETEN RICHARD lakabini takan kisidir

undefined_object sen su bekaretini-Amsterdam-America OLAYINDAKI ARKADASIMIZSSIN O SEBEPLE BANA KIZDIN GALIBA

o insan kani icemek intihar etmek siz onlarin espiri oldugunu anlamiyonuzmu harbiden :

LA siz deli numarasimi yapiyonuz ,,kantariz topuzunu kacirdigim zaman diyorumki arkadasim saka yapiyoruz alinmayin espirisine yaziyorum ....
    fiorex sende acayipsin ,,oraya abuk subuk seyler yazdim diye diyonki piskolojisi bozuk ) yas 24 bu arada bu bir

bana yuzlerce kisi MSn adresimi alip 100 binlerce soru sormustur hala sormaktadirlar ,,bende elimden geldigince yardimci oluyorum
    birde facebook uzerinden gelen binlerce mesaj var ben gunlerimi verip gozumu kor ediyorum millete topluma yararli olmaya calisiyorum sizin su yaptiginiza bakin

MEKTUBUMUN BU KISMINI HAKANERDOGAN KARDESIME ITHAF EDIYORUM ...
    SAGOL KARDESIM BENIM ,SONSUZ DESTEKLERINDEN DOLAYI FIOREXE COK TESEKKUR EDIYORUM

BENDE SITE YONETECEK OLSAM BENIM GIBI 5 PARA ETMEZ ASSAGLIK PISLIKLERI BANLARDIM (AMAN BANLAMIYASIN)

SITENIN, KONULARI GIDISATINI BOZDUGUM HUZUR BIRAKMADIGIM ZAMAN BANLANIRSAM ALINMAM HAK ETTIGIM ICINDIR AMA ESPIRI LI CEVAP YAZDIGIM ICIN KIZARSANIZ ,,,SOGUK SUYA YATIN DERIM HAHAHAHAHAHAAA

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarildim gulmekten ..sagolun

richard cok muhterem bir zaatir fakir fukara babasidir ,her sene zekatini veren ,,,,,nerde bir fakir fukara varsa oraya yetisen zorro misali bir insandir ,,yok insan degil melek demek lazim

gercek ismi omerdir 2 has arkadasi vardir mahmut ve abuzer bide sevdigi kiz var kezer bunlar ozemre bir ali-cengiz oyunu yaptilar kendisi hapse dustu kezerde abuzerle kactti gitti ,,,,richard ameleyatla yuzunu degistirip aralarina katildi daha sonra bide HAlo diye bir akil hocasi var kendisine KERPETEN RICHARD lakabini takan kisidir

undefined_object sen su bekaretini-Amsterdam-America OLAYINDAKI ARKADASIMIZSSIN O SEBEPLE BANA KIZDIN GALIBA

o insan kani icemek intihar etmek siz onlarin espiri oldugunu anlamiyonuzmu harbiden :

LA siz deli numarasimi yapiyonuz ,,kantariz topuzunu kacirdigim zaman diyorumki arkadasim saka yapiyoruz alinmayin espirisine yaziyorum ....
    fiorex sende acayipsin ,,oraya abuk subuk seyler yazdim diye diyonki piskolojisi bozuk ) yas 24 bu arada bu bir

bana yuzlerce kisi MSn adresimi alip 100 binlerce soru sormustur hala sormaktadirlar ,,bende elimden geldigince yardimci oluyorum
    birde facebook uzerinden gelen binlerce mesaj var ben gunlerimi verip gozumu kor ediyorum millete topluma yararli olmaya calisiyorum sizin su yaptiginiza bakin

MEKTUBUMUN BU KISMINI HAKANERDOGAN KARDESIME ITHAF EDIYORUM ...
    SAGOL KARDESIM BENIM ,SONSUZ DESTEKLERINDEN DOLAYI FIOREXE COK TESEKKUR EDIYORUM

BENDE SITE YONETECEK OLSAM BENIM GIBI 5 PARA ETMEZ ASSAGLIK PISLIKLERI BANLARDIM (AMAN BANLAMIYASIN)

SITENIN, KONULARI GIDISATINI BOZDUGUM HUZUR BIRAKMADIGIM ZAMAN BANLANIRSAM ALINMAM HAK ETTIGIM ICINDIR AMA ESPIRI LI CEVAP YAZDIGIM ICIN KIZARSANIZ ,,,SOGUK SUYA YATIN DERIM HAHAHAHAHAHAAA
    harbi bi enteresan adammışsın ha

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@richard
    kim olduğu hakkında hiç bilgim olmamasına rağmen yazdığı esprili cevaplarla yazarlığını beğendiğim forum arkadaşıdır.

kerpeten richard muhabbetine bayıldım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Paylaştığın bir video vardı bilmiyorum hatırlıyo musun? orda arabayı süren sen misin?
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Merhaba Arkadaşlar,

son bi not daha bakin oyle asil oyle degerli bir insan sayiyorumki kendimi su anda ...conku ismim islamiyetle beraber aniliyor ,,sagolun arkadslr cok sagolun hepinizi opuyorum

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaştığın bir video vardı bilmiyorum hatırlıyo musun? orda arabayı süren sen misin.
    yok dostum ben o degilim ama ozendigim yegane ,degerli insanlardan biridir kendisi bu vesileyle kendisi icin bir kez daha saygi durusuna kalkiyorum ,

washburn az kalsin sana tesssekur etmeyi unutuyordum ,,allahtan edit diye bsii var,,SAGOL KARDESIM BENI IZLEMEYE DEVAM ET

SAN FRANCISCO CIVARINA AMERIKAYA GLEIRSEN HABERIM OLSUN ELIMDEN GELDIGINCE YARDMCI OLRMM

videoyu merak edenler icin +25(yirmi bes yas ve ustu)
    http://www.youtube.com/watch?v=1mcsTBt1NKg
    Konu richard99 tarafından (15-02-2010 Saat 01:46 AM ) değiştirilmiştir.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son bi not daha bakin oyle asil oyle degerli bir insan sayiyorumki kendimi su anda ...conku ismim islamiyetle beraber aniliyor ,,sagolun arkadslr cok sagolun hepinizi opuyorum
    Değersiz olsan adına konu açılmazdı bence ...Adına konu açılan bildiğim bi Niyazi var bir de sensin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Değersiz olsan adına konu açılmazdı bence ...Adına konu açılan bildiğim bi Niyazi var bir de sensin
    hahahah yapma etme gozun sevem benim konularimim makara oldugu ap acik niyazi harbi harbi 1.24. vize alirmiyim diye soruyo hahahahahahahaha

bu bile yeter aradaki farki anlamak icin ,,

Sevgili richard . Valla biz tw olarak senin normal olmadığına kanaat getirmiştik. İlk defa normal bir şekilde yazmışsın ama son cümlen manidar
    oda espiri kanka ,,,normal sekilde yazmissin demissin ama ben bile yazdiklarimi normal bulmazken sen normal demissin ..sende bana benziyon kanka hahahaaa
    Konu richard99 tarafından (15-02-2010 Saat 02:02 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

İlk başta bende takıyotrdum sinir oluyordum fakat zamanla sindirdim. Kesinlikle çok seslilik iyi birşeydir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Standart livelong richard99

Fiorex e de daha önce söylemişimdir.
    Aynen " abi bu richard99 ne zaman foruma girse nefesimi tutuyorum, şimdi bi cam çerçeve inecek yine" ...

Farklı bir kişilik ama insanlar farklı farklı. forumda renk olduğunu düşÃ¼nüyorum.
    Konu neo-kimyager tarafından (15-02-2010 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiorex e de daha önce söylemişimdir.
    Aynen " abi bu richard99 ne zaman foruma girse nefesimi tutuyorum, şimdi bi cam çerçeve inecek yine" ...

Farklı bir kişilik ama insanlar farklı farklı. Forumda renk olduğunu düşünüyorum.
    kımyager oldugun her halınden bellı yaw kımayamı cozmussun sen sagol kardesım aynı dıleklerde benden senın ıcın,,her zaman mesajlarına raslıyorum ,,foruma yardımcı oldugun ıcın cok sagol

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Sevgili richard . Valla biz tw olarak senin normal olmadığına kanaat getirmiştik. İlk defa normal bir şekilde yazmışsın ama son cümlen manidar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

beysincda iyice sardın sende rıcharda rahat bırak yahu adamı
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı anton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beysincda iyice sardın sende rıcharda rahat bırak yahu adamı
    Anton Töğbe etdim daha ne girerim Richard'la alakalı başlığa nede yazarım daha buraya... buraya yazarken bilgisayarım esrarengiz bir şekilde reset atdı kendine ilk defa yaşadığım bir hadise...

Bişi var bu Richarda aman ne olur bişi yaptıysam affet, yoksa işlemcim yanacak galiba....

Avatarımı ben göremiyorum sizde mi göremiyosunuz???

Richard inan bişi yapmadım senin hakkında iyi düşÃ¼noyrum ne olur zarar verme bana
    Konu beysin tarafından (15-02-2010 Saat 02:07 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Anton Töğbe etdim daha ne girerim Richard'la alakalı başlığa nede yazarım daha buraya... buraya yazarken bilgisayarım esrarengiz bir şekilde reset atdı kendine ilk defa yaşadığım bir hadise...

Bişi var bu Richarda aman ne olur bişi yaptıysam affet, yoksa işlemcim yanacak galiba....
    sen benle ilgili ne yazdinki anlmadim ? avatarini son zamanlarda degistirdinmi ?belki ordan cikaramadim ..benim unutamadigim tek bir adam var bana PM den kufurlu mesaj yollamisti ustelik ole hararetli bi konuda degil ,,bi ara dedim PM mesajini FIorexe yollim ban atsin sonra dedim ne isin var cigeri 5 par,,, adamla

ismi IDOBAY MIYDI NEYDI YADA IDO"IDI TAM HATIRLMIYOM

Alıntı fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bir itirafta bulunayım bende öyle bir etki bıraktın ki richard bazı konularına yazamadım. Açıkça söylüyorum işte... "yahu bırak manyakla benmi uğraşıcam dedim" ve olanları izledim. Iyiki de bulaşmamışım
    cem yılmazın dedıgı gıbı "kalıcı bır etkı bırak tıysak ne mutlu bıze "
    Konu richard99 tarafından (15-02-2010 Saat 02:13 AM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Bende bir itirafta bulunayım bende öyle bir etki bıraktın ki richard bazı konularına yazamadım. Açıkça söylüyorum işte... "Yahu bırak manyakla benmi uğraşıcam dedim" ve olanları izledim. İyiki de bulaşmamışım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Eyvallah

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

richard a fazla yüklenmşsnz. ama adam sinir yapmıo güzelce cewap wermş herkese. bu arada en faydalı konusu 'APAÇİLER'

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben Richardsiz yapamam, o giderse benide silin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks