Arkadaşlar daha önce bu lokantada çalışan var mı acaba? Ve genel olarak lokanta işleri nasıl olur? Mutfak elemanı olarak ya da siparişleri alan görevli olarak.
Arkadaşlar daha önce bu lokantada çalışan var mı acaba? Ve genel olarak lokanta işleri nasıl olur? Mutfak elemanı olarak ya da siparişleri alan görevli olarak.
o restaurantın yanındaki restaurantta çalıştım ben,ikinci iş için gitmiştin oraya kowmuştu adam beni carmen's ta çalışıorum diincerakibim o benim dedi,sea isle deki en ii iki lokantasından birisi,seni dishwasher die çağırıor ama başka işler yapıosun,waiter olarak almazlar oraya sadece ameriklıları alıor onlar,wat öğrencileri mutfakta çalışıor,ayrıca seni sewerse kahwaltıda busserlık için çağırıor enazından bizim ora öğleydi,küçük bi şehire gidiceksin eğer gidersen,ama çok güzel güwenlir,doğal olarak okyanus dibinde
![]()
kahvaltıda busser olarak çağırılmak ne? ben bilmiyorum...
bir de iş için mutfak elemanı yazıyordu ama vazifeleri arasında bazen müşterilern siparişlerini almak ve para üstünü vermek falan da yazıyordu. bu biraz ilgimi çekti aslında. çünkü tüm yazı mutfakta çalışarak geçirirsem yeterince practice yapabileceğimden şüphe duyuyorum. sen de mutfak eleman olarak mı çalışmıştın?
ewet bende mutfak elemanıydım ama ben sipariş hazırladğım için şanslıydım biraz,waiterlarla dewamlı konuşyodum,belki senin dediğin take out olablir wat öğrenclerini koyuyolar oralara,busserlık masaya kaç kişi geldiyse ona göre servis hazırlama we sonrasında masayı temizleme işi,bu işte saat ücreti yoktur waiterlar werior sana aldıkları bahşişden bir kısmını,ayrıca gideceğin şehirde pek Türk çıkmıcak karşına haberin olsun,bende orda olucam inş. wizeyi alırsam
Bu iş için 4 ü kız 6 kişi alınacak. eğer biz de vizeyi alabilirsek senle beraber inş 7 oluruz. o kadar da az değilmişiz canım bence... :P
ben sizin orda diilim ama diğer restauranttyım geçen sene mike da hiç türk yoktu,bizim orda 1 kız 2 erkektik bide wawa die bi markette 2 kız wardı bukadar![]()
toplam 5 kişi yani
ewet 5 kişi,siz kaç kişi gidiosunuz pki
ben grup olarak gitmiyorum. sadece bugün firmama bu işe türkiyeden kaç kişi alınacağını sorum Mike's seafood a yani. o da 4 ü kız 6 kişi dedi. diğerleri alındı mı alınmadı mı bilmiyorum. ben de tam olark evet demiş değilim. pazartesiye kadar düşüneceğim. ama aklıma yatıyor burası cidden. büyük ihtimal de evet dyeceğim. mülakatı da geçersem eğer, diğer kişilerle tanışmanın vakti geldi demektir...
Zamanında bir şirketin online yerleştirme sistemi aracılığı ile iletişime geçmek istediğim fakat birden fazla mesajıma tek bir cevap dahi vermeyen işyeri...
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
yakından resmini görmek iyi oldu. hafiften heyecan yaptım şimdi...
arka tarafta görünen yerde çalışcaksın senön tarafı seafood market 100 metre gerinde de ben
![]()
daha kabul almadım arkadaşım, gaza getirme hemen![]()
slm arkadşlar bende mike's seafood işini aldım yani sadece mülakat kaldı ama yinede tereddütlüym gidip gitmemkte kararsızım :S
aklıma gelmişken, cinobili haftada bir iznimiz var değil mi? bir sürü yer gezmek istiyorum da...
Ben mutfakta çalıştım. Sıfatım genelde platter dı. İşim gelen siparişlerin yanına side'ları hazırlamaktı. Şöyle ki misal dolphin jalamango adlı yemek sipariş edildi. Ben tabağı çıkartıyordum. (jalamango rice ve beansle servis edilir.) Tabağa rice ve beansi koyuyordum. Aşçıda dolphini hazırlayıp üstüne koyuyordu. Eğer sos gerekiyorsa sosunu koyup veriyordum expoya. Genel olarak side'ları öğrendiğin zaman zor iş değil ama çalıştığın yerin yoğunluğuna göre inanılmaz yorucu bir hale gelebiliyor. Onlarca siparişe devamlı tabak hazırlamak zor olabiliyor. Ben sezon sonu çalışmıştım, o yüzden inanılmaz bie yoğunlukla karşılaşmadım ama hakkaten yoğun olan günler oldu tabi. Yorucu...
ewet yoğun olduğu günlerde eğer sipariş hazırlıosan işin zor,çok hızlı olman gerekiyor,ard arda slipler gelior onların hepsini yetiştirmen gerekiyor,bide geç kalırsan waiterlar laf sölüyor,oda alıcağı bahşişi düşÃ¼nüoryardım alma imkanında yok tek kişinin yapması gerekiyor,bazı siparişlerde birden fazla yapman gereken şeler oluyor,ama genelde cuma,c.tesi pazar oluyor bu yoğunluk
ya bir de siz konaklama için depozito ödemiş miydiniz? bizden 500$ istiyorlar da,,. bana çok geldi.
ciee sponsorluğunda bu iş dğeil mi dostum? bende gördüm, iş fenaya benzemiyor da adam çok katı kurallar yazmış. Bir de en erken iş bırakma 30 eylül. 30 eylülden önce bırakırsan, depozitoyu da alamıyorsun. Ayrıca 10 kişi hiring yapıyor.
hiring ne demek?
ben depozito wermedim,almıyor bizim işweren, o adam biraz cins biri gibi ama restaurantı çok ii,ama bence 30 eylüle kadar çalışması imkansız orası küçük bir şehir,labor day den sonra kimse kalmıor o şehirde,kışın bomboşmuş zaten,şehirde yaşayanlar genelde tatilini yapmya gelen öğrenci we philide new yorkta öğretmenlik yapanlardı
bence bir sakıncası yok. 30 eylüle kadar çalışabilirim. bugün bu firma için formu imzaladım. şimdi bir tek mülakat ve vize görüşmeleri kaldı. bakalım hayırlısı...
hayırlı olsun arkdaşım wizeleri alırsak haberleşriz artıkbide ciee nin iş listesinde mi bu iş ??
ben geçen sene o restaurantın yanındaki restaurantta çalıştım,sana garanti werim imkansız 30 eylüle kadar çalışmakadam neden öle yazmış bende anlamadım,ben geçen sene 20 eylüle kadar çalışcaktım,gittiğimde işweren erken eylül sonuna kadar çalış dedi,eylül ayı geldiğinde labor day dan sonra çalışmadık nerdeyse
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks