Arkadaşlar bedava başvuruyu nasıl yapabilirim yani ben şu an internetten başvuru yaptığımda başvuru formunu getiren postacı benden para falan istemesin
Arkadaşlar bedava başvuruyu nasıl yapabilirim yani ben şu an internetten başvuru yaptığımda başvuru formunu getiren postacı benden para falan istemesin
bedava başvuru var mı ya?
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Greencard a ucretsiz basvuru icin resmi site :http://www.dvlottery.state.gov/
nerden yapcaz bu işlemleri peki
Bende 2007 aralık ayında 2009 için başvuruda bulundum. Gelicek olnlar onların sonuçları mı olcak yoksa 2008 mi? Sitede 2009 başvuruları açıklanmadı diye okumuştum.
May the force be with you.
bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra geleceğini hiç sanmam millete nisanın ilk haftası geldi mezun forumda dv konuları var oradan takip edebilirsiniz.
kendi sitesi üzerinden başvurular ücretsiz ama aralıkta yapılıyodu sanırım başvurular. birde aracı şirketler var onlara istediğin zaman başvurabilirsin zamanı gelince senin yerine başvuru yaparlar mezun 8 dolara yapıyodu sanırım.
arkadaşlar bu konu hakkında şirketime başvurdum,
green card başvurusu yaptığımız zaman olacak olaylar + lar ve - ler;
şirkettiki danışman geçen sene gitmeden green card a başvuran 2 kişinin vize alamadığını söyledi,tabi tesadüf müdür yoksa green card dan kaynaklanan bir sorun mudur tam bilmiyoruz ama bende başvuracaktım daha sonra bu olay üzerine vazgeçtim...
ee simdi biz vziemizi aldık ,basvurabiliriz dimi*??
bekle beni amerika
seneye gitmiycem veya sorun olmaz diyorsan vursora patlama ama...
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Green Card başvurusuyla vizenizin bağlantısı olamaz. Bu sene başvurup seneye vizemi alınca size bunu ispatlıycam![]()
ben başvurmuştum vizemide aldım hiç bir sorun olmuyor yani. zaten green kart çekilişi dediğiniz dv lottery diye geçiyor adı gibi şans işi %1-2 falan bir ihtimalle çıkıyor eğer çekilşi kazanırsanız bundan sonrada mülakat,abd den sponsor bulma,sağlık testleri vs. bir sürü iş var fazla umutlanmayın yani.
eğer çekilişi kazandıysanız artık göçmen vizesine başvurmuş sayılıyorsunuz bundan sonra green kart alamazda normal vizeye başvurursanız sorun çıkabilir zaten formlarda soruyor daha önce göçme vizesine başvurdunuzmu diye. yok çekilişi falan kazanıp mülakata falan gitmemişseniz kimse takmıyor formlardada göçmen vizesine başvurdunuzmu yerine hayır diyorsunuz.
bu sene olan dv2009 du 2008 olan geçen seneydi.bunun daha mülakatı vs. si olduğu için ancak bir sonraki yıl alabiliyorsunuz ondan ismide bir sonraki sene oluyor bu sene başvuracaklar dv2010 için başvurucaklar mesela çekilişte ocakta yapılıyodu sanırım nisan mayıy gibi kazananlara zarflar geliyor. tabii bu çekilişlerin bir daha yapılmayacağını söyleyenlerde var dv2009 son olabilirmiş.
Her sene çekilişlerin son olduğu söylentileri dolaşıyor. Daha sonunu göremedik.
May the force be with you.
bana da daha onceden greencard a basvuranlarin vize gorsumesinde red alma riskinin daha yuksek oldugunu soylediler. zaten green card a basvurduuna gore amarikaya yerlesmeyi kafana koymussun demektir. konsoluslugu rahatsiz eden bu olabilr bence... gidip te donmezmi acaba hesabi :P
valla ben şimdiden gidip te dönmemeyi düşünüyorum eğer şu dil okullarını ucuza getirip bide çalışcak yer bulursam kaçakinş konsolosluktan birileri okumuyordur bunları hehe
![]()
arkadaşlar green card aldığımızda amerika da belirli bir süre kalmak zorundamıyız kartımızın iptal olmaması için yoksa istedigimiz kadar kalabilirmiyiz?
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
ibo_cakr,
Her sene en az 1 kere giriş çıkış yapman gerekiyor Amerika'ya.
CAMPUS Work And Travel
2-3 sene önce babamı gizLice kayıt ettirmiştim green card a bi kaç gün sonra eve UPS geLdi bi zarf getirdi açmadan geri yoLLadım, vazgeçtik dedim şimdi merak ediyorum da ne vardı o zarfın içinde ?
Loyd,
O zarfta sadece doldurman gereken bilgiler vardı, önemli bir şey değil yani...
İsteyene Amerika hakkındaki deneyimlerimi, şirketler hakkındaki 1.5 aylık araştırma istatistiklerimi vs. anlatabilirim.Tamamen hayrına...
Gidersin ya ben 5 seneliğe başvurdum ama daha tık yok valla.![]()
İsteyene Amerika hakkındaki deneyimlerimi, şirketler hakkındaki 1.5 aylık araştırma istatistiklerimi vs. anlatabilirim.Tamamen hayrına...
S-pectacular
Herhalde arkadaş Green Card danışmanlık şirketine beş senelik parasını verdi başvuru için.
Yoksa her sene bir daha başvurman gerekiyor.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
S-pectacular
greencarddan uzak durun arkadaslar vize reddi alırsınız
bu greencard a basvuranların vize reddi alma olasılıgı fazladır soylentileri ne kadar gerceği yansıtıyor. konsolosluk bu bilgileri goz onunde bulunduruyormu. bende green carda basvurdum ve ocakta f1 vizesine basvurucam. bunu okuyunca biraz endişelendim varmı bu konuda kesin bilgisi olan...
tabi mantıklı zorlaşması
greencard amerikaya yerleşmek için alınır
sonuç olarak amerikaya yerleşmek isteyenler başvurur
haliyle de amerikaya yerleşmek isteyen birine 4aylık vize vermek biraz mantığa sığmaz
amerikalılar açısından böyle durum
ama inşallah alırsın sorun çıkmaz
Arkadaslar cok dolandirici sirket var bu green cart cekilisi vadeden...45 milyon verdim 5 yillik yalan oldu param ortada hic biseyde yok...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks