Izmir,Istanbul,Eskisehir bulusmasindan sonra, birde Amerika bulusmasi duzenlenebilir mi acaba,belki newyorkta Dc de felan bir donercide ,lahmacuncuda bulusabiliriz,mcdonalds ta bulusacak halimiz yok herhalde...
Izmir,Istanbul,Eskisehir bulusmasindan sonra, birde Amerika bulusmasi duzenlenebilir mi acaba,belki newyorkta Dc de felan bir donercide ,lahmacuncuda bulusabiliriz,mcdonalds ta bulusacak halimiz yok herhalde...
Peki.
herkes kıyar 20dolarına dervishte buluşuruz ne olacak yani
geçen sene de konuşulmuştu bu ama abdye gidince herkes ayda 1 foruma girmeye başladı birkaç kişi hariç sonuç olarak da yalan oldu
geçen sene düşÃ¼nülen şuydu
herkes eylül sonu ekim başı döner dönenlerin yüzde doksanı da new yorktan döner dedik
ama bir kişi kıvılcımı ateşlemedi
Amerikada şöyle bir buluşma yazpılabilir;
Belli mekanlar vardır bilirsinizki orada baya bir watçı vede trwatçı vardır.
Oradakiler ve oraya 1-2-3 saat mesafedekiler bulaşabilir off günlerinde;
mesela Lake George merkez olabilir.Doğu yakası için.
Neden merkez diye sormayın, nasreddin hoca gibi cvp veririm![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
biz buluştuk Fiorex ilehehe gerçi aynı uçakta uçtuk ama yine de jfk de buluşmuş olduk
düzenlenirse çok güzel olur ancak tr deki kadar katılım olcağını sanmıyorum
biz yine bölgesel buluşmalarımıza devam edelim anayurtta
ok Californiadakilerde gelsin Ya san franciscoda yada Los angeleste bulusalim ben SAn franciscodayim
millet beni listenin başına yazın inş görüşÃ¼rüz bu yaz büyük ihtimal njdeyim![]()
bende nj ya da virgina da olabilirim henüz kesin olmamakla beraber
ama buluşma ayarlanırsa süper olur bence
hatta herkesin gezdiği o son 25 gün içinde bikaç gün beraber gezsek,tura falan katılsak,2-3 günlük turlardan birinesüper anı olur
![]()
arkadaşlar bende nj de olcam inanın mükemmel olur ben katılırım hatta ismimi yazın bileama önce vize
![]()
amerikaya gelince akliniza gelmeyebilir boyle topluca gezmeler, turlara katilmalar,anilar yaratmalar . yuksekten ucmayin ,alcak irtifa lutfen![]()
Peki.
abi ben tek gidiyorum orda sıla hasreti cekcem gibi toplanın da floridaya murat131 le gelip bana bi süpriz yapın
şaka bi yana toplanalım ya ben florida da olcagım yakın yerler varsa söyleyin gelirim ben her türlü![]()
new jersey tarafında olucam bi aksilik olmazsa...ny da çalışma saatleri uyarsa buluşmaya gelebilirim...buluşma noktası : times square kırmızı merdivenler önü![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
olsunda manhattan da nerde olursa olsun be ozgursum..maksat tanışıp görüşmek..umalımda vakitler uysun..
bende virgina yada nj de olucam sanırım kesin olmamakla beraber!
buluşma h.sonu olursa off günümüze denk gelir ve süperde olur
herkes elmas bulmuş gibi olur sanırımşahsen ben gelmek için elimden geleni yaparıımmm
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
valla oyle simdi gitmeden bir istanbul ankara eskisehir ve izmir e ankara ve diger sehirleri ekleyelim yine gitmeden new york bulusmasi ayarlanir gerekirse 3 farkli bulusma gunu ayarlanir kime hangi tarih uyarsa ugrar oraya![]()
ben eğlence parkında olduğumdan haftasonları full çalışıorum...eylülden sonra haftaiçi hergün boşum..
ya genelde islerde hafta ici bosluk olur haftassonu yogun donem oldugundan en cok calisam saati haftasonu olur..
azu ya katılıorum..wat a en çok öğrenci gönderen 2. ülkeyiz ne de olsa..
ozgursum kesin olmamakla beraber büyük ihtimal markette kasiyer olucam ben -ki onu istiyorum- ama off günü h.sonu olur ya da h.içi olur -bana farketmez- öyle genel söyledim bilmiyorum şimdiden elbette! herkese uyan bi gün bulmak zor zaten o yüzden heralde herkesin çalışma dönemi bittikten sonra bi buluşma ayarlanır![]()
bulusma felan olmayacak bosuna ugrasmayin![]()
Peki.
olur olur, buluşma dediğiniz nedir ki.. 10 tane adam bi araya gelemiceksek yazıklar olsun bize![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks