arkadaşlar abd'de destek alabileceğim aracı şirketler varmı
arkadaşlar abd'de destek alabileceğim aracı şirketler varmı
bende merak ediyorum istanbulun neresinde bu sirket web adresi verirmisiniz
pardon ama bu başlığı sevmedim. ticari bir siteye link vermek için neden başlık açılır ki, yeterince reklam var sitede değil mi?
okumaz istemezdim bu başlığı
kişisel algılamayalım![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Bırak yapsınlar hocam.onlarda nasıblensın.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
dextro kaldir su resmini yawbenimde hic beyaz sevgilim olmadi
![]()
Peki.
bana bu konu biraz ilginc geldi konuyu acan kisi uye olmus sadece bu konuyu acmis baska mesaji yoksonra sirketi merak eden arkadas da bir bakayim diyor onun da ilk mesaji ilginc
![]()
ya o zmn bi soru size hazir sapitmisken beyaz lar mi iyi sevgili oluyor siyahlar mi anket yapiyorum![]()
![]()
hispanic nedir?
yeni bir konu basligi acin bu soru icin,mumkunse anketli olsun...bu arada dusunuyorum, eskisi kadar cok kisi takilmiyor siteye, onceden cok kisi yazar ederdi,yazin mesela herkez amerikada olmasina ragmez cok kisi yazardi,bazen takip edemiyordum konulari,donuste herkez yazar anilarini,yaptiklarini vs, ama kimse yok ortalarda,tek bu forumda degil birkac forumdada oyle,genel bir kriz olsa gerek,,,, ulan tayyip ...
Peki.
türk kızları varken bi tarafları bk kokan yabancılar da(bunlara çekik gözlüler, zenciler, hispanicler ve 1001 çeşit diğer ırklar dahil) kim oluyormuş...
gel dersin what der
dur dersin edit der
şimdi konuşturmayın beni burdaanlayan anlar zaten
soruya cevap verecek olursak ozgursum
türk kızları dediğim için dolayısıyla beyazlar diyorum ama müslüman beyazlar diyerek parantez açmak da istiyorum...
konuya cevap veren benim suan isten geldim yazdiklarinizi gordum sizin suphelrinize saygiliyim, konu cok net acilmis bende cevap vermisim bu foruma uyeyim 2 senedir ve burada ogrenci arkadaslara Amerikaya gelislerinde yardimci olmusumdur,bilgi alisverisinde olmusuzdur .Turkishwat sosyal bir forumdur bende bu aktivitenin icerisinde olmaktan mutluyum ama kesinlikle yanlis anlasilmasin hakaret ve kirici lutfen yorum yapmayiniz arkadaslar.
eywallah bilader reklamcılarda kardeşimiz
maksat muhabbet bak amerikadaki etkin şirket konusuna ne biçim sarıldık trwat perverler olarak.
@azuhazu
sanki bazı üyeler az yazarak "cool" takılıyorlar, olabilir de
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
buraya sirket reklami iceren yada link atan arkadaslarin sunu blimesi gerekir ki, bu kadar ucuz reklami yontemleri ile propaganda yapilamaz, yapilsa bile gordugunuz uzre bumerang etkisi yaratir. Zira ne biz forum yoneticileri nede uyeler bu tur eylemleri tasdik eder. Herkes neyin ne oldugunun farkinda. Akredite olmamis hicbir sirket kurum yada kisilerin bu tur mesajlar yayinlamasina izin verilmeyecektir. Bilginize..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
azuhazu sen uzulme diye resmi sildim kardes...siyah beyaz farketmez dextro affetmez diyorum anketinize.![]()
Konuyu acan arkadas ile @Cohas nickli arkadasin IP 'lerini kontrol ettim ve farkli cikti buyuk ihtimalle farkli kisiler. Arkadasa bir cevapta bende Icepworld firmasi var ABD 'de ofisi bulunmakta.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
cok iyi yapiyorsunuz tecrubelerinizi paylasip ogrencilere yardimci olmak en dogrusu.
ben bunu abd'de yasayan biri olarak cok iyi biliyorum.
-arkadaşlar abd'de destek alabileceğim aracı şirketler varmı
-edit sirketi var bildigim ofisleri amerikada ve istanbulda
-bende merak ediyorum istanbulun neresinde bu sirket web adresi verirmisiniz
-edit Work&Travel
bu makaleyi yazmak için çok mu uğraştınız)
komedi ya
Konu hellguard tarafından (12-12-2009 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.
birak yapsin ya belli ki temsilci.oda ordan ekmek yesin
ekmek yesin de bu şekilde değil
böyle basit oyunlara gerek yok
verirsin reklam parası neyse yöneticilerle konuşursun açarsın konunu orda yaparsın reklamını bu şekilde hiç yakışmıyor
daha önce cohası biliyorum geçen sene de yazıları vardı ama ben bir aday olsam bu arkadaşlara bu saatten sonra güvenip istanbul turuna bile çıkmam
benim bildigim academix var...
saolasin dextro beni daha fazla bunalima sokmadigin icin, birde ben yapsam ya su affetmez olayini
adam iki uc yildir siteye uyeyim diyor halbuki uyelik tarihleri oyle soylemiyor,sonra da diyorki uye olunmadan da takip edilebiliyorbu iki etti,hepsi ayni agizdan konusuyor...
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks