Selamlar
biraz geç te olsa yaşadıklarımı buraya aktarayım istedim... yine ben yine aynı yer..
NC, OBX, Corolla şehrindeydim. Bi sene önce yaşadığım şerif vs olaylarından dolayı herkes bana saygı duyuyordu kaldı ki bana bulaşan şerifi şikayetimi dikkate alarak kovmuşlar.
Neyse olayın başına dönüyorum.
Ny'a cumartesi günü sabaha karşı geldik. Heryer kapalıydı, özellikle dmv ofisleri dolayısıyla araba alamadım. Pazar günü gittim babalar günü sebebiyle kapalıydı, neyse pazartesi günü Ford Taurus 1999 model bir aracı mal varlığıma kattım
Nc'ye kadar arabayı sürdüm. Corolla'ya girdik. Girer girmez eski bi arkadaşım ile kira kontratı yaparak evimizi ayarladık.Ertesi günü işe başladım. Go kart'ta track manager olarak başladım işe. Çok daha rahat bir sene geçirdim bu yüzden.
İnsanlar biraz değişikti bu sene biraz daha kaba ve az görgülülerdi. Bu sebeple bir kaç sıkıntı yaşandı yaşanmadı dersem yalan olur.
Benle gelen arkadaşlarımda 5. günde iş bulabildiler hepsi. Benim için en kazanclı yaz idi. Ortalama 80 saat çalışmışım her hafta.
Şerif olayları olmasada bir dingil sebebiyle FBI ile olay yaşadımwallahi billahi yaşadım. Bi arkadaşımın paycheckini çalıp bozduran biriyle idi sıkıntı şikayetci oldum amerikan hukuğu gereğini yaptı
Birçok türk vardı orada. hepsi mutlu mesut yaşadılar. Bazı firmalar gereğinden fazla işçi aldığı için ilk ay sıkıntı yaşayanlar oldu. ama daha sonra işin inceliklerini öğrendikleri için çok sıkıntı yaşanmadı.
Bir çok kez virginia beach'e gezmeye vs gittik. Lakin eylul 6'ye kadar hiç off'umun olmaması bu gezilerin eylule denk gelmesine sebep oldu...
Herkese Outerbanks Muhtarı olaraktan oraları gidip görmesini tavsiye ediyorum.
En kısa zamanda foto eklemeyi de düşünüyorum![]()
Bookmarks