Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uçağı kaçırdık..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Uçağı kaçırdık..

20 Eylül 15.38'deki uçağımızı kaçırdık.

Mal herifler ekrana gate 5 yazmışlar bizde gittik gate 5'in kapısında bekliyoruz.
    Neyse bekliyoruz uçak geç kaldı, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
    Biz beklerken gate 7'deki uçak çıktgitti gözümüzün önünde. Meğersem bizim uçak oymuş bizim haberimizde değil.
    Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik sıraya biletleri okutacagız dingillr siz uluslarasısınız bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir baktılkar siz Mineapolis tarafıymış o da kalktı gitti dediler
    Başımızdan aşagı kaynar su dokuldu, sisteme yanlış girmişler kapıları kaldık biz burda.
    Ondan sonra bir ton ugraş, bagajlarımız gitti tabi o ucakla.
    Birsürü ugraş falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
    Tabi biz çıldırdık, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz düşünün, okuludur şuyudur buyudur iş yok kalcak yer yok falan filan.
    Neyse sonra baktılar 2 gün sonra 2 kişilk yer boş biz 3 kişiyiz zorla birşeler yaptılar o günkü ucaga yerleştirdiler bizi.
    Şuan bekliyoruz Rapid City havaalında yatacagız 2 gün.
    Bagajlar gitti geri gönderteceğiz dediler, ne olacak Allaha emanetiz şuan.
    Bizle alaklı bir suc olsa gam yemeyeceğim 12'den 3'e kadar bekledık biz ucagı ve bızım ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
    Yani anlayacagınız 2 gün bu havaalında kalıcıyız, bagajlarımız geleckmiş 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
    Sonumuz hayrola..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Cok gecmiş olsun boyle bir seyi yasamış biri olarak anlıyorum o sıkıntıyı

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

neyseki 2 gün sonraya uçak bulmuşsunuz.sizin bilette kapı numarası falan yazıyormuydu.bizimkinde daha ilk baştan numaralar belliydi biz tabelalara bakmadan direk gittiydik.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

amerikaya gelirken istanbulda kapi numarasinda sorun yoktu ama newyork jfk e geldigimde benim de ayni sorun oldu. gittim kapima bekliyorum ikinci ucagimi, ayni ucakta geldigim turk arkadaslar kapi numaralari degismis istersen bi bak dediler. 29 olan kapi numaram 23 olmus. sormasam kaciricaktim goz gore gore ucagi. dikkatli olmak lazim. neyse cok gecmis olsun.
    Konu cell tarafından (22-09-2009 Saat 06:15 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar gate ve zone olayına dikkat etmeliyiz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Gecmis olsn, kazasız belasız dönersiniz isallah. Cok kötü bir durum, düsünemiyorum bile...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

gahgahahahahaha çok guldum way be

adamları azarlasaydınız eşk giib size yardım etmek zorundalar bunalr ne sanıyo kendilerini ...siz adamları iyi konuşamamışsınız ..ben olsam hava alanını bir birine katardım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

müthiş hikaye geçmiş olsun

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

miami'den new yorka 1ay öncesinden 80dolara aldığımız uçuşa 1saat kala havaalanında olduk ama çok açtık
    bizde donuts alalım dedik
    alıp geri döndük bi baktık sıra olmuş 1dünya
    ne ara doldu o kadar anlamadık
    sonra vakit su gibi aakıp giderken sıra taş gibi duruyordu.
    polislere uçağı kaçıracağımızı söyleyip içeri girerken bir çantada tek laptop taşıyabilirmişiz ama bizimkinde 3tane varmış diye sorun çıkardılar
    nereye gidiyorsunuz bunları çaldınız mı bilmem ne demeye başladılar
    ya ne diyosunuz derken uçak kaçtı
    kapıya gittik uçak daha kalkmamış platform da uçağa bağlı görevlilere dedik böyle böyle
    ben sinir yaptım adamla tartışırken adam bidahaki uçağa yer bakıyor dedim 5cent vermem adam devam ediyo bakmaya ben adama bağrınıyorum bak diyorum eğer paraylaysa hiç bakma (o saatte orda ne yapacaksam)
    neyse kız arkadaşım görevli bayanlardan biriyle güzelce konuşup anlaşınca bize 2saat sonrasına nonstop bi uçakta yer ayırdılar sağolsunlar bedavaya

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bazen ucagi kacirinca ucretsiz birdahaki sefere yer ayarlayabiliyorlar.bir arkadasim ucagi beklerken uyuya kalmis koltuklarda.sonraki ucaga yer vermisler ucretsiz ...
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı emrESES_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 Eylül 15.38'deki uçağımızı kaçırdık.

Mal herifler ekrana gate 5 yazmışlar bizde gittik gate 5'in kapısında bekliyoruz.
    Neyse bekliyoruz uçak geç kaldı, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
    Biz beklerken gate 7'deki uçak çıktgitti gözümüzün önünde. Meğersem bizim uçak oymuş bizim haberimizde değil.
    Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik sıraya biletleri okutacagız dingillr siz uluslarasısınız bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir baktılkar siz Mineapolis tarafıymış o da kalktı gitti dediler
    Başımızdan aşagı kaynar su dokuldu, sisteme yanlış girmişler kapıları kaldık biz burda.
    Ondan sonra bir ton ugraş, bagajlarımız gitti tabi o ucakla.
    Birsürü ugraş falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
    Tabi biz çıldırdık, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz düşünün, okuludur şuyudur buyudur iş yok kalcak yer yok falan filan.
    Neyse sonra baktılar 2 gün sonra 2 kişilk yer boş biz 3 kişiyiz zorla birşeler yaptılar o günkü ucaga yerleştirdiler bizi.
    Şuan bekliyoruz Rapid City havaalında yatacagız 2 gün.
    Bagajlar gitti geri gönderteceğiz dediler, ne olacak Allaha emanetiz şuan.
    Bizle alaklı bir suc olsa gam yemeyeceğim 12'den 3'e kadar bekledık biz ucagı ve bızım ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
    Yani anlayacagınız 2 gün bu havaalında kalıcıyız, bagajlarımız geleckmiş 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
    Sonumuz hayrola..
    zhuhahahaha cok komık geldı bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalkınca mılanda beklemeden aldılar bızı ıner ınmez mılana ıstanbul ucagına bındık halbukı mılanda 1.50 dk beklıyecektık.mılana ıner ınmez tuvalete gıttım geldıgımde herkes sıraya gırmıstı bende dırekt sıraya gırdım megersem sıraya gırmeden once bır takım ıslemler yapılıyor bılet alınıyormus .sıra ılerlerken sıra bana geldı pasaportu uzattım adam dedı bılet nerde dedım ne bıletı bılet yok olur mu bıletsız.bı an heyecan yaptım eyvah ucak kactı zaten nYork ucagı 2 saat gecıkmelı geldı.adam endıselenme ben sana cıkarırım bu bılgısayardan dedı cıkardı hemen sagolsun bıletı bındım otobuse oda garıptı otobusle gıttık ucagın yanına
    Konu sucre tarafından (19-02-2011 Saat 04:32 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zhuhahahaha cok komık geldı bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalkınca mılanda beklemeden aldılar bızı ıner ınmez mılana ıstanbul ucagına bındık halbukı mılanda 1.50 dk beklıyecektık.mılana ıner ınmez tuvalete gıttım geldıgımde herkes sıraya gırmıstı bende dırekt sıraya gırdım megersem sıraya gırmeden once bır takım ıslemler yapılıyor bılet alınıyormus .sıra ılerlerken sıra bana geldı pasaportu uzattım adam dedı bılet nerde dedım ne bıletı bılet yok olur mu bıletsız.bı an heyecan yaptım eyvah ucak kactı zaten nYork ucagı 2 saat gecıkmelı geldı.adam endıselenme ben sana cıkarırım bu bılgısayardan dedı cıkardı hemen sagolsun bıletı bındım otobuse oda garıptı otobusle gıttık ucagın yanına

Alitali çok sıkıntılı idi ya. Bir daha zorunlu olmadıkça asla almam!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alitali çok sıkıntılı idi ya. Bir daha zorunlu olmadıkça asla almam!
    ucagın yanına otobusle gıttıgın ıcın mı
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucagın yanına otobusle gıttıgın ıcın mı
    Yok donuste ABD 'den aktarma yapiyorsun tekrar bilet aldiriyorlar falan. Transit masasinda kimse ilgilenmiyor. Kimse birsey bilmiyor. Metroya bineceksin sag taraf mi sol taraf mi herhangi bilgilendirme yapilmamis. Ucus arasi 1 saat falan varsa yetismek gercekten zor.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Uçuşlar arası süre 10 saatti bizim, Roma'da 10 saat işkence çektik. Ben de bir daha aktarmalı falan gitmem bir yere..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)