Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: US version

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart US version

uzun suredir n 97 ve iphone takip etmekteyim her wat ogrencisi gibi ama sagdan soldan duydugum kadariyla ilk olarak telefonu turkiyede kullanabilmek icin unlock olmasi ,band araliklarinin tutmasi ve global garantisinin olmasina dikkat etmem gerektigini duydum fakat telefonlarin versiyonlarina baktigimda US version ve International version diye iki ayri modeli var simdi bu iki model arasinda navigasyon sistemi ve dil secenegi gibi basit farklar mi var yoksa turkiyede kullanirken sorun olabilecek farkliliklar mi var yani kisacasi international version icin kafadan 200 dolar fazladan bayilmak zorundamiyim yada sozlesmeli telefonlaradan alip turkiyede merdiven altinda kirdirma sansim nedir
    Amerika sefaretine değil dikkat amerika sefaletine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

US versiyonlu olanlar sozlesmeli(A&t,verizon etc) olanlar.International olanlari alacaksin fakat dikkat et en cok cakma onlar da oluyor bildigim kadariyla araya sikistiriyorlar cakmayi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kayhankahyalar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    US versiyonlu olanlar sozlesmeli(A&t,verizon etc) olanlar.International olanlari alacaksin fakat dikkat et en cok cakma onlar da oluyor bildigim kadariyla araya sikistiriyorlar cakmayi
    hımmm kotuymus be ya ozmn international alcam amazondan ona da guvenemıyorum gecen fotograf makınası aldım hasarlı cıktı sımdı onla ugrasıyorum soyle guvenle alısverıs yapabılecegımız bı sıte ısmı var mı yazarsan cok mınnettar olurum dostum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

us versiyon fiyatlari 570-600 dolar. 600 dolara sozlesmeli telefon olurmu hic.
    benim bildigim,fark 3G frekanslarında. International olan 900 / 1900 / 2100 MHz şebekeleri desteklerken US sürüm 850 / 1900 / 2100 MHz şebekelerde çalışıyor. Türkiye'de ise şu anda yalnızca 2100 MHz kullanılıyor
    ayrica yazilim farki varmidir bilmiyorum. en iyisi nokia.com.tr den yetkili kisilerin telefon yada email adresini bulup onlara sormak

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

walla ben amazondan ;N97 aldım şu anda turkiyedeyim guvenle alabilirsin kardeşim ..bi sorun problem yok ..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla ben amazondan ;N97 aldım şu anda turkiyedeyim guvenle alabilirsin kardeşim ..bi sorun problem yok ..
    dostum inan ilac gibi gelcek cevabin su an bilgisayarin basinda 4 kisiyiz alirken nelere dikkat ettin yani demek istedigim US version mu international mi bant araligi nedir,unlock durumu felan ve sana ne kadara mal oldu valla cok dua alcan bu aksam

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

amazona mail atıp sordum ben türkiye de kullanmak için international version almamız lazımmıiş quad band. US version aldığımız zaman yanlış anlamadıysam 3g özelliğini fln kullanamıyoruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı asigo1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amazona mail atıp sordum ben türkiye de kullanmak için international version almamız lazımmıiş quad band. US version aldığımız zaman yanlış anlamadıysam 3g özelliğini fln kullanamıyoruz
    hadı ya dostum sana zahmet olmazsa bana amazondan gelen maili yollarmısın adresim m.n.akgul şimdiden teşekkürler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dostum inan ilac gibi gelcek cevabin su an bilgisayarin basinda 4 kisiyiz alirken nelere dikkat ettin yani demek istedigim US version mu international mi bant araligi nedir,unlock durumu felan ve sana ne kadara mal oldu valla cok dua alcan bu aksam

1) unlock olmasına dikkat ettim tabikide sizde en baş ulock olmasına bakın keisnlikle...

2) telefonu şu anda turkiyee kullanıyorumpasaporta kayıt ettiriyon o bişi degil merak etme her telefoncuda yapılıyor

3)aldığım makına işte bu yani US versiyon
    Nokia N97 Unlocked Phone, Touchscreen, 3G, 5 MP Camera, A-GPS, 32 GB, MicroSD Slot, and Integrated Ovi Applications--U.S. Version with Warranty (Black)

4) türkiyede 3g acabiliyorsun yani ekranda 3g logosu cıkıyor şebekeyi network mode diyo onu GSM denUMTS ye cevirince 3g cıkıyo ekranda ama 3g kayıt olmadığım icin (henüz) 3g konuşma felan yapmadım yani ekranda cıktıgına gore ve şebekede olduğuna gore bence bi sorun cıkmaz ama daha 3g veri alışverişi yada goruntulu konuşma yapmadım bence sende buna cok takılma ben cok zengin biriyim ben bile 3g kullanmıyorum gereksiz TR de..

5) herhangi bir şebeke sorunu cekmedim bant aralığı zaten bole bir telefonda baya geniş merak edilicek bişi yok onda ..amazondaki versiony bant aralığı desteklıyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks