merak ediyorum ABD de hiç ünlülerle karşılaştınız mı?
merak ediyorum ABD de hiç ünlülerle karşılaştınız mı?
gecen beyonce paris hilton britney spears takılıorlar dıne gormesı kardesım ya unlu munlu yok bunların unlusu sokakta gezermı bızımkıler gıbı
![]()
Aslinda olmucak sey degil. Ama ordaki insanlar arabalarla, unluler de jipler, limolar vs ile gezince veya lux mekanlarda takilinca karsilasma ihtimali dusuk. Ama tv izlerken bir suru unlunun etrafta goruntulendigini de gordum. Mesela Robin Williams NY da kafada sapka gozluklerle gezerken birisi yine de tanimis ve fotograf cektirme vs derken baya bir ilgilenmis. Diger unlulere olsa olsa havaalaninda rastlayabiliriz her halde. Diger bir ihtimal de LA veya Miaminin lux plajlarinda rastlayabilinir. Paris Hilton da Vegasta gece kuluplerinde gorulebiliyor, ama hangisine gider, gittigi kulube de bizi alirlar mi bilinmez. Gezme planlarim suya dusmezse LA a ugrayinca Venice Beach te unlu ariycam![]()
ooo ayipe ettiniz abd sayilmz ama istanbulda havaalninda mematiyle karsilastik ucagi kacirmista![]()
Salt Lake 'te gordugum en unlu kisi Lagoon Amusement Parkin sahibi suana kadar .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hahahahaha)
imza da almissindir zaten sen break
S-pectacular
ben miamideyim.burda mansion die gece klubu var oraya gittigimde desparadoda oynayan bitane herif vardi iri yari bicak firlatanonu gordum foto fln cektirdim
![]()
Farmers Diner diye unlu sayilabilecek bir yerde garsonum,organik urunler kullaniolar.6 kisilik bi grup lonk diye benim sorumlu oldugum masaya oturdu,siparislerini aldm fln en sonunda hesabi istedi bi bayan,yuzune baktim ve Rachael Ray'e benzettm ve ''u look like Rachel Ray so much'' dedim ve dememle grupta kahkaha koptu,kadin kimligini gosterdi ve Rachel Ray'di =)
fotoda cektirdim,gorgusuzlugumun gozu kor olsun![]()
Konu logic tarafından (27-07-2009 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir.
Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..
Bugun Karl Malone ile fotograf cektirdim bendeUtah 'in ozel bir gunu icin gelmis . Baya uzun , biyiklari ile Turk jolerini andiriyordu .
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
biz 2 gün sonra görücez sanırım.miami ye thalia nın unplugged konserine gidiyoruz bakalım...
Barrack Obama yi gordum sayilir . Washington Monument ta sira beklerken buyuk bir konvoy halinde siyah otomobillerle gectiler bir suru koruma pesinde...
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
San franciscoda linkin park konserine gitmiştim.. cok gzldi
bende morgan freemanla fotograf cektirdim time square' e giderkenama mumdan yapilmis haliyle
![]()
bende hıltonda calısıorum ama henuz kımseyı goremedım![]()
gecen sene watta çalıştıgım otele bız gıtmeden once busch keratası gelmiş hatta yutupta felan videoları var ama biz Türkler görememiştik...
gorduum en unlu sahsiyetler sanirim green bay packers in oyunculariydiamerikan futbolu oyunculari olduklari icin sanirim unlulerdir taniniyolardir amerikada
)
istanbulda ucagı beklerken hacca gitmeye calısan cuppeli ahmet hocanın hocası mahmut hazretlerini gordum gittim bi hayır duasını aldım tam bi komediydi foto cektim epey yollarım sonra ama hayatımda o kadar kara carsaflı ve sakallı adam gormemıstım 700 kısı felan vardı sadece pasaport kontrolunde gorduklerım bı o kadarda dısarda vardı gece yarısı 3 te bırden kalabalıgın ortasında kaldım sonra italyaya gectim orda fringe dizisinde oynayan walter bishop karakterini canlandıran john nobleyı gordum epey bı muhabbet ettik taki o business classa bende U economy e gecene kadarfotograf cekindim sonra gecen washington dc de obamayı gordum 4 helikopterle dolasıyo adam ne biliyim biraz sanslıyım sanırım :P ne alcak gonulluk ama
Amerika sefaretine değil dikkat amerika sefaletine
Ben gecen ay Nickelback iki gun once de Jamie Foxx konserine gittim. Ikisi de cok guzeldi.. Yarin buranin saatiyle birde Washington Redskins'in (Amerikan Futbolu) macini izlemeye gidiyoruz. 45 tane unlu daha demek bu
Gitmeden once de New York'taki Madam Tussaid muzesinde bircok unluyle (heykel ya da maket, herneyse artik) tanisma firsatim olacak..
Ha bu arada Amerika'ya giderken Haldun Dormen ile ayni ucaktaydim. Check-inde de hemen onumdeydi biraz muhabbet ettik..
Emperyalizmi gördüm fotograf çekindim ve tiksindim
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
las vegas'ta mitch richmond ile karşılaşmıştık arkdaşlarımla.ülkemizin adını duyunca o klasik ,bayık esprileri sıralayınca bir foroğraf çekip olay mahalinden uzaklaştığımızı hatırlıyorum.
içinde ben olmadığından dolayı başta bunu yazmamaya karar vermiştim ama bir anda fikrimi değiştirdim.yine las vegas'ta bellagio hotel'in the bank adlı discosunda arkadaşlar shawn marion ile karşılaşmışlar.arkdaşlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda konuşma boyunca reina ,isanbul dilinden düşürmemiş gözde oyuncu.
Hollywood da ünlülerin evlerini gezerken acaba görür müyüm diye cok bekledim ama maalesef. Ama, ama130 milyon $ lık playboy mansiyonunun önünden gecerken kapıdan bir hatun cıktı sorduk kendisi Miss September mıs. Cok da saglamdı hani, bana kalsa Miss 21th Century yaparım
Simdilik gördügüm en ünlü kisidir kendisi
![]()
times meydanında çok tanıdık bir modelin fotoğraf çekimleri vardı. hatunu ben de çektim bir iki poz. ama çıkartamadım bir türlü. katy perry'i gördüm rockfeller center'da.
sertab erener demir demirkan'ı gördüm.harry potterda oynayan kızlada paris uçağından inerken beraber yürüdük.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks