Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @cancan\Wyoming\Buffalo

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Question @cancan\Wyoming\Buffalo

Merhaba arkadaşlar ;

Biliyorum yazmak için çok geç kaldım ama gerçekten anca Fırsatım oldu !!

Benim yolculuğum dahil wat başlamam tammen macera oldu bence

Nerden başlasam bilemiyorum !
    11 haziran 12:30 da istanbuldan newyork uçağına bindim 12 saatliik inişli kalkışlı bir yolculuk ardından pasaport konrol sırası her şey normal ki
    GOL 1 ) mavi evrağı memura teslim ettikten sonra aktarma uçağım denver dı türkiyede valizleri çek ettirmiştim amcanın biri bırak valizini git dedi eyv. dedik valizden bir haber güvenlikten geçtik ( bizi hiç aramadılar desem yeri var ) Bilette yazan kapıya okları takip edeede gidiyorum bilette kapı 15 yazıyo gittik sıraya girdik adam demez mi 21 nolu kapı uçağın kalkmasına 30 dk-45 dk falan var uzun lafın kısası aktarmayı koşa koşa yaptım Denver uaçağında uyumuşum denver hava alanına indik ! yine takip ediyorum tabelaları valizi alalım diye Mersem Denver hava alanında Metro varmış bir korku bindik valizleri aldık benim biletim denver a kadardı buffaloya gitmek için bir gece kaldım denver hava alanında ! Her şey halolunca buffaloya uçak bileti baktık !

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Sonra bir yerden bulduk iki kişi 321$ diye anladık İngilizce zaafı mı kadının yanlış anlaması mı bilemem ! iyi dedik yatalım en kötü ihtimal sabah 7 de i uçak var pahalı mahalı sabah information a falan sorduk greyhaund falan uçak iyi dediik gidelim alalım kadın demez mi 622 $ sonra geri koştuk information a adam 8:00 da buffaloya greyhaund var demişti hayda 36 saat sürüyo ama :d

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Sonra number 1 iki başlıyo macera greyhaund a bus terminale gittik ucube bi yer dawn town da denver da otobüs e bindik hapisane kaçkını herifler 3 aktarma şaka gibi kansas city-north dakato -rapid city-gillette-buffalo şak gibi 36 saatr yol valla ,:d uzun hikaye 3 aktarma

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ardından buffaloya indik tam mc karşısı gittik mc anlattık derdimizi biz geldiye deli gibi yağmur yağyo deli gibi gök gürlüyo anasını nere düştük dedik açız uykusuzuz.Sonra kadın demez mi türk var türk leri aradı .onlarla konuştuk sonra başka bir watçı tatar kız sizi geyitcek dedi ama nası yağmur var Nese kızın iş ten çıkmasını bekledik saat 10 akşam kızla yürüoz çatpat konuşuoz işte ! Kız demez mi bu akşam bizde kalın çok yağyoo ev uzak ok dedik gittik evde 3 kız bir erkek kalıolar kız karnımızı doyurdu bize çay demledi yatağını verdi o akşam kaldık orda! sabah bizi eve götürdü kendi kalcağımız yere anahtar yok evde kimse yok iki iş ş yapıolarmış nese

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tekrar Mc e gittik anahtar aldık türklerden evde 3 türk 1 tayland lı kalıolarmış iyi güzel 3 gün işe başlamak için bekledik 3 gün o ryantasyon diye beklerken manager büyük patrron sizi giletteye istiiyaç var overtime alırsınız dedi 2 hafta kalcağınız beğenirseniz hep orda kalırsınız dedi biz de sazanız ya iyi tamam dedik

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bizim Patron Wy eyaletindeki nerdeyse bütün mc leri sahibi benim bildiğim emin olduğum Sheriden Gilette ve Bufffalo onun nese ? Gittik gilette ev buffalodaki evden bin kat kötü buffalodaki ev bildiğin cennet çok lüks karşısı şehir havuzu falandı eyv dedik çalışmaya başladık ben grillci oldun dilden dolayı nese iyi güzel çalışıoz ama yol çalışması var mc önünde bize zaman vermiolar bir buçuk hafta managerlerle kavga gürültü 8 günde 16 saat anca çalışabildik sonra buffaloya geri geitrdi bizi patron eyv. kısa kısa anlatıom

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Allaha Şükür şimdi ev gıcır saatler iyi ama olan bizim iki haftaya oldu Birde ikinci işe tabi burda ikinci iş olanağı çoktu ama her yer doldu şu an bildiğimiz gördüğümüz her yere baş vurduk bakalım ikinciş iş beklioz çünkü ben mc de 5-13 ve ya 5 -14 çalışıom bütün gün boşum :d

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Walla hocam allah kolaylik versin diorum umarim snrasi istedigin gibi gecer)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)