arkadaşlar benim uçağım istanbuldan saat 09:00 da kalkıyor.peki nezaman havalimanında olmam lazım.birara 2 saat önce orda olsan yeter demişlerdi ama kesin saat öğrenmek istiyoru.9daki uçağa 06:30 da havaalanında olsam sorun olmaz dimi?
arkadaşlar benim uçağım istanbuldan saat 09:00 da kalkıyor.peki nezaman havalimanında olmam lazım.birara 2 saat önce orda olsan yeter demişlerdi ama kesin saat öğrenmek istiyoru.9daki uçağa 06:30 da havaalanında olsam sorun olmaz dimi?
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..
olmaz tabi.orada cay may icersin gerci pahali kupasi on milyon...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
6buçuk uygun bir saat...
Bir yerden platinium tarzı bir kredi kartı bulursan havaalanındaki bazı mekanlarda ücretsiz yeme içme hakkın var...
zaten geciyor zaman kolayca.ucakta yemek veriyorla rzaten baska birseye ihtiyacin yok...
arkadaşşar çok acil yardım istiyorum.yarın biniyorum bir tane büyük valiz hazırladım.el bagajı olarakda o küçük tekerlekli valizlerden götürsem kabul olur mu?yoksa bildiğimiz elde taşınan valizlerden mi götürmeliyim?
tekerlerkli olur niye olmasin
2 tane tekerlekli valiz iyi olmaz bence. Büyük bir sırt cantan olursa evraklarını, paranı, elektronik esyanı, yiyecek vs onun icine koyar rahatca yanında tasıyabilirsin. Tekerlekli valiz tarzı olnca ac kapa, tasıması falan iyi olmaz. Ona göre ayarla derim...
sağol fikir için,sırt cantam yok almadım,artık el çantası yaparım küçük bavullardan.bir de laptop olcak tabi çantasıyla birlikte![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks