Büyük gün geldi çattı, yarın 2. kez vize görüşmesine gireceğiz. İlk görüşmede 2,37 ile red almıştım ; bu kez ortalama 2.54 ve son sınıfım bakalım sonuç ne olacak.. Yarın akşam üstü sonucu bildiririm..![]()
Büyük gün geldi çattı, yarın 2. kez vize görüşmesine gireceğiz. İlk görüşmede 2,37 ile red almıştım ; bu kez ortalama 2.54 ve son sınıfım bakalım sonuç ne olacak.. Yarın akşam üstü sonucu bildiririm..![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
hadi inş. güzel haberlerle gelirsin..2.54 ort iyi yükselmiş sakurek tebrikler![]()
ya o kadar çalışmıştım ki vizelere bütlere bırakmamak için red aldıktan sonra da iyi bi gaz oldu ortalama yükselsin bari en azından diye.. Sonuç iyi bakalım bi tek bitirme tezi kaldı, bölüm başkanlığından referans aldım bakalım artık inşallah olur... Senin ne oldu hala sonuçlanmadı mı
Electricity Paralyses..!
hadi hayırlısı ile inş. alırsın yarın vizeyi bende son sınıfım 2,50 ort. ile girdim ve aldım sende alırsın ve ort. güzel bi yükselme var hakkında hayırlısı olur inş.![]()
Don't Give up
insallah kardeşim tşkler, benim 6. sene de o yüzden red yedik heralde ilkinde![]()
Electricity Paralyses..!
cok saolun arkadaslar hepiniz.. yarin sonucu yazarim artik soylerler heralde belgeler tamam oldugu icin.. Tgi olayini duydum cok uzuldum adiniza, bizim iste de bos yer yokmus sanirim eger vizeyi alamazsam benim yerime gidersiniz![]()
Electricity Paralyses..!
maalesef bi sonuç yok hala.Gerçi umudu kestim artık tadı da kaçtı. en iyisi Turkiye'de travel yapmak bol bol bu yaz![]()
gecen seneden soruşturması 3.5 ayda sonuçlanan biri olarak yeterince umudum var haniama belli bir sınır var benim anladığım.
1.5 aydan önce açıklandı açıklandı yoksa en az 3-4 ayı buluyor açıklanması krılma noktası 1.5 ay.
sakurek konu hafif tacize ugradı kusura bakma![]()
Dularımız seninle sakurek..Kap gel vizeyi![]()
sakurek iyi haberlerini bekliyoruz kardes benimde 6.yilim 1.92 ortalamayla almistim vizeyi hemde ne zaman mezun olacagimi falan sormadi transkriptime de bakmadi memur .. 6.sinif olmadan bisey degistirmez yani rahat ol)
sakurek umarım bu sefer alırsın vizeyi
los angeles seni bekler
%99 ihtimal veriyorum alırsın abi simdiden hayırlı olsun. Forumda 1.40-1.30 ile bile vize alanları gördükten sonra vizeye girmeden direk Abd sınır kapısına elimde DS ve pasaportla dayanasım geliyor![]()
iyi haberlerini bekliyoruz,bol sans![]()
Somethings never changes..
olumlu haberlerini bekliyoruz sakürek.bu arada iyiki tgi ı seçmemişsiniz.kriz nedeniyle iptal ettilerdisenin iş boştaysa oraya geçiş yapalım biz:P
olm alacaz yarin yazariz aldik diye![]()
ozgurcum alcaz insallah ya bakalim artik ya da yaza plan yapariz artik yarin![]()
Electricity Paralyses..!
Dostum ıns alırsın vızenı ya.Herkes umarım ıstedıgı yazı gecırır.
hadi çabuk kap gel şu vizeyi , sinir etme insanı, allah allaaah...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Şu an itibariyle vize görüşmesinden çıkmış bulunmaktayım.. Çıkışta söylenen "Good Luck with your Program" ve ups masasına gönderildim.. Sanırım onaylandı??![]()
Electricity Paralyses..!
kardeş hayırlı olsun çok sevindim senin adına1şey sormak istiyorum kafamda bitrdim work and traveli artık cunku hala işim yok ama ben de son sınıfım vize görüşmesine martta girdim döndüğüm zaman 1yerde çalıscagımı falan belgeyle gösterdim ki uydurma 1seydi zaten
işyerini falan arayıp sormuşlar sagolsun onlar da evet calıscak falan demiş senden böyle 1belge falan istediler mi veya nasıl ikna ettin döneceğine?? bu arada son sınıftın dimi
![]()
Konu psychotuffy tarafından (15-06-2009 Saat 11:47 AM ) değiştirilmiştir.
yok bende yoktu oyle bi belge çünkü okul bitmiyo.. bitirme tezim ilk dönem verilmek zorunda dolayısıyla okuldn belge aldım ekimde gelip konu seçmelidir diye.. bu şekilde..
Electricity Paralyses..!
hmm anladım e tekrar hayırlı olsu ozman kardeş inş bu kadar uğraştıgına değer güzel 1yaz geçirirsin![]()
İşte bu..Ben demiştim sen o işi oldu bil diye
Hayırlı olsun..İyi yolculuklar ve iyi yazlar..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks