Arkadaşlar ben dönünce toplama pc parçalarını getirmeyi düşünüyorum.Kasa,monitör,klavye tarzı şeyler getirmiyecem.Daha önceden pc parçası getiren warmı acaba_?Nerden alabiliriz_?
Arkadaşlar ben dönünce toplama pc parçalarını getirmeyi düşünüyorum.Kasa,monitör,klavye tarzı şeyler getirmiyecem.Daha önceden pc parçası getiren warmı acaba_?Nerden alabiliriz_?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bestbuy.com amazon.com ebay.com
Önce alacağın parçaların listesini yap. Tr ve amerika fiyatlarına bak. Aralarında fazla fark olmayanları boşuna alma. Boş yere hamallığını yapmış olursun.
Bu yaz oyun pc getirmeyi düşünmüştüm fakat kasanın boyutları nedeniyle düşünceden öte gidemedi.
ekstradan bir bavulunuz varsa içerisine kutusuyla birlikte masaüstü bilgisayarınızı getirebilirsiniz.
bende sadece parçalarını getirmeyi düşÃ¼nüyorum.burda birleştiririm onları bakalım nolcak![]()
Bence daha cok, pahalı olan birkac parcayı alın da gelin. Mesela islemci, ekran kartı, belki ram falan. Hem valizde fazla yer kaplamaz ektra valiz/kg ücreti ödemezsiniz hem de kalan parcaları Tr den alıp birlestirebilirsiniz. Eger tüm kasa veya bir sürü parca getirmeye kalkarsanız min 80-100$ valiz/kg ekstra ücret ödemek zorunda kalırsınız, ordan ucuza alsaniz bile pek karlı olmayabilir bu yüzden. İyi düsünün derim...
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
evet ya gitmişken ordan uygun olan bikaç parça bişey almak ileriye dönük olarak güzel olabilir. yeni çıkan oyunlara ekran kartı ya da ram yetmediği durumlarda yardıma koşarlar.
helecan küpü
Bir i7 islemci, bir de Gforce GTX 260 veya üstü bir ekran kartı yeterli olur gibi. Diğer parcalar Türkiyede bulunur bence. Ram de aynı sekilde DDR3 1066 falan Türkiyeden alınabilir. Pahalı kısım islemci+ekran kartı bence. Tabi uyumluluk falan iyice arastırnamız önerilir. Su an ben de dizüstü icin P8400 benzeri bir islemci arıyorum ama dizüstü islemci bulması cok zor tabi![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
harddıskte fark etmıyor hatta harıcı harddıskler emın ol burada daha ucuz![]()
Ucuz ürünlerde farketmiyor hemen hemen hiçbir üründe.
Örneğin harici harddisk:
Seagate - Expansion 1TB External USB 2.0 Desktop Hard Drive - Black - ST310005EXA101-RK
Darty TR - SEAGATE EXPANSION 1 TB EXT HDD - EXTERNAL HDD
yanı bu sekılde toplama almak mantıklı ıs dııl onun yerıne t-shırt al ıkı tane fazladan![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks